CATEGORIES
4.7.2018

BEALIVE JOOGA + KESÄKORTIT

Body

Kaupallinen yhteistyö: BeAlive Health Club
Kesän treenaaminen on ollut kyllä todella hajanaista ainakin salitreenien osalta, mutta kävelyä, joogaa ja muita tunteja on tullut kyllä onneksi tehtyä jonkin verran! Saliohjelmasta kiinni pitäminen ei vaan jotenkin onnistu itselläni näin kesäaikaan ja siksi kaikki ohjatut tunnit toimivat nyt itselleni jotenkin paremmin. Nyt on helpompaa vaan saapua paikalle ja tehdä se mitä ohjaaja sanoo. Oman pyllyn liikkeelle saaminen onnistuu sitten varmaan paremmin taas syksymmällä.

Onneksi kuntosalini BeAlive tarjoaakin todella kivan valikoiman pienryhmätunteja ja pystyn saamaan hien pintaan esimerkiksi joko joogan, tabatan, LesMills bodypumpin, body strenght tai circuit training -tuntien myötä. Näistä varsinkin jooga nousi nyt ykkössuosikiksi, kun kävin testaamassa ihanan Hanna Toivakan tunnin! Pienryhmiin mahtuu aina maksimissaan neljä osallistujaa, joka mahdollistaa todella henkilökohtaisen ohjauksen ja opastuksen, joka ainakin joogassa on itselleni todella tärkeää. Parhaimman hyödyn saaminen joogasta voi olla todella pienestä liikkeen muuttamisesta kiinni ja tämän tunnin myötä tunsin, miten kehoni sai kyllä ihan maksimi hyödyn koko treenistä. Hannalla on myös aivan ihanan rauhoittava energia, joka on myös itselleni joogassa todella tärkeää. Todella iso suositus siis Hannan tunteja varten.

BeAliven pienryhmätunnit ja spa-palvelut ovat avoinna ihan kaikille koko vuoden ympäri, mutta salin muita palveluita ja treenitiloja voi perinteisesti hyödyntää ainoastaan salin yksityisjäsenet. Ensimmäistä kertaa koskaan sali tarjoaa nyt kuitenkin mahdollisuuden käyttää salin tiloja jäsenyyden lisäksi myös salisarjakorteilla koko kesän ajan! Sarjakortin ei tarvitse olla henkilökohtainen ja sen voi jakaa esimerkiksi ystävän tai puolison kanssa. Jos siis kaipaat/kaipaatte vähän vaihtelua omiin treenimaisemiin tai muuten vaan lisäenergiaa, voimaa ja hyvinvointia kesään, niin suosittelen lämpimästi testaamaan BeAliven treenitiloja nyt näiden sarjakorttien myötä pienryhmätuntien lisäksi.

Salilla on todella laadukkaat treenitilat, kuntolaitteet, ihanat pukeutumistilat (jossa salivieraiden käytössä upeat kosmetiikkatuotteet), spa lounge -tilat sekä myös upouusi kesäterassi!! Kesäterassilla on ihana nauttia vaikka raikas smoothie aina treenin päätteeksi. Pitää ottaa terassista teillä vielä muuten erikseen kuvia. Se on niin upea. Muuten tiloista näet enemmän kuvia tästä postauksesta ja spa-palveluista voit lukea myös lisää tästä postauksesta.

BEALIVE HEALTH CLUB KESÄEDUT

Sarjakorttien hinnat:
10x salisarjakortti 170€
20x salisarjakortti 300€

Pienryhmien hinnat:
1x 25€ (ovh 37€)
5x 119€ (ovh 175€)
10x 229 (ovh 320€)


Sarjakortit ovat voimassa 31.8.2018 asti.

 

21.6.2018

VEGAANINEN KAHVIJÄÄTELÖ

Food

*Kaupallinen yhteistyö:Löfbergs Lila
Olen nyt pitkin aikuisikää tehnyt koko ajan enemmän ja enemmän pieniä parempia valintoja oman hyvinvointini ja elämäni kannalta. Näitä juttuja on ollut mm. maitotuotteiden vähempi käyttö, aikaisemmin nukkumaan meneminen, oman ajan ottaminen, liiallisen sokerin välttäminen ja muita tälläisiä perus wellbeing juttuja. Myös liiallinen kahvinjuonti on itselleni ollut sellainen tietynlainen pahe, josta olen pyrkinyt pääsemään eroon ja hyvin siinä olenkin onnistunut viime vuosien aikana. Nyt kahvihetket ovat itselleni enää satunnaisia luksushetkiä.

