CATEGORIES
13.5.2016

SUMMER SMOOTH

Beauty

*Yhteistyössä Veet / In collaboration with Veet

Wax Strips Essential Inspirations Legs & Body

Wax Strips Essential Inspirations Face

Warm Wax Essential Inspirations

Hair Removal Cream Essential Inspirations Legs & Body

Helatorstain aattona pidettiin tyttöjen pyjamabileet Netan ja Kapon kanssa! Vähän bataattiburgereita, leffoja ja Temptation Island jaksoja. Puhuttiin vaan tuntikausia ja hengailtiin ison peiton alla telkkarin ääressä. Ihan parasta aivojen nollausta tälläiset illat bestisten kanssa. 

Olin saanut Veetiltä muutamia tuotteita testiin uudesta Veet Essential Inspirations-sarjasta ja ajateltiin sitten testata tuotteita yhdessä pienen ehostushetken muodossa. Nämä uudet hellävaraiset ihokarvanpoistotuotteet ovat valmistettu pääosin luonnon raaka-aineista ja sisältävät paljon helliviä ja kosteuttavia raaka-aineita, kuten arganöljyä ja rypäleensiemenöljyä, tehden jaloista ihanan pehmeät tulevia kesäiltoja varten. 

Itselleni Veetin ihokarvanpoistovoiteet ovat todella vanha tuttavuus, koska otin sheivausterät käyttööni vasta joskus 18-vuotiaana. Tämä johtui siitä, että pienenä tyttönä (6-7 v.) näin, kun äitini ajoi jalkojansa höylällä saunassa. Seuraavana päivänä päätin sitten itse kokeilla samaa (vaikka eihän minulla mitään karvoja silloin vielä kasvanut) ja voitte vaan kuvitella, mikä lopputulos syntyi siitä, kun iskin terävän höylän kuivaa ihoani vasten ja vedin sitä pitkin pientä sääriluutani. Minulla on edelleenkin arpi sääressäni muistuttamassa minua tästä verisestä episodista. Tästä johtuen kesti todella pitkään ennen kuin uskalsin kokeilla höyliä uudestaan ja siksi juuri ihonkarvapoistovoiteet oli apunani jo teininä.

Kapolle tämä oli kuitenkin uusi tuttavuus, joten hän päätti testata voidetta. Itse lähdin testaamaan kylmävahaliuskoja ja vaikka ne olivatkin todella helppokäyttöisiä, niin voi jeesus kyllä ne tuntuu! Lopputuloksen luvataan olevan jopa 28 päivää kestävä, joka kesäkiireissä houkuttelee kyllä jatkuvaa sheivaamista enemmän. Karvanpoistovoiteessa vaikutuksen kesto on aika lailla sama, kuin höyläämisessä, koska voide vaan katkaisee karvan tyvestä, mutta ei poista sitä kokonaan. Lempparina näistä uutuuksista oli nuo kylmävahaliuskat kasvoille! Todella näppärä tapa saada ne ärsyttävät haituvat pois esimerkiksi huulen päältä. Tuotteet ovat saatavilla toukokuussa eri puolella Suomea hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Suositushinnat tuotteille ovat n. 7,90-10.00€.

Veet Essential Inspirations - arvonta

Kommentoimalla postaukseen, miten Veetin uudet ihokarvanpoistotuotteet helpottaisivat omia kesäsuunnitelmiasi, osallistut koko tuotesarjan arvontaan, joka sisältää kaikki 4 postauksen alussa mainittua Veet Essential Inspirations tuotetta! Paketteja arvotaan 2 kpl ja osallistumisaikaa on 20.5.2016 asti.  

www.veet.fi

69 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mai

  Ihan super palkinto! En ikinä saa kaikkia karvoja pois ja olen kokeillut vaikka ja mitä! Tälläsiä ei olekaan tullut kokeiltua niin olis mahtia nyt :)

 • Katti

  Kesästä näyttäisi tulevan yhtä aktiivinen kuin keväästäni ja aika on kortilla, joten kaikki vaan mikä säästää aikaa tulee tarpeeseen. Säärien sileydestä en tingi, meinaan viipottaa sääret paljaana koko kesän. Joten kyllä näistä varmasti helpotusta olisi.

 • heidiii

  Kyllä nuo kylmävahaliuskat olisi pelastus tälläiselle laiskalle sheivaajalle.

