CATEGORIES
11.12.2015

CK

Inspo

Valoon Photography

Calvin Klein Underwear Top HERE*

Calvin Klein Underwear Bottom HERE*

Calvin Klein Morning Robe HERE*

Poikaystävät haluavat myös yleensä päästä helpolla jouluostosten suhteen. Jos mitään erityisiä lahjatarpeita ei ole, niin yöasut ja aamutakit ovat mielestäni aina hyviä lahjoja. Varsinkin kun näinä pimeinä talvikuukausina neljän seinän sisällä tulee vietettyä niin paljon aikaa! Supersuositut CK alusvaatesetit ovat esimerkiksi varmasti monien ostoslistalla ja nyt niitä on iso valikoima Zalandolla. Jos tilaat vielä ennen maanantaita 14.12, niin ostokset ehtivät ennen joulua perille. Tästä vaan vinkkiä poikaystävälle, jos pää iskee tyhjää!

//Usually boyfriends want clear directions what to buy for xmas. If you don't need anything special, here's a really nice gift, the CK underwear set! They are super popular for a reason, so comfortable and sexy. You spend so much time indoors during the winter time, so comfy morning robes, underwear and pyjamas are never a bad buy. So make you boyfriends life a bit easier and tip him of. You can get the CK sets from Zalando and if you buy them before monday 14.12, they'll make it to you before the holidays!//

*Mainoslinkki / Add link

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Pia

    The first 3 pics are phenomenal! You face just speaks thru the screen, great job:-)

  • Laura

    UPEITA KUVIA!

  • miia

    Aivan huikeita kuvia sinusta! En ookkaan aiemmin kommentoinut, mut seuraan tosi tiiviisti blogia, sun upean tyylitajun ja näyttävien kuvien takia.