CATEGORIES
7.8.2016

DUNE DE PYLA

My Style

Photos Hanna Väyrynen

NLY Design Jumpsuit

VALENTINO Bag

STEVE MADDEN Sandals

 

Valitettavasti koneeni videoiden käsittelyohjelma alkoi temppuilemaan minulle niin pahasti, etten saanut vielä DNA-testi videota käsiteltyä loppuun. Tai itse video on valmis, mutta ohjelma ei suostu jostain syystä tallentamaan sitä! Hieman ärsyttävää, mutta ei voi mitään. Enköhän kohta keksi ongelmaan jonkin sortin ratkaisun. Sillä välin paluu Ranskan rentouttaviin maisemiin ja tunnelmiin. Jotenkin näiden kuvien selaaminen heti rauhoitti minua, kun ATK-ongelmat nostivat päätään. Just breathe in and breathe out. Päivä korjaantuu vetämällä peitto korviin sohvalla, tilaten ruokaa Woltilla ja laittamalla Game of Thrones maratoni taas pyörimään. Parasta. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

//I had some problems exporting the DNA video for you guys so heres some un seen pictures from this years Arcachon trip! Just going to breathe in and breathe out now like in the pictures. I will not let some computer problems spoil my day. Gonna go back to the covers order some food and watch Game of Thrones all day. Yes yes yes. Have a happy sunday!//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Sini

    Jos iMoviella muokkaat niin se tallennus tapahtuu Arkisto -> Jaa kautta, tai ainakin sieltä sain sen tallentumaan. Itsekin taistelin saman asian kanssa tuossa hetki sitten :D Toivottavasti oli apua, jos oot kokeillu tota jo niin sit nevermind. Kivoja ovat kuitenkin korvaavat kuvatkin :)

    http://bluehiraeth.blogspot.fi