 • Hj

  Auttaisi kovasti kun on kesällä juhlia tulossa. Lisäksi välillä tuntuu höylän kanssa leikkiminen työläältä.

 • Sini

  Oon ihan jäätävän karvainen. Liian apina ollakseni nainen. Tällainen paketti auttaisi suuresti, sillä herkkäihoisena ihokarvanpoisto on aina epämiellyttävä kokemus. Uusia tuotteita kokeilisin mielelläni.

 • aino

  Nämä näyttää toimiman hyvin ja olisi vaihtelua sheivaukselle.Kesällä tulee käytyä ulkomailla ja olisi kiva viipottaa sileillä säärillä ympäri ämpäri ! :-)

 • Maisa

  Huoh, tämä olisi oiva apu laiskaakin laiskemmalle sheivaajalle. :)

 • Jane

  Liuskat olisivat suuri apu 1,5kk ikäisen pienokaisen kanssa kun ei viitsi pidentää suihkureissuja joka kerta sheivauksella:)

 • Kikka16

  Käyn noin kerran kuussa sokeroinnissa mutta onhan se aika kallista..Veetillä vois kokeilla säästää kymppejä!

 • Sara

  Kahden viikon päässä häämöttää loma lämpöisessä Malagassa, jossa haluisin ilakoida ihan ilman huolta säärien sheivaamisesta!

 • Jenni

  Vihaan sheivaamista, mutta se on pakollista :D Ihokarvapoistoaineita en ole koskaan kokeillut ja kovasti haluaisin :)

 • Ida

  Voi, helpottaisi niiin paljon kesäsuunnitelmiani! :-D Oon maailman laiskin sheivaamaan (varsinkin sääriä) kesäisin, kun olisi niin paljon muutakin tekemistä, se homma kun on yleensä höylän kanssa niin aikaavievää. Sitten se on aina yhtä kamalaa rannalla makoillessa ja omia jalkojaan katsellessa todeta, että voi jestas olisi pitänyt… :-D

 • Johanna

  Jatkuva sheivaaminen ärsyttää jalkojeni ihoa todella paljon, ja koska karvat/sänki kasvaa nopeasti, on sitä tehtävä vähintään joka toinen päivä. Veetin tuotteilla saisin karvattomat ja kauniit sääret pidemmäksi aikaa, kun jatkuva punoitus jäisi sheivaamisen myötä unholaan :) Myös kasvoille tarkoitetut liuskat kiinnostavat haituvien poistamiseen.

 • Annika

  Wax Strips Essential Inspirations Legs & Body auttaisivat varmasti kesäkiireissä nimenomaan siksi ettei tarvitse koko ajan sheivailla! Noi kasvoliuskat onkin jo tuttuja ja hurjan käteviä :)

 • Tanja

  Naisten elämä ei ole ikinä helppoa! Jospa nämä edes hiukan helpottaisivat kesän stressiä, kun kerran rantakuntokin on jo jäänyt ensi vuodelle! :D

 • Jenni

  Mielelläni testaisin näitä, että on sääret sitten kesällä esittelykunnossa :)

 • Julia

  Veetin tuotteet oisivat mahtavia kesäkiireissä ja reissun päällä!

 • Riikka

  Kotona Veetin tuotteilla pääsisi itse hoitamaan kunnon kesäsääret kuntoon. Tuotteet ilman terää ovat ennalta tuttuja,mutta uutudet toki aina viehättää testata. Poistaisi ainaisen ongelmani ajan varauksesta kosmetologin vahauskäsitteltyn ja siitä kuin varatessa aikaa toteaa seuraavan vapaan ajan olevan, noh, ei sillä hetkellä, kun tarve olisi suurin.

 • Anna

  Mulla on karvat tosi tummia ja sheivauksen jälkeisenä päivänä sänki puskee jo esille. Talvella en kauheesti jaksa välittää, mutta kesällä tosi turhauttavaa! Oliskin aivan huippua, jos olis mahdollista olla edes viikko putkeen miettimättä karvoja ollenkaan! :)

 • maisamiisa

  Kotona pyörii pari pientä tenavaa joten rauhaisia suihkuhetkiä sheivauksineen ei ihan joka välissä järjesty – pidempiaikainen tulos olisikin aika kiva helpotus sileisiin kesäkinttuihin :D

 • Milja_

  Kenenpä elämää nuo tuotteet eivät helpottaisi? Olisihan se ihanaa nauttia rannalla olosta, mökkeilystä sun muusta ilman turhaa huolta jatkuvasta sheivaamisesta! :)

 • Daniela

  Kolmivuorotyö ja kaksi pientä lasta pitävät kiireisenä, joten tämä paketti tulisi tarpeeseen! Ei tarvitsisi olla koko ajan höyläämässä :D

 • suvi nieminen

  Auttaisivat kesäkiireessä kun taiteilen uuden työn, osa-aikatyön ja muun elämän kanssa. Olisi ihana testata noita ja pitää sääret sileänä menossa mukana!

