CATEGORIES
19.4.2015

Pesto-Avocado toast

Food

Pesto-Avocado toast

Whole wheat toast

Pesto (my homemade recipe HERE)

Avocado

Pecorino or parmesan cheese

Pinenuts

Sprouts

 

Hmm.. mitähän herkkua sitä voisi tehdä sunnuntain kunniaksi? No näitä superherkullisia pesto-avokadoleipiä!! Ostin jenkeistä tuon The Big Breakfast Issue -lehden, joka sisälsi 50 eri herkullista paahtoleipäreseptiä. Näiden lisäksi lehdessä on mm. ohje kunnon amerikkalaisille pannukakuille, joten pakkohan se oli ostaa. Ensimmäisenä testissä on ollut tämä pesto-avokadoleipä ja huh huh miten hyvää! Parasta tämä on omalla pestolla tehtynä, koska purkkipestossa on vain esimerkiksi 7% basilikaa. Omaan respetiini menee esimerkiksi kaksi kokonaista ruukullista basilikaa. Toki jos laiskottaa, niin unohda mitä äsken sanoin. Ei se ole niin vakavaa. Ainakaan näin sunnuntaina!

Muistakaa rentoutua ja herkutella :)

//Hmm.. what should I eat on this lazy sunday? These super delicious pesto-avocado toasts!! I bought The Big Breakfast Issue magazine in the states and it had 50 different recipies for toasts! Ofcourse I had to buy it. I LOVE toast! This is so easy to make and it's soooo good. I always do my own delicious pesto, because it has so much more flavor than the store version. And it's easy to make with a blender. Find my recipe in the link above! Ofcourse if you feel really lazy this sunday than forget what I just said. Go for the store version. It's ok, becaus it's the weekend!

Remember to relax and enjoy :)

 
2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • JJ

    Moi! Tämä ei liity millään lailla toasteihin, mutta kuitenkin samaan aiheeseen, ruokaan. Olen tulossa joulukuussa Helsinkiin ja kuulisin mielelläni sun mielipiteen ravintoloista, jotka ovat käymisen arvoisia. Mitä suosittelisit? :)

    • Kira Kosonen

      Moikka! No oma lempparini on ehdottomasti Farang (tyyriimmästä päästä), mutta kasuaalimpia ravintoloita, joissa käyn jatkuvasti Helsingissä ovat Sushibar + Wine, 9Bar, Patrona, Tori, Why join the Navy when you can be a pirate, Story, Teatteri ja ns. pikaruokapaikoista Tortilla House, Street Gastro, Fafa’s. :)