CATEGORIES
2.1.2018

TYHJÄ SEKÄ TÄYNNÄ OLEVA SIVU

Lifestyle

Hyvää uutta vuotta kaikille! Ja pahoittelut viikonlopun hiljaiselosta täällä blogin puolella. Blogi ei ole antanut ladata mitään kuvia missään muodossa tänne pohjaan ja nyt pienen selvittelyn myötä kävi ilmi, että pohjan "kovalevy" on täynnä. Aika ironista, että juuri näin vuoden vaihteessa kovalevy huutaa punaisella ja pitää konkreettisesta tehdä tilaa uudelle! Painaa reset -nappulaa ja aloittaa uuden tilan täyttäminen. Vähän sellainen fiilis täällä on nyt muutenkin elämän puolesta.
Uutena vuotena (tai itseasiassa koko loppu vuonna) tuli mietittyä paljonkin kaikkea työhön ja elämään liittyvää ja olen jotenkin sellaisessa pisteessä, että haluaisin kovasti jotenkin uudistua. Oppia jotain uutta, puhua laajemmin asioista, ilmaista tunteita ja olla jotenkin kaiken kaikkiaan ehkä enemmän... aito.

Työhöni liittyy paljon epäaitoja tilanteita ja vaikka rakastankin visuaalisuutta ja kauneutta blogeissa, niin jotenkin kaikki se pinta on alkanut ehkä puuduttamaan minua. Muistan, että varsinkin urani alkualkoina puhuin paljon avoimemmin asioistani, mutta sitten jonkinlainen suojamuuri rakentui tässä vuosien saatossa ympärille ja nyt tuntuu siltä, että haluaisin vaan vasaralla rikkoa ne seinät. Päästä kaiken ulos ja seisoa vahvana aitojen sanojen ja tunteiden takana. Tästä johtuen toivoinkin uutena vuotena mm. sitä, että osaisin jotenkin paremmin ja aidommin kommunikoida teidän (ja ihan kaikkien) kanssa ja sanoa miltä oikeasti tuntuu. 

Loppuvuosi on ollut minulle esimerkiksi todella raskas ja on ollut helpompaa piiloutua kauniiden reissukuvien taakse, kuin kertoa mitä taustalla oikeasti tapahtuu. Rakennan tällä hetkellä nimittäin elämää eteenpäin yksin ja rehellisesti en edes muista koska viimeksi olisin ollut ihan kunnolla yksin.  Se on tuonut minussa esille todella paljon erilaisia tunnetiloja ikävästä, pelkoon, suruun ja ahdistukseen. Samalla kuitenkin ymmärrän nyt, että tämä vaihe oli pakostakin ehkä edessä. On aika katsoa syvälle itseen ja olla sinut ihan kaiken kanssa, mitä sieltä löytyy. Olen myös varmasti pakoillut tiettyjen asioiden käsittelemistä ja senkin takia ollut maailmalla ehkä niin paljon. Not all who wonder are lost -sanonta ei siis ainakaan omalla kohdallani pidä paikkaansa. Ainakaan juuri nyt. Juuri nyt olo itseasiassa onkin aika hukassa oleva. Pelkkä vuoden vaihtuminen teki kuitenkin jo pieniä ihmeitä ja minut valtasi tunne, että tästä tämä sitten alkaa, oma polkuni. Ja olen varma, että se johdattaa minut juuri sinne missä minun pitikin aina olla. Ehkä oikeaan paikkaan löytäminen vaatiikin pientä hukassa oloa. 

Saa nähdä mitä vuosi tuo siis tullessaan! Vaikka kuinka kliseiseltä se kuulostaakin, niin minulla on edessäni ihan tyhjä sivu. En osaa yhtään sanoa minkälainen tarina siihen vielä painautuu, mutta aion kyllä tehdä hitosti töitä sen eteen, että se on juuri sellainen, josta unelmoin. 