 • Katsku

  Mukana! Haluisin heti testiin!

 • Sini

  Joo tuollainen kuukauden mittainen karvojenhuoltoväli olisi oikein sopiva tälle kolmen alle 5-vuotiaan äidille. Ei haittaisi kiireet eikä unohdukset höyläilyssä :)

 • Lara

  Minulla on herkkä atooppinen iho joka ärtyy sheivausteristä helposti, ja ainakin aiemmin käyttämäni veetin tuotteet ovat sopineet hyvin iholleni, joten uskon näidenkin sopivan hyvin. Plussaa tietysti ettei kesällä tarvitse joka päivä höyläillä.

 • Veera H

  Vahaliuskoja kokeilin kerran, mutta siihen se sitten jäi – nyt olisin enemmän kuin valmis antamaan niille uuden mahdollisuuden, sillä päivittäinen sheivaus ei kesällä houkuttele sitten yhtään! :D Liuskojen kanssa pääsisi paljon helpommalla, ja jalatkin kiittäisivät, ettei terien kanssa tarvitse leikkiä jatkuvasti.

 • TinttiS

  Auts ja auts noita liuskuja. Muistan joskus teini-ikäisenä ostaneeni niitä (muistaakseni lämpöisiä sellaisia), mutta en koskaan uskaltautunut niitä testaamaan. Uskon kuitenkin, että nyt hieman aikuisempana kylmävahaliuskat eivät jäisi kylpyhuoneen kaapin perukoille. Ja tuo melkein kuukauden sileänä pysyvä iho houkuttelee kyllä todella ajoittain laiskaa ja/tai unohtelevaa sheivaajaa.

 • Sanni A

  Koska olen tällainen vaalea, enkä rusketu myöskään helposti, helpottaisi kylmävahaliuskat itserusketusrutiinejani paljon. Ei tarvisi murehtia sheivauksesta ja saisi keskittyä 28 päivän ajan ainoastaan rasvoihin ja itseruskettaviin :)

 • Petra

  Oon superlaiska sheivaamaan, mutta samalla oon onnekas tummien ihokarvojen omistaja :D Noista liuskoista ois siis hurjasti hyötyä kun ei tarviis olla joka ilta sheivailemassa kesällä :)

 • Mape

  Päivittäisen höyläämisen sijaan voisi kokeilla jotain muutakin. Karvoja kyllä riittää varpaista naamaan :)

 • Sonja

  Tällaiset tuotteet pelastaisivat festarikesäni! :)

 • jopunen

  kiinnostaisi tosi paljon kokeilla noita liuskoja.. yritin joskus tehdä jollain keitosohjeella vahaa itse… ei ollut menestys :D

 • SonjaM

  Kyllähän nuo kylmävahatuotteet jeesaisi kesällä, hitsi kun vaan aina jaksaa jänskättää se kipu:D

 • Essi

  Vahaamalla tosiaan karvat pysyvät kauemmin poissa, ja se auttaisi itseäni paljon, sillä töissä tulee oltua sen verran paljon. :)

 • ssssss

  Sheivaamalla saan aikaan joka kerta jonkun armottomasti vuotavan haavan. Sheivaan sitten saunassa, suihkussa, saippuan kanssa, ilman tai vaahdolla. Sählä mikä sählä. Nämä tuotteet helpottaisivat huomattavasti, kun ei tarvitsisi joka päivä sheivata ja haavat jäisivät vähemmälle!

 • Sannanen

  Oi, nuo olisivat kesäksi aivan täydellisiä, etenkin jos lopputulos todella kestää 28 päivää! Olisi niin paljon helpompaa ja rentoa, kun ei joka viikko tartteisi käyttää aikaa ja energiaa sheivaamiseen.

