CATEGORIES
12.5.2014

DIY: Eyebrow colouring

Beauty

Noniin nyt vuorossa toivepostaus... kulmakarvoistani! Olen kasvattanut kulmakarvoihini tuuheutta jo useamman vuoden ajan (ennen koko Cara Delevingne buumia), koska näin pystyn pitämään kulmakarvat luonnollisemman näköisenä. Joskus nuorempana kulmakarvat olivat nypitty lähes kokonaan pois ja tilalla oli ainoastaan kynällä piirretyt viirut.

Extra runsautta saan kulmakarvoihin värjäämällä ne itse. Kävin joskus tekemässä tätä kosmetologeilla säännöllisesti, mutta fiksummat ystäväni osasivat lopulta neuvoa ja opastaa minua tekemään saman ihan kotona. Helppoa kuin heinän teko ja kukkaro kiittää.

Väripaketin käyn ostamassa aina Kicks -myymälästä (n.10-12€) ja värinä käytän ruskeanmustaa. Tästä väristä tulee sopiva tummuus eikä siinä ole lainkaan punapigmenttiä, joka itselleni ei ainakaan sovi lainkaan. Yhdestä paketista riittää noin 3-4 värjäyskertaan.

Tässä superhelpot askeleet kulmien värjäykseen!

1. Purista väriainetta muutaman sentin verran sekoituskuppiin

2. Lisää väriaineen päälle 10 tippaa vetyperoxidia

3. Sekoita seos tasaiseksi

4. Levitä väriaineseos tasaisesti kulmakarvoihin kulmaharjan avulla (löytyy myös paketista)

Välikevennys!

5. Siisti tops -puikolla oikea muoto kulmakarvoihin

6. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja pyyhi pois aluksi kuivalla vessapaperilla ja lopuksi kostealla (iholta väriaine lähtee helposti vedellä pois)

HUOM! Voit kokeilla aluksi myös lyhyempää vaikutusaikaa haaleampaa lopputulosta varten.

Lopputulos

Kasvatusprosessi on itselläni tavallaan vieläkin kesken, koska joihinkin kohtiin karvat eivät tunnu oiken kasvavan millään takaisin. Näitä kohtia täydennänkin kulmakynällä tarvittaessa!

Ihan parhaat kulmakynät löytyvät Diorilta. Sävyt BLOND ja SAND ovat olleet lemppareitani jo vuosia. Itse käytän tällä hetkellä sävyä SAND. Diorin kulmakynät maksavat noin 32 euroa, mutta kestävät vuosikausia. Tämäkin kuvassa oleva yksilö on ollut meikkilaukussani jo vuoden päivät.

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Eli ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan tätä itse! Minulla tämä on jo kuukausittainen rituaali.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*