Pelkkää rakkautta, iloa, voimaa ja uskallusta kaikkien teidänkin vuoteen 2018 ♥ Ja kiitos siitä, että olette mukana polullani ♥

77 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Niina

    Olen seurannut jo pitkään sua instassa ja aina silloin tällöin käynyt vierailemassa blogissasi ja nyt tuli tämä postaus eteen ja se kolahti kovasti! Aloitin myös itse uuden vuoden yksin ja samalla tavalla kuin kirjoitit olen myös pitkästä aikaa ihan ypöyksin ja se tuntuu oudolta ja aika ajoin tosi haastavalta. Opetella nauttimaan vain omasta seurastaan ja tutustua itseensä millainen on ilman sitä toista ihmistä. Niin paljon kaikenlaisia tunteita joutuu käymään läpi. Voin kovasti samaistua siis kirjoittamaasi tekstiin. Tsempit meille molemmille tähän uuteen elämänvaiheeseen! <3 Tämä teksti antoi hiukkasen valoa minulle omaan tilanteeseeni, kiitos siis siitä.

    • Kira Kosonen

      Kiitos niin paljon, että kirjoitit vielä tänne <3 Täällä tosiaan ihan samassa tilanteessa ja kaikki menee ainakin nyt ihan vuoristoratana eteenpäin. On hyviä ja huonoja päiviä, mutta sellasta se on :) Kaiken keskellä kuitenkin fiilis, että hitto tästä tulee upea vuosi, koska mikään ei ole tärkeämpää kuin oman itsensä rakastaminen ja sen kanssa toimeen tuleminen ;) Nyt on pelkästään aikaa ja energiaa panostaa juuri siihen <3 Iso halaus sinulle sinne!

  • Laura

    Minä toivon, että saat juuri sen mistä unelmoit! Älä huoli, asiat luonnistuu juuri niin kuin pitääkin :) <3 Ja hyvää uutta vuotta sinulle myös!

    • Kira Kosonen

      <3 <3 <3

  • Emma

    Moikka. En ole aiemmin kommentoinut, vaikka melko usein kirjoituksiasi luenkin. Hirveästi tsemppiä uuteen vuoteen, siitä tulee varmasti hyvä. Vaikeudet valitettavasti kuuluu elämään, mutta niistä onneksi saa yleensä jotain hyvääkin. Kiitos mainiosta blogista ja iisimpää tätä vuotta! ❤

    • Kira Kosonen

      Kiitos Emma! Se on kyllä just näin <3 Varmasti loistava vuosi tulossa :)

  • Aura

    Ihanan aito postaus. Toivottavasti jatkat tällaisella avoimemmalla ja aidommalla linjalla, sillä vaikutat niin huipputyypiltä! Hurjasti tsemppiä ja jaksamista – elämä kantaa kyllä <3

    • Kira Kosonen

      Onpa sinulla kaunis nimi :) Kiitos Aura <3 Näin pyrin tekemään.

  • Piiabiia Atelier

    Rohkeasti kirjoitettu!? Kaikkea hyvää sulle alkaneeseen vuoteen, uudet alut ovat aina mullistavia. Itsekin totuttelen tässä elämään yhdenlaisen mullistuksen jälkeen ja nämä sanat ovat tuntuneet hyviltä:
    ”And suddenly you know…
    It’s time to start something new
    and trust the magic of beginnings.”

    • Kira Kosonen

      Kiitos, että jaoit nämä sanat myös kanssani <3 Ne tosiaan tuntuvat todella hyvältä :)

  • NN

    Muistathan myös, että riippumatta mitä kautta viime vuosien aikana rakennetut uudet ihmis- ja ystävyyssuhteet alunperin tulivat, ne eivät katoa mihinkään jos et niin itse halua <3

    • Kira Kosonen

      En missään nimessä halua. Olette <3 <3 <3 Kiitos.

  • elinaaa

    Olisin voinut itse kirjoittaa nämä sanat päiväkirjaani. Olen täysin samassa tilanteessa – vasten omaa tahtoani. Vaikka tiedän, että tää on loppujen lopuksi ainoa järkevä ja hyvä asia pitkiin aikoihin, tuntuu yksin oleminen kieltämättä musertavalta. Kaiken tekemisen merkitys tuntuu kadonneen kun sitä ei saa jaettua muille. Toivon sulle ja mulle molemmille parempaa tätä vuotta ja uuden, ihka oman polkumme rakentamista <3 Puhuminen ja asioiden ääneen sanominen auttaa aina.

