CATEGORIES
5.7.2017

KESÄN SPORTTAILUA

Body

GINA TRICOT Top

GINA TRICOT Pants

ADIDAS Shoes

Koko kesäkuun ajan tuli sporttailtua todella vähän, mutta nyt olen taas viime viikkoina ollut vähä aktiivisempi! Keho ja varsinkin pää voi vaan niin paljon paremmin, kun tulee liikuttua edes vähän. Kesällä on vaan niin paljon kaikkea muuta kivaa, että treenit tuppaa jäädä ihan kokonaan, mutta jos nyt ainakin alkuviikot pyhittäisi sporttaamiselle. Kesäkuun treenittömyyteen on vaikuttanut eniten kuitenkin se, että salini Imperial sulki ovensa kesäkuun alussa ja on remontissa nyt koko kesän yli. Syksyllä Imperialin tilalle nousee täysin uusiutunut BeAlive Health Club. Odotan kyllä innolla kaikkia suunniteltuja muutoksia ja sitä, että pääsee taas treenaamaan omalle kotisalille. 

Sitä odotellessa kaikki kesän treenit täytyy kuitenkin tehdä jossain muualla ja ajattelinkin aluksi, että panostan nyt enemmän juoksemiseen ja teen vaikka kotitreenejä. Tästä ei ole tullut kyllä yhtään mitään, joten päätin ottaa tilapäisen salijäsenyyden nyt kesän ajaksi muualle. Tällä viikolla olenkin startannut Netan minulle laatiman "kesäohjelman" kanssa ja olo on heti jotenkin normaalimpi. Uusi ohjelma sisältää 3 salitreeniä, joista yksi on vapaavalintainen kiertävä harjoittelu, joten koko ohjelma on enemmän sellaista ylläpitävää ja rentoa treenaamista. Tämän lisäksi olen liikkunut todella paljon keltaisilla city-pyörillä, jotka olen huomannut äärimmäisen käteväksi. Pääsen niillä toimistolle paljon nopeammin, kuin muilla julkisilla ja saan aina hyvän aerobisen treenin samalla päivään.

Pyörien käyttö koko kauden ajan (touko-lokakuu) maksoi vain 25€, joten suosittelen suuresti testaamaan! Pyörien käyttö ei vaadi matkakorttia, vaan voit nettisivujen kautta tilata itsellesi koodin, jolla pyörä toimii koko kesän. Niin näppärää ja tulee myös liikuttua ympäri kaupunkia jotenkin enemmän. Pystyn myös huoletta sopimaan lounastreffejä milloin minnekin, kun voin nopeasti napata pyörän tästä Kampista ja viilettää vaikka Töölöön tai Punavuoreen viidessä minuutissa. Ihan paras juttu!

Mites siellä? Onko kesä sinullekin sellaista aikaa, että treenit tuppaa jäädä vähemmälle, vai saako valo sinut juuri liikkumaan enemmän? 

//So hard trying to keep up with my training program during the summer when there's so much other fun stuff going on. Still trying to keep it healthy as much as I can! During the summer I train at the gym maybe 2-3 times a week and than use the city bikes as much as possible. They are a really easy and fun way to get some exercise and they only cost 25€ to use for the entire summer! I highly recommend to try them out.//

21.6.2017

WATERMELON PIZZA

Food

Vesimeloni pizza

1 kokonainen mahdollisimman pyöreä vesimeloni

murustettavaa fetaa (esim. Patros)

mustikoita

mintun lehtiä

pistaasipähkinöitä

Juhannusviikonloppu tekee tuloaan ja ainakin meidän porukka fiilistelee jo innoissaan kaikkia eri ruokia, mitä tullaan tekemään. Lähdemme mökille pienen kaveriporukan kesken ja ainakin toisena iltana menulla on lohta, uusiaperunoita, karamellisoituja porkkanoita, parmesaaniparsaa, jonkinlainen salaatti sekä viime viikonloppuna oppimani merileväkaviaari-créme fraiche-kastike. Niin hyvää! Tämä kastike ei vaadi muuta, kuin merileväkaviaaria (saa ainakin Stockalta), ranskankermaa, punasipulia, ruohosipulia, sitruunamehua sekä pippuria. Suosittelen testaamaan. Toisena iltana luvassa on sitten varmaan enemmän erilaisia grillilihoja ja lisukkeita.

Koska iltaisin tulee syötyä niin reilusti, eivätkä aamupalatkaan ole varmasti pienimmästä päästä, emme ole suunnitelleet mitään erikoisia lounaita. Päivällä olisi kuitenkin ehkä kiva napostella jotain raikasta kaiken grillaamisen keskellä, joten sain idean tähän vesimeloni pizzaan! Maailman helpoin välipala tai hauska alkupala drinksujen kanssa, joka ei tarvitse lähes mitään valmistelua. Leikkaa vaan pyöreän vesimelonin kahtia ja siitä pari kiekkoa, jotka paloittelee pizzapaloiksi. Päälle voi ripotella ihan mitä haluaa, mutta ainakin tämä feta-mustikka-minttu-pistaasi kombinaatio toimii erinomaisesti! Myös vuohenjuusto ja mansikat voisivat olla todella hyvä vaihtoehto. Annoksen kylkeen sopisi varmasti myös esimerkiksi grillatut kanavartaat ja couscous-salaatti, jos vähän täyttävämpi lounas on tarpeen!

Klassisen pizzan tyyliin tässä reseptissä saa kyllä soveltaa. Tämän välipalan voi myös ulkoistaa sille tyypille, joka on eniten käsi keittiössä. Ei voi mennä pieleen. Paitsi ehkä visuaalisesti. 

//Midsummer weekend is coming up and we are heading to the countryside with a small group of friends. We are now planning on what to eat and it's going to be so good! On the menu we have salmon, new potatoes, different meats, sauces, sides and desserts. I know the dinners are going to be pretty heavy so we haven't planed any special lunch foods. Just some light snacks. This watermelon pizza is the perfect snack in between all the heavy foods or it can be served as a fun pre course with drinks. So easy to prepare! Just slice the watermelon into pizza slices and put anything you want on top. I love this feta-blueberry-mint-pistachio combo, but I think goat cheese and strawberries would probulary be really good to! You can be really creative here.//