CATEGORIES
14.2.2018

KAUNEIN HETKI #NOFILTERNEEDED

Åre

Åren reissu oli minulle tärkeä monella tavalla. Olin siellä jotenkin todella läsnä ja siksi kaikki asiat ja tapahtumat tuntuivat siellä jotenkin erikoisen taianomaiselta. Pystyin hengittämään vapaasti ja nauttimaan kaikesta ympäröivästä jotenkin koko olemuksellani. Ilmassa oli vaan kaiken kaikkiaan jotain todella erityistä näiden päivien ajan.

En tiedä oliko se tämä mielentila vai mikä, mutta viimeisenä aamuna me vasta koimmekin taikoja, kun lähdimme pilkkopimeässä ajamaan kohti lentokenttää aikaisin aamulla. Olin vielä ihan puoliunessa, mutta iso hymy huulillani nojasin taksin kylmää ikkunaa vasten ja hymähtelin hyvää oloani. Yhtäkkiä taivas alkoi muuttumaan mitä upeimpiin väreihin ja pian sainkin todistaa koko elämäni upeimman auringonnousun. Auringonnousu oli niin kaunis, että pysähdyimme hetkeksi tien viereen vaan nauttimaan siitä. Se oli liian kaunis ohitettavaksi.

Tunsin niin suurta kiitollisuutta tästä hetkestä, että päätin jättää nämä kuvat täysin käsittelemättä ja antaa hetken loistaa juuri sellaisena kuin se oli. Näette tässä siis täysin sen saman, mitä pääsimme omilla silmillämme todistamaan Saran sekä Elisan kanssa tuona aamuna.  Mitäpä edes voisin/haluaisin lisätä tämänkaltaiseen kauneuteen. 

Näiden kauniiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille myös ihanaa sekä rakkaudentäyteistä ystävänpäivää! Kiitos, että jaatte näitä hetkiä kanssani. ♥

8.2.2018

HUMMELSTUGAN

Åre

Åre on kyllä niin huikee mesta! Ollaan laskettu ihan super paljon, lämmitelty kaakaoiden parissa, tanssittu live-keikalla after skissa ja syöty ihan törkeen hyvää ruokaa. I love it here!

Yksi lemppari ruokien puolesta on ehdottomasti ollut Hummelstuga rinneravintola, jossa nautittimme myöhäistä lounasta toissapäivänä. Kaikkien safkat olivat ihan älyttömän hyviä, mutta oma nieriä-rapu-parmesaani-voi-pasta vei kyllä voiton. Pakko jotenkin yrittää soveltaa samanlainen pastasetti myös kotosalla. Jos jäisimme tänne pidemmaksi aikaa, niin menisin kyllä ehdottomasti uudestaan samaan ravintolaan. Iso suositus kaikille Åreen matkaaville.

Outfits by Peak Performance

Ravintolasta on myös upeat näkymät, joten senkin puolesta koko paikalle iso peukku. Kannattaa myös varata pöytä täältä ajoissa, sillä lounasaikaan paikka on aina ihan täynnä. Meidänkin 13 hengen seurue pääsi vasta 14.00 syömään, vaikka varaus oli tehty hyvissä ajoin!