    • Kira Kosonen

      Todella todella ikävä kuulla :/ Toivottavasti pystyn jotenkin teksteilläni jotenkin virtuaalisesti pitämään sinua kädestä kiini. Kyllä kaikki tästä. Tulee varmasti upea vuosi. <3

  • Iina

    Voi miten rohkeasti tehty, kun avauduit täällä noin henkilökohtaisesta asiasta ❤️ En tiedä osaanko sanoa mitään järkevää, mutta muista olla aina aito oma itsesi ja rehellinen itsellesi. Itse olen piilottanut omaa herkkyyttäni pinnan alle ja ollut aina se reipas. Niellyt ehkä paljonkin ”kuraa” jota on heitetty läheltäkin ja pitänyt vaan naaman iloisena ja hymyillyt vaikka sisältä on sattunut. Parin viime vuoden aikana olen huomannut, että olen ”mummoutunut” kotiin ja kotiäitinä oloon. Iloisesta hölpöttäjästä ja uusien ihmisten kohtaamisesta innostujasta on tullut kova jännittäjä ja ehkä myös hiukan arkakin. Myös muutamia aika isoja juttuja on tapahtunut, jotka ovat olleet hyvin stressaavaa ja tuoneet pintaan paljon patoutuneita asioita.Olen prosessoinut asiaa ja yritän keskittyä tällä hetkellä asioihin jotka tuottavat minulle iloa ja myös yrittänyt löytää aikaa ihan itselleni. Vietän aikaa sellaisten asioiden ja ihmisten parissa joiden kanssa minulla on hyvä olla. Yritän ”palastella” asiat,jotka kuormittavat. Hmmm..menipäs tämä nyt sivuraiteille.
    Toivon sinulle Kira kaikkea hyvää ja jaksamista. Hieno juttu, että käsittelet asiaa ja onneksi sinulla on hyvä tukiverkko ympärilläsi. Uskon, että kaikki palaset loksahtelee taas pikkuhiljaa paikoillensa❤️ Elämä kantaa.

    • Kira Kosonen

      Ihana Iina. <3 Suosittelen nyt sinullekin suurella sydämellä sitä Tunne Lukkosi -kirjaa, josta eräässä postauksessa mainitsin. Se voisi auttaa sinua juuri tällä hetkellä. Se on myös kuunneltavissa BookBeatin kautta!

  • Satu

    Voimia raskaaseen elämäntilanteeseen, toivottavasti vuosi 2018 on valoisampi! Minuakin on alkanut ahdistamaa naika paljon blogien pinnallisuus. Huomaan että luen nykyään enemmän blogeja jotka eivät ole niin viimeisen päälle hiottuja, ehkä niihin on helpompi samaistua koska ei elämä ole aina täydellistä.

    • Kira Kosonen

      Kiitos <3 Ymmärrän hyvin. Se on itselleni työtä, jonka vuoksi paljon jää verhojen taakse, joka sitten maalaa illuusion täydellisyydestä. Tätä verhoa vähän raottamalla saa sitten aina sitä kosketuspintaa, joka on niin tärkeää.

  • Rosa

    Otan osaa Kira, eroaminen ei ole koskaan helppoa. Riitatilanteissa oman poikaystävän kanssa sitä pelkää sydämensä pohjasta että mitä jos emme saa kompromissia ja toinen jättää :/ Se olisi pohjattoman tuskallista. Sitten kun lähipiirissä sattuu eroja rupeaa itsekin ajattelemaan miten onnekas on kun on se toinen siinä, vaikka erimielisyyksiä ja kriisejä tietysti tulee. Voimia! Hienoja oivalluksia.. jos totta puhutaan, olen miettinyt MONET kerrat, että miten suhteesi voi jos olet reissun päällä vähän kokoajan (en tarkoita missään nimessä syyllistää sinua!:D) mutta ei se näköjään sitten vaalean punaista kuplaa ollutkaan. Sinulla on ihana blogi, vaikutat maanläheiseltä tyypiltä ja nuo mietiskelyt on varmasti hyödyllisiä. Ei elämä voi olla pelkkää matkailua ja pintaliitoa, varmasti saat onnen ja pysyvän ihmissuhteen normaalistakin elämästä<3

    • Kira Kosonen

      En usko, että yhdenkään ihmisen elämä ole pelkkää vaalenpunaista kuplaa, vaikka usein juuri blogeissa se ehkä siltä näyttääkin. Paljon on asioita elämässäni, joista olen kuitenkin hyvin kiitollinen ja onnellinen. Niin siunattu monella muulla saralla elämässäni. <3 Kyllä ne loput palaset joskus loksahtavat paikoilleen. Kaikki aikanaan. :)

      • Rosa

        Ei tietenkään! Mutta sinun pitää nyt surra tuo suru, ns.arvon kieltäminen on yleinen defenssi ihmiselle kriisin edessä. Tottakai sinulla on hienoja asioita ja blogi ja varmasti ystävät, perhe<3 Parisuhde on kuitenkin merkityksellisin suhde joten on luonnollista, että sen päätyttyä on rikki.

