CATEGORIES
19.8.2016

CURRENT TRAVEL COSMETICS

Beauty

BIODERMA Sensibio H2O misellivesi (80ml erillisessä matkapurkissa)

Lancôme Advanced Génifique seerumi (7ml)

Lancôme Advanced Génifique silmäseerumi (5ml)

Vichy Idélia Créme de lumiere kasvorasva (15ml)

Kerasilk Recontruct Intesive Repair Mask hiusnaamio (25ml)

Kerasilk Recontruct Split Ends Recovery (28ml)

Hugo Boss The Scent For Her tuoksu (30ml)

Biotherm Oil Therapy vartalorasva (erillisessä hotellista pöllitystä purkissa)

Mini deodorantti

DEODOC Deospray Intimate (50ml)*

 

Teen nykyään töiden puolesta paljon yhden tai kahden yön minireissuja, joiden takia olen oppinut pakkaamaan kosmetiikat fiksusti mukaan niin, että ne kulkevat aina myös cabin size laukussa! Käsimatkatavaroihin saa pakata maksimissaan 100ml kokoisia purkkeja ja kaiken pitää mahtua maksimissaan 1l kokoiseen pussiin. Ostin viime Nycin reissulta Sephorasta tämän kätevän läpinäkyvän matkakosmetiikkapussin, jossa kaikki kosmetiikat kulkevat kätevästi mukana ilman minigrip pussien kanssa sähläämistä kentällä. 

Kuvasin tähän postaukseen nyt kesän aikana matkapussissani olleen sisällön (pussi kulkenut mukana myös kaikilla viikonloppu reissuilla), mutta tajusin sisällöstä puuttuvan vielä hammasharja+tahna combo sekä matkakokoinen hiuslakka. Hiusten pesuun käytän yleensä aina hotellien omia shampoita, mutta hyvä hoitoaine on aina välttämätön tämän takkukasan kesyttämiseksi. Siksi mukana on yleensä myös jonkinlainen hiusöljy helpottamaan hommaa. 

Uudet rakkaustuotteeni ovat tällä hetkellä Biodermin misellivesi, jota käytän nykyään päivittäin (tehnyt iholle niin hyvää), Hugo Bossin uutuustuoksu (Nycin reissulta tuttu The Scent for her) sekä DeoDocin intiimialueen deodorantti spray! Deodocin intiimialueen tuotteet tulivat minulle tutuksi Pariisin pressimatkallamme ja haluan antaa niille kyllä ison suosituksen. Varsinkin tuo deospray on aivan ihana reissuilla, kun päivät venyvät pitkäksi. 

Tässä vielä muutamia matkakosmetiikkavinkkejä

→ Osta vetoketjullinen läpinäkyvä kosmetiikkapussi (hyvä pussi + purkit tästä tai tästä)

→ Sokoksella ja Stockmannilla myydään myös erikseen erikokoisia matkapurkkeja 

→ Hamstraa näytepurnukoita, joita hyödyntää matkoilla

→ Ota aina talteen hotellin uudelleen täytettävät purnukat

→ Hyödynnä all in one tuotteita, kuten misellivettä (puhdistus+kasvovesi samassa)

→ Pese hiukset lentopäivänä, jotta pesukerrat reissussa minimoituvat

→ Tsekkaa lentokenttien kiskoilta matkakokoisia deodorantteja ja hammastahnoja (varsinkin jenkeissä aina loistavat "travel size" apajat)

Nyt heitän matkapussini takaisin laukkuuni ja lähden kohti Tampereen Blockfesteja!

//The inside of my current travel cosmetics bag! I have this bag always ready to go since I travel a lot and most often do only short trips for work. For short trips I always have a cabin sized bag, so I have to be smart with my cosmetics. From this list I'm missing my toothpaste and brush and my tiny hair spray, but with these cosmetics I "manage" when traveling. This little travel bag has also come in use during the summer with all the weekend trips and festivals! For example now I'm gonna put it back in my weekend bag and head out to Tampere and Blockfest!//

*Mainoslinkki / Addlink

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • aino

  kerroit snäpin puolella että sulla on paljon käyttämättömiä meikkejä, niin olisi kiva että sä pitäisit jonkinlaista “arvontaa” niistä esim tälleen http://karkkipaiva.indiedays.com/2016/08/12/elokuuarvonta-vol-2-meikit/
  Tai snapchatin puolella arvontaa ! :-)

  • Kira Kosonen

   HEI IHAN SIKA HYVÄ IDEA!! Kiitos <3

 • Mari

  En missään ole nähnyt että nestepakkausten määrää olisi rajoitettu? Itsellä on aina enemmän kuin 10 purkkia. Ainoat ohjeet ovat että nesteet saavat olla max 100 ml / pakkaus ja kaikkien pitää mahtua 1 l pussiin.

  • Kira Kosonen

   Kävin juuri takistamassa ja näinhän se on!! Pitää tosiaan mahtua vaan kaikki 1l pussiin! Minulta kerran takavarikoitiin kaksi purnukkaa (vaikka mahtuivat hyvin pussiin ja olivat alle 100ml) ja siitä saakka ollut tämä uskomus, että 10 purkkia maksimi käsimatkatavaroissa.

   Korjaan tekstin, ettei lähde vahinko kiertämään enemmän. Tämähän helpottaa omaa hommaa, kun voin änkeä noita minipurkkeja pussiin nyt niin paljon kuin haluan! :D Kiitos <3