CATEGORIES
26.8.2016

CONTOURING VIDEO

Videos

*Yhteistyössä L'Oréal Paris / In collaboration with L'Oréal Paris

Maanantaina ulos tullut #selfieready postaus saa nyt jatkoa videon muodossa! Videolta näet step by step vaiheet contour meikin tekemiseen L'Oréal Paris Infallible Sculpt Contouring meikkipaletin avulla. 

//My #selfieready post series continues with a contouring video! From the video you'll see step by step phases for an easy contour makeup with the new L'Oréal Paris Infallible Sculpt Contouring Palette.//

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sara

  Heips, mitä laitat kasvoille tän korostuspaletin alle? Pelkkää kosteusvoidetta vai myös meikkivoiteen? Entäs laitatko tän korostusjutun päälle vielä puuteria tms?

  • Kira Kosonen

   Käytän pohjalla sävyttävää BB primeria ja kriittisiin kohtiin peiteainetta! Jos haluaa lisäksi meikkivoiteen niin se toki aluksi paletin alle. Puuterin jättäisin kokonaan väliin ja ottaisin sen vaan mukaan “fiksaus mielessä” jos naama alkaa kiiltämään liikaa yms!

 • Kikaltsu

  Nämä videot on kyllä aina huomattavasti parempia tutoriaalien kohdalla kuin pelkät kuvat :)
  Sitten hieman offtopic – olisiko mahdollista saada postauksiin “edellinen – seuraava” -linkit? Itse monesti luen useamman jutun kerralla, niin helpottaisi liikkumista (haluan lukea myös kommentit – muutoinhan postaukset ovat alekkain). En tiedä vaikeuttaako asiaa kun sinulla on eri kategoriat, mutta jos edes kategorian alla pääsisi liikkumaan postauksesta toiseen. :)

 • fanny

  Jes kiva video, kiitos! Näin korostuksia ikinä käyttävänä tuli mieleen että mitenkäs poskipunan laita jos laittaa korostukset?:)

  • Kira Kosonen

   Korostuksen ja varjostuksen päälle “väliin”. Paras on hymyillä ja taputella punaa poskien “omena kohtiin”. Olipa selkeä selitys :D

 • Lara

  Hei tää ei liity tähän mutta mitä kokoa noista adidaksen kengistä kannattaa ottaa omaan normikokoon verrattuna? Eli ne yzy boost shoes :)

 • Iina

  Hyvä tutoriaali! Sait tuon näyttämään helpolta-täytyy itsekin testaa joku kerta ihan ajan kanssa ???

  • Kira Kosonen

   On oikeasti tosi helppoa ja parasta oli musta pakkauksessa tulleet ohjeet kaikille kasvomalleille!