    • Sanni

      Hyvin sanottu viimeinen lause <3

      • Kira Kosonen

        Kiitos Sanni <3

  • aanav

    Seurasin ennen valtavaa määrää blogeja, mutta alkoi ahdistamaan se pinnallisuus ja blogien samankaltainen sisältö. Kaikki ovat aina samoissa tapahtumissa, kaikilla on samat laukut/vaatteet/sisustus jne. Tiputin blogit elämästäni melkein täysin pois, mutta sinun blogi jäi jostain syystä jäljelle. Pidän tyylistäsi ja hengestä, mikä blogistasi välittyy.

    Ihanaa alkanutta vuotta!

    • Kira Kosonen

      Wow, kiitos! Mutta ymmärrän hyvin, että pinta ja samankaltaisuus alkaa syömään. Itsekin poistin juuri viime viikolla varmaan 100 IG tiliä seurattavistani. Kaikki tilit, jotka eivät olleet ystävien tai ihmisten, ketä haluan OIKEASTI seurata poistin. Niin paljon ihan turhaa höttöä, joka alkaa jostain syystä vaan ahdistamaan. Toivon, että pystyn jatkossakin välittämään täältä sinulle sen hengen, jonka vuoksi jäit vielä mukaan. <3

  • Ansku in ireland

    As cliche as it sounds; life is a journey with some smooth paths, fast and joyous downhills and also rocky stretches – you come across as an individual who cherishes the former and has the strength to face the latter. Wishing you healing, happiness and time to explore in 2018!

    • Kira Kosonen

      Se on Ansku juuri näin <3 Ihana ihana sanonta. Kiitos ja kaikkea parasta myös sinun vuoteesi 2018!

  • Miia

    Ihana postaus ja kiitos kun meillekin kerroit. Tsemppiä uuteen vuoteen ja uusille tuulille! <3

    • Kira Kosonen

      Oli aika <3 Kiitos ja paljon onnea sinnekin uuteen vuoteen!

  • Ellie

    Kiitos, että uskallat tehdä päätöksen olla murtamassa lasiseiniä. Pidän blogistasi hurjasti ja pieni ‘inhimillisyys’, jos niin voi sano, tekee varmasti hyvää. Älä siis käsitä väärin, kauniit kuvat, asetelmat ja asut kuuluvat blogiisi, mutta niiden rinnalla on virkistävää lukea oikeita ajatuksia ja mielipiteitä. Kuitenkin mielestäni meillä lukijoilla on myös vastuu ymmärtää, että teet tätä työtä omalla nimellä, eikä kaikki asiasi todellakaan kuulu meille. Toivotan siis ihanaa ja uudistuksellista vuotta 2018! :)

    • Kira Kosonen

      Sehän se juuri onkin tässä aina ollut, kun tästä on koko ajan tullut enemmän ja enemmän…työtä. Blogien suurin voimavara oli joskus aikoinaan juuri samaistuttavuus, mutta jos kaikki on kiillotettua pintaa, niin miten me edes poikkeamme enää esimerkiksi naistenlehdistä ja niissä olevista malleista. On kuitenkin todella vaikeaa yrittää löytää sitä tasapainoa, jolloin voi olla samaistuttava, mutta paljastamatta liikaa. Onhan se nimittäin aika hullu idea, että kertoo kymmenille tuhansille ihmisille henkilökohtaisia asioita. Se ei ole helppoa, mutta välillä se on vaan tarpeen. Ihanaa ja uudistuksellista uutta vuotta myös sinne!

  • Ruusu

    Ihana teksti! Kosketti tosi paljon itseä ja varmasti monia muita :) Itsellä takana vuosia sitten kihlauksen purku ja omaisuuden jakaminen koirasta lusikoihin ja jälkikäteen täytyy todeta, että se ero oli yksi parhaita asioita mitä mulle on tapahtunut. Niin opettavainen sekä itsestä että elämästä. Todella hukassa olon jälkeen sitä osaa sitten suunnistaa itsenäisesti <3 Kaikkea hyvää sun vuoteen 2018! Tosi hyvä blogi, aitous tuo siihen vielä lisää kosketuspintaa.