 • Siru

  Tuotteet helpottaisivat varmasti kesäsuunnitelmia, sillä teen kolmivuorotyötä, enkä halua käyttää arvokkaita vapaapäiviä sheivaamiseen tai perua extempore-rantaretkiä säärikarvojen vuoksi.. :D

 • Nora

  Ite epiloin aina karvani pois ja nyt kesällä on tulossa ulkomaan reissu niin olisi tosi kätevä että pystyis jo kotona ennen reissuu hoitaa karvat pois :)

 • ellu

  ihanan aidot ja hyvän mielen kuvat, näitten avulla tekeekin mieli ostaa tuote:) kesällä ois kätevä tuote, kun ei halua tyyliin parin päivän välein sheivata..

 • Jke

  Vihdoinkin tuote, millä saisin typerät naamakarvani pois! Voidetta en ole ennen testannut, mutta kiinnostaa, sillä kesällä on parempaakin tekemistä kuin karvojen ajelu.

 • Elli

  Hyvä kun ehdin hampaat harjaamaan näiden pikkunaperoiden kanssa ;) Ihoni on tosi herkkä eikä kestä höyläämistä, koneetkin on liian ihoa ärsyttäviä, joten toivon todella, että tätä uutta sarjaa ärtyvä nahkani kestäisi! En halua näillä karvageeneillä luovuttaa ja antaa säärten ym rehottaa… Pidän siis peukkuja itselleni :)

 • O

  Kesän aikataulu on paljon muita vuodenaikoja kiireisempää, joten nämä todellakin helpottaisivat elämää!

 • J

  Kokeilisin jotain muuta vaihtoehtoa sheivaamisen sijaan tänä kesänä ku ei millään jaksaisi sitä jokakesäistä sheivausrumbaa:D

 • Ellla

  Oi olisi ihana että kesällä olisi sääret aina vähemmällä vaivalla sileänä

 • Miia

  Helpottaisi lähtöä kun olisi sileät sääret, koska monesti huomaan kesällä jonnekin lähtiessä että ai vitsi ois pitäny sheivaa jalat ja sit ei enää kiireessä kerkeä tai jaksa.

 • Riika

  Ooo, kelepais! Paljo kesäjuhlia tulossa! :)

 • Julia

  Helpottais kylllä, sillä ei parempaa oo kuin shortsit ja hame kesällä! Ei tarvis joka päivä huolehtia :-)

 • Milla

  Helpottaisi kiireistä kesää aivan toden teolla kun saisi tällaiset tuotteet käyttöön! :) tiedossa matkoja ja festareita

 • Misise

  Karvajalka kiittäisi ;) Onneksi kotosuomessa on niin kylmä, että pärjää pitkillä housuilla mutta elokuiseen reissuun mennessä varmasti tarvitsee karvoille näyttää ovea! Olen siis maailman laiskin höylääjä, josko näiden avulla karvat pysyisivät poissa pidempään kuin päivän :D

 • Hulijo

  Lähti liisn aikasin. Siis, mukana arvonnassa :-D kesä täynnä töitä ja viidet (5) isot juhlat, joten helpottais aika vietävästi!

 • Hulijo

  Mukana arvonnassa!

 • Nette

  Vaikka karvojen poisto ei vie mitenkään älyttömästi aikaa, niin silti se tuntuu välillä liian työläältä :D Eli helpottais arjen keskellä, ja jos tulisi vaikka extempore lähtö rannalle, niin olis sääretkin valmiina! Ois mukava kokeilla näitä uutuuksia, en ole testannut koskaan muuta kuin perinteistä höylää. :)

 • Heidi

  Apua! Tuli just mieleen kanssa oma episodi johon kuuluu oleellisesti kaikkein halvimmat oranssit bic sheiverit, varmaan viiden sentin vekki nilkassa ja ihana kesä kun haavat ei meinaa parantua. Pelottaa edelleen käyttää terää liian lähellä nilkkoja :D

 • Tiina

  Helpottaisi reissussa sheivaamista, pääsis vähemmällä :D

 • Emppu

  Olen tosi laiska sheivaan jalkojani, joten olis mielenkiintosta testata vähän järeimmillä otteilla ettei tarvis joka päivä sitä sheiviä ottaa esiin. :D Nuo kaikki on mulle ihan uusia juttuja niin senkin takia haluais kokeilla! :)

 • Essi

  Mulla sheivaaminen tuottaa todellista tuskaa – ihoni ei jotenkin kaikista post-shave geeleistä ja kuorinnasta ja kosteuttamisesta huolimatta tykkää hyvää :( Hieman skeptinen olen kyllä tota voidettakin kohtaan mutta kaikkea pitää kokeilla eikö? Olisi kieltämättä helpottavaa jos ei tarvisi parin päivän välein sheivata vaan sääret pysyisi sileinä monta viikkoa kesällä!

