CATEGORIES
16.12.2015

fave nail polish shades

Beauty

 

Shades

Essie With the band*

Essie Peek Show*

Lumene Valkeat illat*

Yves Rocher Gris Armoise

Isadora Smokey Grey

Ehkä epänaisellisin puoleni tulee esiin, kun pitäisi alkaa lakkaamaan kynsiä. Jotenkin se on minusta maailman ärsyttävintä puuhaa, mutta kyllä ne kauniisti lakatut kynnet vaan piristävät ja huolittelevat ulkonäön niin kauniisti. Huomaan olevani myös paljon itsevarmempi, kun kynteni ovat siistit ja siksi yritän niitä vähän väkipakoin aina huoltaa kotosalla. Geelilakkaukset saatan käydä hakemassa reissuja varten, mutta muuten arkena olen liian laiska käymään jatkuvissa kynsihuolloissa. 

Koska olen koko hommassa niin huono, vaadin kynsilakaltani paljon. Sen pitää levittyä tasaisesti, kuivua nopeasti ja kestää. Bloggaajana saan aika usein eri kynsilakkoja testiin ja nyt päätin jakaa teille tämänhetkiset suosikkini sävyn ja laadun perusteella! Selkeästi kolme sävymaailmaa puhuttelee minua kynsilakoissa nyt eniten, nimittäin Off White, Smokey Grey ja Wine. Ihan vitivalkoiset kynnet sopivat mielestäni paremmin kesään ja ihan kirkkaanpunainen ei ole jotenkin oma juttuni. Harmaa on myös ympärivuotinen lempparini, koska se sopii valkoisen tavoin ihan kaiken kanssa, mutta ei ole niin goottimainen kuin musta. Näistä varsinkin Essien sävy Peak Show on ollut todella ahkerassa käytössä viime aikoina, koska kestää ihan älyttömän hyvin, jos lakkaa kolme kerrosta ja malttaa antaa kynsien kuivua kunnolla. Kuvissa oleva lakkaus on ollut päällä jo ainakin viikon ajan. Iso suositus menee myös Yves Rocherin kynsilakoille, jotka tarvitsevat yleensä vain yhden kerroksen ja levittyvät todella tasaisesti. 

//I'm not really a girly girl when it comes to nail polishes. Its like my least favorite thing to do as a woman! Still I always love the feeling when I have beautifully polished nails and for some reason it also makes me a lot more confidant. Thats why I do it. 

My favorite shades at the moment are Off White, Smokey Grey and Wine! Such beautiful and harmonic shades for the winter time. These mentioned shades have all also proven to be really good in quality, so thats why I wanted to recommend them to you now!//

*Saatu mainitulta yritykseltä / Gift from mentioned brand 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Kikaltsu

    Pikakuivattava päällyslakka tuo huomattavasti mielekkyyttä lakkaukseen (ja toki samalla pidentää lakkauksen kestoa ja tasoittaa pintaa).
    Olen kuullut, että esim. Essien uusi (olikohan nimeltään Good to go, tms.) olisi oikein pätevä. :)

    • Kira Kosonen

      Totta tosiaan! Pitääkin kokeilla tuota… Tästä syystä varmaan olenkin niin huono, kun kaikki alus/päällyslakat jää aina unholaan :D