CATEGORIES
22.8.2016

#SELFIEREADY

Makeup

*Yhteistyössä L'Oréal Paris / In collaboration with L'Oréal Paris

Kokeilin keväällä ensimmäistä kertaa contouring meikkiä ja olen siitä saakka ollut ihan koukussa siihen. Vaikka olenkin periaatteessa jäljitellyt tätä samaa tekniikkaa aina ennen aurinkopuuterilla ja valokynällä, niin kyllä kaikilla contouring tuotteilla saa vaan tehokkaamin niitä eroja aikaiseksi! Olenkin innostunut testaamaan vähän erilaisia valo/varjostuspaletteja tässä viime aikoina ja tässä nyt L'Oréal Paris perheen uutukainen Infallible Sculpt Contouring Palette, joka saa minulta heti pisteitä kätevyydestä ja hyvistä sävyistä.

Tuotetta on saatavilla joko light/medium tai medium/dark sävyissä. Itselleni näin kesällä tuo medium/dark toimii parhaiten ja antaa muotoilun lisäksi ihanan päivettyneen ilmeen, kuten vertailukuvasta huomaa. Paletin mukana tulee myös todella kätevät ohjeet eri kasvomallien varjostukseen ja korostukseen. Itselläni on ovaalin muotoiset kasvot, joten varjostukset tulevat minulla poskipäiden alle, hiusrajaan, nenän sivuille sekä leaun alle. Jos sinulla on esimerkiksi pyöreän malliset kasvot, niin varjostukset tulevat ainoastaan kasvojen sivuille sekä nenään! Kaikki lukee onneksi todella selkeästi paletin ohjeissa, joten kuka tahansa voi hyödyntää tätä juuri itselleen ja omille kasvoilleen sopivalla tavalla. 

Eniten yllätyin siitä, miten luonnollinen lopputuloksesta tulee, vaikka varjostuksia laittaisi aluksi ihan runsaalla kädellä. Oikeastaan mitä vahvemmat varjot sitä parempi lopputulos, kunhan häivytyksen tekee huolellisesti. Tämä on ehkä helpointa demonstroida videon muodossa, joten näytän teille seuraavassa postauksessa vielä nopeasti "livenä", miten rajojen häivytys toimii ja miten helppoa palettia on hyödyntää!

//I've been experimenting with contour makeup since last spring and have totally fell in love with it! It makes the face look so much slimmer than normal and it simply brings out the best features of the face. I now tested the L'Oréal Paris newbie, Infallible Sculpt Contouring Palette, and I have to say, it's one of the most easiest contouring palettes I've tried so far. Just 2 steps (highlight and contour) and it's all you need. The palette comes in 2 shades light/medium and medium/dark. I personally prefer the medium/dark now when it's summer time. It gives me a super nice sun kissed look like you can see in the before and after photos.

In the palette you also get super great instructions on how to contour YOUR features. I have an oval shaped face so I need to contour under my cheekbones, nose, in the hair line and underneath my chin. For example if you have a round shaped face than you need to only contour the sides of your face and nose. All different face shapes are instructed in the palette, so this is easy to use for everyone. 

I was also surprised in how natural the outcome is even if you contour pretty heavily. Actually the more you contour the stronger the outcome is of course. You just have to be precise with the blending to make it look natural. I think this is easier to demonstrate in video, so I'll do a quick live tutorial for you guys from this!//

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Bebe

  Vau, sun iho on todella hyvän näköinen! Käytätkö päivittäin edellisessä potauksessa mainittuja tuotteita, vai onko sulla vielä jotain extrakikkaa millä saat ihon näyttämään tuolta? :)

  • Kira Kosonen

   No juuri nyt kyllä festariputken jälkeen iho on kaikkea muuta kuin kuulas :D Käytän tosiaan edellisen postauksen tuotteita päivittäin ja olen alkanut huomaamaan ihon hoidossa, että vähempi on itselleni parempi. Käytän esimerkiksi nykyään lähes ainoastaan hellävaraista misellivettä puhdistukseen ja seerumia/rasvaa päälle. Teen myös harvemmin kasvonaamioita ja annan ihon vaan olla. Toki normaalisti syön myös terveellisesti ja liikun säännöllisesti,joka auttaa ihoa pysymään hyvänä! Juuri nyt se huutaakin lepoa, kasviksia ja vettä ;)

 • Krista

  Oletko käyttänyt before/after kuvissa eri valaistusta tai käsitellyt kuvat eri sävyillä? Dekolteesi nimittäin on niin eri sävyinen kuvissa. Jos näin on, niin silloinhan myöskään kasvojen todellista muutosta ei voi tietää.

  • Kira Kosonen

   Käsittelin myös dekoltee alueen kitillä!! Tämä näkyy myös paremmin perjantaina ulos tulevassa videossa :) valo tosin vaihtui koko ajan olohuoneessa auringon ja pilvien takia, joten senki takia saattaa olla vähän heittoa valossa, mutta sävyihin en käsittelyssä koskenut lainkaan!

 • Heidi

  Sulla on tosi kauniit kasvot :D Just sopivasti epäsymmetriset, joka tekee niistä mielenkiintoiset. Täytyypä kokeilla tuota palettia, koska kasvoihisi tuli selvästi enemmän lämpöä. Myös tuo suti näyttää todella hyvältä, kuuluuko se paletin hintaan, vai pitääkö ostaa erikseen?

  • Kira Kosonen

   Kiitos! :) Ja suti on erikseen ostettava ja nyt ymmärtääkseni ainoastaan kausituotteena myynnissä! Se on kyllä ihan sairaan kätevä ja hyvä, joten suosittelen poistamaan jos tulee vastaan.