    • Kira Kosonen

      Kiitos Ruusu <3 Tiedän kyllä tasan tarkkaan mistä puhut itsekin yhden kihlauksen puranneena. Nää on näitä elämän juttuja, jotka pitää vaan aina rämpiä läpi. Tässä kohtaa helpottaa juuri se muisti, että hitto siitäkin selvittiin hengissä! :D Kyllä se elämä kantaa.

  • Niina

    Hei Kira!

    Kiitos avoimesta kirjoituksestasi, olet ollut minunkin suosikkibloggaajani siitä lähtien kun aloitit! Postauksistasi on kyllä välittynyt se, että sinulla olisi paljon muutakin annettavaa kuin vain kauniita kuvia. Sinulla tuntuu olevan paljon jakamisen arvoisia ajatuksia mutta ymmärrän hyvin, että haluat myös suojella itseäsi. Ei varmasti ole helppoa jakaa elämäänsä täysin tuntemattomien ihmisten kanssa.

    Paljon tsemppiä alkavalle vuodelle, uudet alut ovat aina mahdollisuus! :)

    • Kira Kosonen

      Kiitos Niina, ihanasti sanottu! <3 On kyllä paljon sanottavaa, mutta ehkä sitten juuri tuo itsensä suojelu on tullut siihen eteen. Ihan tervettä sekin toki, mutta tasapaino kaikessa. :) Paljon tsemppiä myös sinne uudelle vuodelle!!

  • Laura

    “When God closes a door, he opens a window, but it’s up to you to find it”. Uskon ja toivon että sun tielle sattuu mahtavia asioita tulevana vuonna ? kiitos tästä blogista!

    • Kira Kosonen

      Kiitos Laura! Niin ihanasti ja toiveikkaasti sanottu <3 <3 <3

  • Ida

    Todella paljon voimia ja jaksamista <3 tuntuu jollain tapaa ”hassulta” lukea erostasi nyt ja ajatella kuinka raskas ja surullinen ajanjakso syksy on ollut sinulle. Kaikkien niiden juurikin kauniiden kuvien yms. on antanut vaan soljua feedeissä ja ihastellut niitä, nyt ymmärtäen hieman pintaa syvemmälle. Kaikella on tarkoitus, toivottavasti 2018 on edeltäjäänsä parempi <3

    • Kira Kosonen

      Näissä tilanteissa on mielestäni vaikeata olla kyllä tässä ammatissa. Heti ei voi, eikä halua, alkaa huutelemaan siitä mitä kulisseissa tapahtuu, mutta silti kaiken pitäisi näyttää pintapuolisesti samalta kuin ennen. Näinhän se on toki kaikissa töissä, mutta on kyllä ollut hiton vaikea loppuvuosi välillä, kun ei ole ollut MITÄÄN sanottavaa kellekään ja silti pitää vetää se hymy jostain esille. Ehkä siksi esim. IG feedini on ollut enimmäkseen pelkkiä maisema- sekä hiuskuvia :D Kiitos sinulle ja ihanaa vuotta 2018 myös sinne <3

  • elsa

    Voi Kira, miten osasitkaan pukea sanoiksi omat fiilikseni tällä hetkellä. Itse erosin pitkästä suhteesta pari päivää ennen uutta vuotta, joten täälläkin aloitetaan nyt uusi sivu. Kiitos siis avoimuudesta ja tsemppiä tulevaan <3

    • Kira Kosonen

      Ei hitto otan niin paljon osaa :/ Pyhien aikaan eroaminen on kyllä niin perseestä. Ihan suoraan sanottuna. Toivottavasti saat tulevista teksteistäni ja jutuista vertaistukea omaan elämään! Tästä vuodesta tulee hiton upee, vaikka nyt mieli onkin maassa. Mä tiedän sen. <3

  • Sara

    IHANA teksti, tuli suoraan sydämeen. Mullakin loppuvuosi ollut raskas, eri syistä, mutta fiilaan sua ja uusia alkuja! Kevät on niin inspiroivaa aikaa, se antaa voimaa ja toivoa, energiaa ja elämäniloa. Olet kauniilla matkalla, ja ihanaa että haluat jakaa enemmän sitä :)

    • Kira Kosonen

      Ikävä kuulla, että loppuvuosi ollut sinulla raskas :/ Kevät onneksi tuo tosiaan niin paljon hyvää energiaa ja elämäniloa! Kaikkea parasta, rakkautta, valoa ja voimaa sinne <3

  • Jade

    Olen sinua jo jonkin verran vanhempi joten voin kokemuksesta kertoa, yksinolo tekee meille kaikille hyvää.
    On erittäin opettavaista olla jossain vaiheessa elämää ”yksin”. Eikä se hullumpaa aikaa ollut muutenkaan ?
    Ota ilo irti siitä ajasta, nyt sitä voi vain muistella ?
    Oikein Ihanaa Vuotta 2018!