 • Ilona

  En oo koskaan kokeillut muita tällaisia tuotteita kuin höyliä joten olisi kiva päästä testaamaan! Helpottaisi kyllä kummasti kun ei joka päivä tarvitsisi höyläillä :)

 • Henna

  Tsau,en ole koskaan ollut oikein mekko ihmisiä mutta nyt keväällä olen pari mekkoa ostanut kesää varten.olen päättänyt että tämä kesä on säiden suhteen hyvä!!:)niin olisihan nuo jutut paljoa helpottavia arjen keskellä.kesälomakin tulee vasta heinäkuun lopussa niin vuorotyö arkea tämä kesä osakseen on…hahaa pakko mainita tuosta sinun kaveri Kaposta.meidän poika sanoi pienenä pakettiautoa ja tupakkia kapoksi.ja edelleenkin meillä tulee käytettyä tuota sanaa.kerran jopa meitä vastaan ajoi oranssi pakettiauto jossa luki edessä isolla mustalla KAPO:)..nauti New Yorkista!!:)

 • Iina

  Bataattiburgerit! Löytyykö sulta joku superhyvä ohje niihin?! Keitätkö baatin ensin vai paahdatko vain uunissa?! Mieheni bravuuri on itsetehdyt burgerin mutta tuo bataattiversio on kyllä ihan uusi juttu!

  Mulle kelpais noi kylmävahaliuskat kasvoille-poskiin on tullut jotain haituvia :0 8-0 (johtuiskohan hormoneista vai olenko jo vaan niin vanha..?!) :D

 • J

  Nämä tuotteet olisivat suuri apu kesän tuleviin juhliin ja mekko keleille! :)

 • Pauliina

  Olen käyttänyt Veetin tuotteita noin kymmenen vuoden ajan, eniten suihkuvoiteita. Kesäksi kyllä kiinnostaisi kokeilla vahaliuskoja, koska tästä kesästä on tulossa superkiireinen; festareita, töitä, juhlia, opiskelua ja pari ulkomaanmatkaa! Kaikkea ihanaa, jossa olisi kiva vilautella sileitä sääriä :D Jännittää vain vahaliuskojen kipu, mutta ehkä pienen kivun kestää hyvän lopputuloksen eteen.
  Ei se jokapäiväinen höyläilykään ole sieltä mukavimmasta päästä.

 • Inka

  Aivan varmasti suuri helpottaja olisi nuo kylmävahaliuskat :) Varsinkin jos tulos kestää noin kauan..!

 • N

  28 päivän kesto kuulostaisi kyllä aika mielettömältä! Mä nimittäin onnistun joka kerta parit haavat sheivatessa saamaan aikaan joten tällänen vois auttaa siihen.

 • Ansku

  Vahaaminen mahdollistaisi spontaaniuden, suomen säästä kun ei koskaan tiedä niin pitää olla aina valmiina lähtemään rannalle heti kun se aurinko vaan paistaa. Vahatuilla säärillä ei tarvitse miettiä ehtiikö sheivaamaan :)

 • Anni

  Oon aina halunnut kokeilla tota vahaa! Jännittänyt aina se kipu vaan kun yleensä vain sheivaan ja nuorempana käytin myös tosi paljon noita ihokarvanpoistovoiteita kanssa! Vaha olisi mahtava juttu jos oikeesti helpottaisi ettei tarttis sheivata niin useasti kun kesällä kuitenkin oon koko ajan menossa :)

 • Soili

  Käytän yleensä höylää ja nopean karvankasvun takia joudun kesällä höyläämään vähintään joka toinen päivä. Jos liuskoilla voi saavuttaa melkein kuukauden vapaa-ajan, olisi se todella tervetullutta!!! Olisi ihanaa lähteä esim lomareissuun ilman ikuista höylää matkakaverina!

 • Henriikka

  Nää tuotteet helpottais mun kesää ihan vaan siitä syystä koska vihaan karvojen poistoa! Ois luksusta kun sais nuinkin pitkään viilettää ilman sheivausta :)

 • Laura

  Oon laiska ajelemaan säärikarvoja, joten näiden avulla siihen ei ehkä tarvisi niin usein vaivautua! :D