CATEGORIES
1.3.2018

ASUMOKA LAMMA SAARELLA

My Style

Eilen lähdettiin kaupungin sykkeestä Jekun kanssa seikkailemaan Lamma Island -viidakkosaarelle ja olisihan minun jo tuosta nimestä pitänyt vähän päätellä millaisia vetimiä heittää niskaan. Reissun päätarkoituksena oli mennä testaamaan meille useasti suositeltua Rainbow äyriäisravintolaa, mutta meillä oli koko aurinkoinen päivä aikaa, joten päätimme "tutkia" rauhassa saarta ennen ravintolalle menemistä.

Otimme sitten aikaisemman lautan Honkkarin keskustasta toiselle puolelle saarta ja jotenkin hölmönä ajattelin, että voidaan nappaa sitten taksi vaan ravintolaan myöhemmin. No eihän viidakkosaarella mitään takseja ollut. Ainoa vaihtoehto olikin sitten kävellä saaren toiselle puolelle! Reitti oli lähes pelkkää ylämäkeä kukkuloiden yli, jota oli kyllä mielenkiintoista tarpoa sitä ylös kireä pilkkumekko päällä, espradillot jalassa ja tonnin painava olkilaukku käsivarressa :D

NLY Dress

LINDEX Bag

GUCCI Shades

Jouduin virittelemään kaikenlaisilla Selviytyjät -solmuilla mekon päälle uudestaan niin, ettei se olisi niin hiertävä ja kuuma. Oli kyllä naurussa pidättelemistä! Kävelyreitin näköalat olivat kyllä niin huikeat, että päädyttiin vaan fiilistelemään Jekun kanssa koko kämmiä. Suosittelenkin siis ehdottomasti tutustumaan Lamma saareen siten, että kävelee toiselta puolelta toiselle, mutta ehkä hieman paremmissa vetimissä. 

Tästä koko seikkailusta tulossa myös vlogi kaikkine vinkkeineen!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Miia

  Hey! Onko Lindexin laukku vanhaa tai tulevaa mallistoa? :)

  • Satu

   Hei, minuakin kiinnostaisi sama asia??

   • Kira Kosonen

    Pahoittelut tämä jäänyt vastaamatta! Tulevaa kevään/kesän mallistoa :)