    • Kira Kosonen

      No ihan varmasti! <3 Kiitos kannustuksesta! Nyt mieli vielä maassa, mutta tästä kun hommat alkaa taas rullaa, niin avot! :D Lupaan, että nautin.

  • salla

    Moi Kira! Olen pitkäaikainen lukijasi, mutta en ole varmaan koskaan kommentoinut. Tekstisi kosketti minua. Olen käynyt samoja asioita läpi, löytänyt itseni ja huomannut kuinka mahtavaa oli olla itsekseen ja todeta selviytyvänsä! Hienoa että pystyt sanomaan nuo asiat ääneen! Aito ihminen on parasta. Inhimillisyys kaunistaa. Voimaa ja rohkeutta tulevalle vuodelle! Uskon että vuodestasi tulee mielenkiintoinen ja löydät sisältäsi vastauksen jos useammankin.

    • Kira Kosonen

      Ihanasti sanottu Salla, kiitos. Vaikka olo onkin vielä raskas, niin uskon siihen, että tästä se voima juuri tulee <3 Kyseenalaistan ja tutkin omaa elämääni ja ympäristöäni nyt ihan eri tavalla, kun aiemmin. Ja ihanaa, että kommentoit! Kiitos!

  • Emilia

    Hei Kira, kysymys ei liity tähän kirjoitukseen, mutta teit kirjoituksia viime vuoden puolella vaatekaappi pax-projektista ja ajattelin kysyä, että mikä ikean valaistusratkaisu sinulla on vaatekaapeissa?

    • Kira Kosonen

      No hitto en osaa enää yhtään sanoa! Etsin tossa vanhoja suunnitelmiakin, mutta kaikki heittänyt pois :/ Kaikkien kaappien ylälistoissa on tuollaista valonauhaa..?? Sen paremmin en osaa sanoa.

  • Eveliina

    Valtavasti kaikkea hyvää vuoteesi toivotan! Kiitos myös tästä avoimesta tekstistä. Se merkitsee paljon! Kaipaan itsekin kovasti sitä, että blogeista välittyisi laajemmin elämän kirjoa, vaikka ei kaikkea tietysti koskaan kannatakaan avata. Mutta vaikkapa tämän tyyppisten asioiden kanssa, joista nyt kerroit, niin moni meistä painii. Et siis uskokaan, mikä apu siitä on, että niistä myös puhutaan. Kannustan ja rohkaisen siis oikein lämpimästi aiettasi murtaa niitä muureja ympäriltäsi täällä blogissakin. Sen verran kuin hyvältä tuntuu. Toivon vuoteesi ja elämääsi valtavasti kaikkea hyvää <3

    • Kira Kosonen

      Kiitos Eveliina <3 Aina kun näitä asioita juuri avaa ja näkee teidän kommentit ja muistaa juuri MITEN MONI painii samojen asioiden kanssa, niin miettii, että ihan hölmööhän näistä asioista on vaieta. Kiitos siis rohkaisusta! Hyvää ja ihanaa uutta vuotta myös sinne!!

  • Nunu

    Voimia tulevalle vuodelle! Läheisestä ystäväpiiristäni 3/4 erosi 1 v sisään ja kyllä näistäkin vaan on selvitty. Kukin tavallaan, mutta sitten toisaalta niin samankaltaisin ajatuksin. Mutta aikaa se ottaa. Itse syöksyin uuteen suhteeseen liian nopeasti, mutta siinä suhteessa edelleen puolen vuoden päästäkin ollaan ja olen paljon varmempi tästä kuin mistään ennen, muuttokin eri kaupunkiin tulossa ja vähän hirvittääkin kuinka pian asiat muuttuivat. Toki uudelta kumppanilta on vaadittu paljon sietokykyä, koska jos eron koko tunneskaalaa ei ehdi käydä kunnolla läpi, tulevat ne läpi kuitenkin, vaikka mitä yrittäisi. Anna itsellesi aikaa ja iloitse ystävistä, omasta ajasta, itkustakin (on myös niitä, jotka ovat niin turtia, ettei itkukaan tule, tunteet ovat hyvästä). Ja kiitos ”avautumisesta”. Tykkään blogistasi tosi paljon, mutta tämä tosiaan tuo lisää syvyyttä tekstiin ja antaa tilaa pohdiskelevammille postauksille. Kirjoittaminen on yksi hyvä keino purkaa tunteita (myös esim. oma priva-blogi/päiväkirja). Ja vertaistuki, jos sellaista on tarjolla.

