CATEGORIES
19.6.2017

LET ME JUST LAY HERE FOR A WHILE

My Style

 

LINDEX Dress

Taas yksi todella tapahtumarikas kesäviikonloppu takana ja energiatasot kyllä sen mukaiset! Perjantaina juhlimme Kapkaupungista Suomeen saapuneen Saaran polttareita mökillä Suomi-teeman mukaisesti ja ilta oli mitä ihanin. Meille sattui vielä upea tyyni sekä aurinkoinen päivä! Saara sai illan aikana kaikenlaisia hauskoja Suomi-vaimo tehtäviä hoitaakseen, joita oli mm. puusaunan lämmittäminen, marjojen keruu sekä karjalanpiirakoiden valmistaminen. Tämän lisäksi nautimme paljon perinteisiä kesäruokia, söimme korvapuusteja ja kuusijäätelöä (kannattaa kokeilla!), lilluimme paljussa sekä hypimme saunasta järveen. Kaiken kruunasi vielä keskiyön grillimakkarat ja Mankeli sanaselityspeli Suomi-sanaston mukaisesti! Oli kyllä niin hauskaa ja ihanaa. Mikään ei voita lämmintä Suomen kesää ja kaikkea siihen liittyvää. Ihan huippu juttuja Julia oli kyllä keksinyt Saaran kunniaksi. Näitä samoja juttuja pitää ehdottomasti tehdä nyt juhannuksena. Aion ainakin raahata mökille sata kiloa korvapuusteja sekä kuusijäätelöä. 

Lauantaina matka jatkui Tammisaareen poikaystäväni hyvien ystävien häihin ja upea keli siunasi meitä myös onneksi siellä. Meillä oli vähän kiire valmistautua paikallisessa hotellissa ennen häitä ja kaikessa siinä hässäkässä tiputin puhelimeni kylpyhuoneen kivilattialle ja poks. Näyttö ihan sirpaleina ja niin mäsänä, ettei näppäimetkään toimineet. En tosiaan saanut puhelinta sitten enää päälle, joten loppu viikonloppu tuli vietettyä ilman puhelinta. Tästä johtuen kaikki some-kanavat olivat täydessä hiljaisuudessa koko lauantain ajan, joka tarkoitti toisaalta sitä, että pystyin keskittymään ihan 110% kaikkeen ympäröivään, joka oli aivan ihanaa! Häissä oli myös paljon omia ystäviäni nuoruudesta, joita en ole nähnyt pitkään aikaan. Oli kyllä niin hauskaa! Mielettömän kauniit ja rakkauden täyteiset häät upeissa Tammisaaren maisemissa. Tuli tanssittua ja juhlittua pitkälle kesäyöhön saakka. Ihan parasta.

Eilen saavuttuamme takaisin Helsinkiin kävimme huoltamassa puhelimeni ja syömässä nopeasti keskustassa ennen sohvalle romahtamista. Siinä sohvalla se loppuilta sitten menikin. Teki kyllä niin paljon mieli skipata kaikki velvollisuudet tältä päivältä, mutta ennen juhannusta on vielä niin paljon kaikkea mitä pitää saada tehtyä. Illalla olisi tarkoituksena käydä myös pienellä lenkillä hikoilemassa viikonlopun pölyt pois, mutta ei vielä. Vähän myöhemmin. Nyt haluan vain makaa tässä vielä hetken.

P.S Mitä pidätte uudesta sohvasta ja matosta?! 

//Bachelorette parties and weddings. I'm so exhausted after all the mayhem, but wouldn't change a minute! Well expect for that one moment where I broke my phone, but otherwise the most perfect weekend ever. Now I just want to lay here for a while and get myself together. A lot of things to do this week and than it's time to relax and enjoy the midsummer.//

Photos by Karoliina Jääskeläinen

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anriina

  Kauniita kuvia,ihanassa miljöössä. Olen etsinyt vastaavanlaista mattoa pitkään. Hieno nähdä miten kauniisti vanha matto yhdistyy uusien huonekalujen kanssa. Odotukseni palkitaan, sisustuksessa nähdään pilkahdus modernia romantiikka!

 • Iina

  Rankka mutta ihanan kuuloinen viikonloppu siis takanapäin😊 Kauniit kuvat ja kyllä olet sisustuksen kanssa niin “yhtä” siis värimaailmat ja fiilis sopii hyvin yhteen 😉
  Ihana matto💕 Ja sohva näyttää niiiiin kutsuvalta👌🏻

  • Kira Kosonen

   Joo ihanaa, kun olohuonekin alkaa pikkuhijaa muodostumaan valmiiksi :) <3

 • Eveliina

  Sohvan alkuperä kiinnostaa täälläkin! :)

  • Kira Kosonen

   Vastaus tuossa alempana!! :) <3

 • Veera Junnila

  Ihana matto! Todella kaunis ja sopii loistavasti sisustukseen. Mekkokin on upea!
  https://veeramatilda.blogspot.fi/2017/06/when-you-find-one-youll-know-it.html?m=1

  • Kira Kosonen

   Kiitos Veera!! <3 <3

 • Salla

  Mistä näin ihana matto on löytynyt?

  • Kira Kosonen

   Äitin vanha matto, joka ostettu aikoinaan Kiinasta, mutta samanhenkisiä löytyy paljon Rugvista sivuilta!! Kannattaa käydä tsekkaamassa :)

 • Emma

  En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt on pakko. Todella ihanan ja persoonallisen näköistä. Toi valkoinen lattia, matto ja sohva ovat mielettömän upeita yhdessä. Mistä toi sohva ja matto ovat, olivatko kalliita?

  • Kira Kosonen

   Sohva kysymykseen vastaus tuossa alempana, mutta matto on löytö äitini varastosta! Se on yli 10 vuotta vanha silkkimatto, joka ei ole löytänyt vaan paikkaansa mistään aiemmin. Tänne se sopi kuitenkin ihan täydellisesti!! :) Samantyylisiä ihania mattoja löytyy kuitenkin sellaiselta nettisivulta kuin Rugvista, jota olen selannut nyt ahkerasti. Etsin sieltä tällä hetkellä mattoa myös makuuhuoneeseen sekä vierashuoneeseen!

 • Sanna Inspired by love

  No juuri tulin tänne kommentoimaan että mistä sun ihana sohva on?!?! :D Me just hankittiin uusi sohva, mutta seuraavaan kotiin mietin, joka isompi kuin nykyinen. :)

  http://www.inspiredbylove.fi

  • Kira Kosonen

   Sohva sai inspiraationsa rakastamastani Diesel Nebula pellavasohvasta, mutta tämä kyseinen sohva maksaa koosta riippuen n. 5 500 – 7 500 :/ Eveliina, joka on auttanut minua tekemään sisustuspäätöksiä kämppään vinkkasi, että FORMVERK pystyy teettämään saman tyylisiä sohvia paljon edullisemmin, joten teetin samanlaisen sohvan sitten siellä! Näin sain paljon edullisemmin juuri sen kokoisen ja värisen sohvan kuin halusin haluamallani pellavakankaalla. Toki sohvalle tuli silti aika kova hintalappu, mutta ei mitään tuohon Diesel Nebulaan verrattuna. Melkein jopa puolet halvempi ja vielä mittatilaustyönä. Kerron koko tästä sohvaprosessista varmasti vielä tarkemmin, kun esittelen koko valmiin olohuoneen :)