CATEGORIES
20.5.2014

YSL Manifesto

Beauty

Olen etsinyt uutta luottotuoksua todella pitkän aikaa Miami Glow -kesätuoksun rinnalle. Nuorempana rakastin kaikkea superhedelmäisiä karkkituoksuja. Kaikki sanoivatkin aina, että tuoksuin ihan hattaralle. Suuri lempparini olikin joskus vuosia sitten Escadan Sexy Graffiti. Tuoksun tietävät varmasti ymmärtävät mistä puhun. Nyt kaikki karkkituoksut tuntuvat itselleni jo hieman menneeltä. Kuitenkin kaikki vastaan tulleet uutuustuoksut ovat helposti olleet aina joko vähän vaisuja tai sellaisia tunkkaisia mummotuoksuja.

Muutama viikko sitten osallistuimme siskoni ja Julian kanssa Yves Saint Laurent -elokuvan ensi-ilta näytökseen ja kaikille vieraille oli tuoleilla pienet YSL -tuoksunäytteet. Kotona aloin tutkiskelemaan näytettä tarkemmin ja pian olin huumautunut Manifestosta.

Tuoksussa on jasmiinin ja vaniljan vivahteita. Se herättää minussa jotain tietynlaista naisellisuutta ja itsevarmuutta. Se on itselleni jonkinnäköinen askel seuraavaan elämänvaiheeseen. En osaa selittää, mutta tuoksu kuvastaa juuri sitä, mitä minä olen juuri tällä hetkellä.

YSL kertookin tuoksun sopivan naisille, ketkä sanovat KYLLÄ tyylille, kauneudelle, salaperäisyydelle, naisellisuudelle ja intohimolle.

Minä rakastuin. Kiitos YSL.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*