CATEGORIES
11.10.2016

SOFT TONES WITH AN EDGE

My Style

Photos by Karoliina Jääskeläinen / Valoon

MYSSYFARMI Beanie 

LIDL Cashmere Knitwear

SAMSØE & SAMSØE Leather pants /from ZALANDO HERE*

ECCO Boots 

CHANEL Bag

Custom made jacket in Shanghai

 

Todella usein lähden kasaamaan asua kokoon yhden elementin perusteella. Tässä lookissa pääfokus oli kengissä. Kengät ovat yksinään räväkät ja näyttävät, joten halusin tasapainoa asuun harmonisilla sävyillä. Kengistä inspiroituneena lähdin toistamaan asussa kengissä olevia sävyjä, valkosta, harmaata ja mustaa. Näin kokonaisuus sointuu hyvin yhteen ja kengät saavat loistaa pääroolissa. 

Asun kruunaa ihana pipo Myssyfarmilta, jonka sain juuri postissa! Myssyfarmi on ekodesign yritys ja luomufarmi Pöytyältä. Ainakin tämä kyseinen pipo on ilmeisesti kudottu 100% suomenlampaan luomuvillasta. Niin ihana ja pehmoinen päässä! Kävin tutustumassa yrityksen sivuihin ja siellä oli super paljon kaikkia muitakin ihania juttuja. Kiva tutustua uusiin suomalaisiin yrittäjiin. Kiitos siis Myssyfarmi kivasta lahjasta!

//I created this look completely around the boots. They are so sassy on their on, so I just went for some soft tones that are also seen in the boots. Can't go wrong with black., grey and white!//

*Mainoslinkki / Add link

5 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Sari

  Siis onko toi knitwear Lidlistä, siitä ruokakaupasta? Mitä minulta on mennyt ohi!:D Ihana asukokonaisuus, sulla on niin raikas ja ihana tyylitaju!

 • Ninni

  Aivan ihana asu ja pettämätön tyylitaju sulla on !!!! Tuo takki <3

 • Kriselda

  Ihana look! Ja toi takki!!

 • Sanna

  Voihan myssyfarmi! Supersöpö pipo. Täytyy käydä pian perehtymässä. En kestä, sun inspiroimana kävin ostamassa Lidlistä toisetkin kengät, vaihteeksi kumisaapasnilkkurit! :O

  http://www.inspiredbylove.fi

  • Kira Kosonen

   Kävitkö!! Apua munkin pitää käydä tsekkaamassa valikoima :D