CATEGORIES
7.11.2017

BEALIVE HEALTH CLUB

Body

Yhteistyössä: BeAlive Health Club
Reilu kaksi vuotta sitten siirryin treenaamaan Imperial kuntosalille Töölöntorille ja silloin suurin syy salivaihtooni oli salilla työskentelävät ystäväni Johanna Muhonen sekä Netta Suikkanen. Oli minulle jotenkin todella luonnollinen siirtymä alkaa treenaamaan siellä missä mimmit olivat ja siitä oikeastaan säännöllinen treenirytmini vasta kunnolla alkoikin. Näitä naisia saan kyllä kiittää siitä, että liikunta ei ole enää itselleni kaameaa pakkopullaa, vaan ihana henkireikä. Parempia personal trainereita saa kyllä hakea.

Netan olen tuntenut ihan pikkutytöstä saakka (jonka varmasti jo tiedätte), mutta Johannaan tutustuin noin kymmenen vuotta sitten. Tultiin heti ihan älyttömän hyvin juttuun ja vuosien aikana hänestäkin on muodostunut minulle todella rakas sekä tärkeä ystävä. Kunnon leijonaemo, joka pitää aina kaikkien puolia.
Niin pitkään kun muistan on Johanna haaveillut oman kuntosalinsa perustamisesta ja tiedättekö mitä… Nyt se haave on toteutunut! Johanna nimittäin meni ja osti Imperialin sekä uudisti sen kokonaan uudeksi ja upeaksi BeAlive Health Clubiksi! En voisi olla ylpeämpi ystävästäni! Imperialin salikonsepti oli mielestäni erinomainen, mutta tilat olivat kyllä aika aikansa nähneet, joten muutos tuli todella hyvään saumaan. Sali oli kiinni koko kesän ajan, mutta nyt se toimii täydessä vauhdissa upeampana kuin koskaan. Ja mun mimmit puikoissa!! Huikeeta.

BeAlive on saanut nimensä Johannan tyttären Bean mukaan, joka on toiminut inspiraationa koko toiminnalle. Johanna haluaakin näyttää tyttärelleen, että omiin unelmiin kannattaa uskoa ja niitä voi ja PITÄÄ myös toteuttaa. Sekin asia tekee tästä koko uudistuksesta vaan niin erityisen.
Mutta mennään itse asiaan, eli uuden BeAlive Health Clubin palveluihin. Kuntosali jatkaa Imperialin tyyliin jäsenklubina, mutta tilojen uudistamisen lisäksi sinne on tullut nyt ihan uutena lisänä hieronta- ja kosmetologipalvelut sekä pienryhmätunnit, jonka palvelut on tarkoitettu ihan kaikille! Sinun ei tarvitse siis olla salin vakituinen jäsen näitä palveluja hyödyntääksesi. Pienryhmätunteja on esim. joogaa, pilatesta ja erilaista lihaskuntoa. Lisätietoa löydät täältä.

Salin vakituisena jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista mustakin eduista, joita sali tarjoaa. Itselleni ehkä isoimpana etuna ovat ilmainen asiakaspysäköinti sekä pukutiloista valmiina löytyvät pyyhkeet sekä kosmetiikkatuotteet. Kannan niin paljon tavaraa mukanani päivät pitkät, että tämä helpottaa jo ihan älyttömästi. Salilla on nykyään myös treenivaatteiden pesupalvelu halutessa, jolloin säästyt myös vaatteiden kantamiselta. Not too shabby.

Tässä vielä listattuna kaikki BeAlive palvelut sekä edut:

Ilmainen asiakaspysäköinti, PT-palvelut, pienryhmätunnit, kosmetologipalvelut, hierontapalvelut, spa lounge, terveelliset smoothiet, erikoiskahvit, siistit ja rauhalliset pukuhuoneet, sauna- ja suihkutilat, kosmetiikkatuotteet (miehet & naiset), pyyhkeet, kylpytakit sekä pesulapalvelu treenivaatteille. 

Ei siis yhtään hassumpi paikka huoltaa kehoa sekä mieltä! Lisätietoa kuntosalijäsenyydestä voit lukea tästä. Tulen itse tekemään nyt puoli vuotta Johannan kanssa yhteistyötä BeAlive ambassadorina, joten tulossa on paljon treenivinkkejä sekä hyvää oloa myös blogin puolella. Kuvataan ainakin teille muutamat treenit, joita tytöt on mulle täällä vetänyt. Aikamoista rääkkiä voin kertoa. 

Onneksi olkoon vielä Johanna ja koko huikea BeAlive tiimi! ♥

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Nimetön

    Moi! Onpa huikean näköinen paikka! Kuuluuko pienryhmätunnit siis lisämaksutta kuukausijäsenyyteen? :)