CATEGORIES
29.8.2016

THE LITTLE BLACK DRESS

My Style

*Yhteistyössä L'Oréal Paris / In collaboration with L'Oréal Paris

ASOS Dress

SAINT LAURENT Backpack

FRENCH CONNECTION Sandals

Tässä yksi kuluneen kesän lempilookkejani, decolteen paljastava musta mekko, rento reppu ja sandaalit. Toimi aamusta iltaan, kun extemporee piti lähteä vaikka toimistolta viettämään iltaa jonnekkin! Mekko on muodoltaan vielä jotenkin kaikkia hyviä puolia korostava, koska helman leikkaus pidentää jalkoja ja kangas on juuri vatsan kohdalta todella paksua. Tälläinen luottomekko on aina hyvä lisä vaatekaappiin.

Vaatteiden lisäksi myös meikissä on hyvä löytää luottotuotteita, jotka korostavat juuri niitä parhaimipa puolia! L'Oréal Paris Infallible Sculpt contouring paletista onkin muodostunut minulle nopeasti sellainen kasvojen "little black dress". Sen kun vetää päälle, niin voi olla varma, että kaikki vaan toimii. Jos sinulla meni ko. paletin tutoriaali video ohi viime perjantaina, niin pääset katsomaan sen vielä tästä. Niin helppoa, että kuka tahansa voi olla contouring mestari.

//Here's one of my favorite looks from this summer, a black dress that emphasizes my waist and the length of my legs. I also love how it brings the focus to the décolleté area! Paired with sandals and a casual backpack this look was perfect for both office and evening activities.

In addition to clothing you should definitely have some go to makeup looks too. Thats why the L'Oréal Paris Infallible Sculpt Contouring Palette is now one of my favs, because it just always works. It helps me bring out the best of my features like this dress, so thats why I call this palette my new "little black dress" of the face. If you missed the tutorial for this makeup look, don't worry you can still see the video from here. So easy that anyone can be a contouring master.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • toistoa

    Nyt alan kaipailla blogiisi jotain muutosta. Toki voi olla kyse vain siitäkin, että oma arkeni ja elämäntilanteeni ei kohtaa sinun kanssasi mutta olen kyllä aiemmin pitänyt blogistasi tästä huolimatta.
    Nyt kuitenkin olet alkanut toistaa itseäsi ja aiheet ovat hyvin pinnallisia ja mainospainotteisia. L’orealia, “huippukesää” (postaukset hyvin samanlaisia kuin viime kesänä), vanhoja ruokaohjeita… ja jotenkin persoonattomia postauksia. En missään tapauksessa kirjoita tätä palautetta pahalla vaan ajattelin kertoa, miltä blogisi minun silmissäni tällä hetkellä näyttäytyy.

    • Kira Kosonen

      Ikävä kuullä, että näet asian näin :/ Kesäpostaukset olivat juuri sellaisia kun kesäni olikin, joten kaikki muu olisi ollut todella epäaitoa! Nyt syksyn alussa on kyllä taas paljon yhteistyöjuttuja, mutta tämän lisäksi aion lisätä paljon hyvinvointi sisältöä ja uusia reseptejä, koska ruoka/treenirutiinit lähteneet ihan eri tavalla taas käyntiin! Blogeissa on aina hyviä ja huonoja kausia :)