    • Kira Kosonen

      Kiitos Nunu! Meidänkin porukassa on ollut noita eroaaltoja, mutta onneksi tällä hetkellä näyttää siltä, että kaikilla läheisillä menee suhteiden saralta todella hyvin <3 Ymmärrän myös tasan tarkkaan, mitä tarkoitat tuolla asioiden läpikäymisellä. Olin nyt n. 8 vuotta putkeen parisuhteissa, joiden välissä ei ollut juuri mitään "toipumisaikaa". Se on juurikin tuo koko skaala joka olisi hyvä käydä läpi, mutta ei elämää voi suunnitella. Se oikea voi tulla vastaan ihan väärällä hetkellä, mutta ei sitä voi sivuuttaa. Se tulee mikä on tullakseen :) Kaikkea parasta siis teidän suhteella ja tulevalle! Vaikeina hetkinä kannattaa vaan puhua ääneen juuri siltä miltä tuntuu.

  • Laura

    Ihanan rohkea postaus Kira! Tsemppiä ja onnea Uuteen Vuoteen ? sulla on aina niin upeita kuvia, niinkun tässäkin postauksessa! Vautsi ?

    • Kira Kosonen

      Kiitos Laura <3 Ja hyvää uutta vuotta sinnekin!!

  • Tiina

    Niin kaunis postaus sekä sisällöllisesti että visuaalisesti ?

    • Kira Kosonen

      Kiitos Tiina <3

  • Jenni

    Ihanan rohkea teksti Kira!
    Ja tsemppiä, asioilla on tapana järjestyä <3

    • Kira Kosonen

      Kiitos Jenni! <3

  • Jasmin

    Hei Kira! Olet ollut yksi mun lempparibloggaajista heti siitä asti kun aloitit bloggaamisen; tyylisi on raikasta katseltavaa joka kerta ja kuvasi ovat visuaalisesti niin taidokkaita. Ihana kuulla että kaipaat enemmän aitoa meininkiä tästä edespäin, olen varma että se tulee tekemään vain hyvää – kuten itsekin sanoit. Ihanaa alkavaa vuotta! Jatkan innolla blogisi lukemista.

    • Kira Kosonen

      Kiitos Jasmin! Ihanasti sanottu <3 Teidän rohkaisevat sanat ja kannustukset ovat tehneet minulle nyt NIIN paljon. Olen niin otettu!

  • Sanna

    Kiitos avoimuudesta ja rehellisyydestä <3 Tällaiset jutut antaa aitoa kosketuspintaa, ja sen fiiliksen, että siellä ruudun takana on ´ihan oikea ihminen´ ongelmineen ja suruineen. Helposti sitä saattaa lukijana sortua ajattelemaan, kuinka kevyttä, kaunista ja helppoa bloggaajien elämä vain on. Mutta samoja ongelmia me kaikki käydään ajoittain läpi.

    Voin myös kuvitella, kuinka vaikeaa on ottaa blogiin hilpeitä, hymyileviä ja kauniita kuvia teksteineen, jos sydän on oikeasti särkynyt ja tekisi mieli vaan pukeutua säkkiin ja itkeä. Luoda nimenomaan sellaista epäaitoa illuusiota, jos todellisuus onkin aivan päinvastainen.

    Mutta täällä ainakin on yksi lukija joka pysyy mukana myös vuonna 2018! Kaikkea hyvää!

    • Kira Kosonen

      Haha Sanna kiteytit juuri niin täydellisesti sen, minkä kanssa olen tässä viime kuukaudet kamppaillut!!! On ollut juuri se fiilis, että haluaa olla vaan säkki päällä piilossa kotona ja niinhän olen myös ollut aika paljon… Olen postannut varmasti ennätysvähän asuja koskaan, josta koko ajan vähän huono omatunto, mutta juuri tuo hymyily ja intopinkeänä kameran edessä oleminen on tuntunut niin feikiltä kuin olla ja voi. On minulle niin terapeuttista kuulla se, että kyllähän te kaikki ymmärrätte <3 Kiitos sinulle niin paljon. <3 Pelkkää hyvää vuodelle 2018!