Rakastan palavasti kahvin tuoksua ja makua, mutta olen huomannut ettei se sovi enää keholleni jokapäiväisenä valintana. Haistelenkin usein ystävieni kahvikuppeja ihan friikkinä kaupungilla, jos oma kahvikiintiö on tullut jo täyteen. Löfbergsin tummapaahtoisten kahvien ideologia sopii omiin kulutustottumuksiin tällä hetkellä siksi todella hyvin, koska siellä liputetaan laadun eikä määrän puolesta. Jos juon kahvia, niin sen on sitten parasta olla hyvää kahvia. Sen verran harvinainen herkku itselleni juuri nyt.
Tätä herkkuhetkeä lähdinkin nyt jalostamaan vähän kesäisempään muotoon, nimittäin kahvijäätelöön! Minulla on aina ollut jäätelöiden suhteen jotenkin sellainen "aikuinen" maku ja valitsenkin aina ulkomailla jäätelökiskasta joko kahvi-,pistaasi-, tai esimerkiksi suolakaramelli vaihtoehdon. Varsinkin cappuccino gelato mm. Nizzassa viime kuussa oli ihan uskomatonta. Ehkä siitä sitten sainkin idean tähän viileään kahvijäätelöön.

Koska olen nyt ollut vähän vege/vegaanipäissäni, niin päätin lähteä testailemaan kahvijäätelön tekemistä täysin maidottomana ja sokerittomana, vaikka ei minulla mitään ehdotonta NO MILK/ NO SUGAR -politiikka edes ole. Ajattelin vaan, että olisi ihana keksiä jäätelöresepti, jota voisi nauttia vähän useamminkin kesällä hyvällä omallatunnolla ja sellainen tästä tosiaan tulikin! Ihan sairaan hyvää, vaikka itse tässä sanonkin.

Tähän reseptiin et tosiaan tarvitse mitään muuta, kuin pakastettuja banaanipaloja (tämä tärkeä seikka koostumuksen kannalta), kahvijääpaloja, vähän vaniljauutetta sekä taateleita ja hunajaa tuomaan makeutta. Hunajan voi myös jättää kokonaan pois, jos ei tykkää kovin makeasta. Taatelit hoitavat sen puolen jo itsessään todella hyvin. Kahvijääpalat kannattaa tehdä valmiiksi vaikka edellisenä iltana ja niitä varten keitin itse yhden todella vahvan kupin Löfbergsin tummapaahteista Crescendo kahvia (paahtoaste 5) ja valutin jääpalamuottiin. Kahvi saa olla kunnolla vahvaa, jotta maku potkaisee banaanien ylitse, joten saat keittää tätä varten vähän tujumman satsin.

Kun kahvijääpalat ovat jäätyneet, niin kaikki ainesosat vaan blenderiin (itselläni Vitamix toimii tähän ainakin loistavasti) ja kevyellä teholla aluksi pyöritystä, seosta koko ajan vähän sauvalla painellen. Seoksen on tarkoitus pyöriä alkuun vähän huonosti, jotta koostumus jäisi paksuksi. Älä siis heti heitä nestettä sekaan. Kahvijääpalojen hajottua nestettä tulee seokseen koko ajan enemmän ja enemmän. Jos seos ei kuitenkaan yhtään lähde pyörimään niin heitä sekaan esimerkiksi liraus mantelimaitoa. Toinen vaihtoehto on unohtaa kokonaan kahvijääpalat ja heittää muiden ainesosien sekaan vaan puolikas kuppi kylmää vahvaa kahvia. Silloin koostumus ei kuitenkaan ole ihan niin jäätelömäinen. 

Toivottavasti joku muukin tykkää tästä reseptistä!

Lisää Löfbergsin kahvimaailmasta pääset lukemaan tästä.