  • Anna

    ❤️ Kaikkea hyvää uuteen vuoteen Kira! Avoimin mielin kohti uutta. Halauksia, olet ihana ihminen.

    • Kira Kosonen

      Ihana Anna kiitos <3 Kaikkea hyvää myös sinne!

  • Tuuli

    Kira ❤ kaikkea parasta sulle vuoteen 2018 x

    • Kira Kosonen

      Kiitos <3 Sitä samaa myös sinne!!

  • Fanny

    Hei Kira ja kiitos todella kauniista ja inspiroivasta blogistasi! Kuvasi ovat ainutlaatuisia ja yksinkertaisesti upeita, niistä näkee sen osaamisen ja visuaalisuuden, jonka omaat. Itselläni on myös ensimmäistä kertaa elämässä itsensä etsimisen paikka. Vaikka tuleva pelottaa en kuitenkaan malta odottaa minkälainen matka minulla on edessä. Toivon paljon hyvää omalle matkallesi itseesi ja jatka upeaa työtä!

    • Kira Kosonen

      Kiitos Fanny kauniista ja kannustavasta kommentista! Ja pelkkää rohkeutta, rakkautta, valoa ja energiaa omalle polullesi! <3 Pelot onn hyvä sanoa ääneen.. kohdata ne ja sitten päästä niistä irti. Sitä itse teen ainakin tällä hetkellä. Sydän ja mieli avoimena vaan uutta kohti!

  • Haidi

    Yksin elämän rakentaminen ei aina ole helppoa, mutta silti koen, että yksin oleminen opettaa sellaista itsestään mitä suhteessa ei löytäisi. Ja jossain kohtaa pöytä voi kääntyä niinkin päin, että omassa elämässä on oma polku ja sitä pohtii miten siihen joku muu edes sopisi. Se vapaus olla ja mennä ihan itsensä kanssa ja tutustua itseensä :) olkoon vuosi 2018 itsensä löytämisen vuosi, ihanaa alkavaa vuotta <3

    • Kira Kosonen

      Se on juuri näin!! Kiitos, että olet aina matkassa mukana <3 <3 <3

  • Sofia

    Törmäsin joskus sanontaan “ei voi löytää ellei ole ensiksi hukassa”, ja se on ainakin mua itseäni lohduttanut todella paljon! Pieni harhailu kuuluu asiaan :)

    • Kira Kosonen

      Nimenomaan <3 Tämä lohduttaa minuakin aina paljon. Kiitos Sofia!

  • Ninna

    Hei Kira,

    kiitos avoimesta ja herkästä tekstistäsi: ja ylipään kauniista blogistasi! Toivon uuteen vuoteesi myötätuulta oman reittisi etsinnässä, onnenhetkiä, ilonpisaroita ja paljon rakkautta. Pääasia, että kuuntelet itseäsi ja annat itsellesi aikaa ja tilaa emootioiden käsittelyyn. Aina niin koskettavan Pikku Prinssin viisaudesta vielä ammentaen ”Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.” — Antoine de Saint-Exupery, Pikku Prinssi —

    Voi hyvin!

    Ninna

    • Kira Kosonen

      Niin ihanasti sanottu Ninna kiitos! Ihan kyynel tuli täällä silmään <3 <3 <3 Pelkkää rakkautta ja hyvää sinulle myös sinne!

  • Pirpu

    Onnea uuteen vuoteen Kira! Ihan varmasti se oma juttusi löytyy, olet niin lahjakas alallasi. Kieltämättä täytyy sanoa että itseäkin lukijana usein kyllästyttää blogimaailman pintaliito ja blogien lukeminen onkin jäänyt vähemmällä.
    Erosi arvasinkin, kun et ole poikaystävästä maininnut edes sivulauseessa sitten kesän? Mutta muutos on aina mahdollisuus -raikkaita uusia tuulia sinne!

    • Kira Kosonen

      Kiitos Pirpu <3 Muutos on nimenomaan aina mahdollisuus ja aion kyllä pitää sen mielessä nyt kaikessa mitä teen! Hyvää ja ihanaa uutta vuotta myös sinne.