CATEGORIES
21.3.2018

WHITES BEACH

Byron Bay

Tutustuttiin Byron Bayssa ihaniin paikallisiin tyyppeihin ja saimme heidän kautta todella hyviä vinkkejä reissuamme ajatellen. Yksi Byron Bayihin liittyvistä vinkeistä oli suunnistaa pois alueen päärannoilta (jos surffaus ei ole pakollista) ja mennä Broken Head -luonnonpuiston läpi rauhalliselle Whites Beach -rannalle.

Ajoa luonnonpuiston reunalle oli Byron Bayn keskustasta ehkä 10 minuuttia ja toiset 10 minuuttia tiheää metsää ennen kuin pääsi pienelle pysäköintialueelle, josta johti kivirappuset alas rannalle. Koko rannalla oli meidän lisäksi ainoastaan kolme muuta ihmistä paistattelemassa kaunista päivää, joten yksityisyydestä ei ollut pulaa. Ihan parasta!

BIK BOK River Swimsuit

Rannan toisessa sivussa on muutama pieni luola, josta meitä myös vinkattiin. Käytiin niissä vähän pyörimässä, mutta nousuvesi tuli pian sen verran vahvasti päälle, että tutkimusseikkailu loppu aika lyhyeen. Meitä molempia on jännittänyt täällä Ausseissa myös meduusat, joista ollaan kauheasti koko ajan varoiteltu, joten ei uskallettu ottaa mitään riskejä vesileikkien kanssa. Varsinkaan näin syrjäisellä rannalla, jossa apua ei olisi nopeasti saatavilla.

Auringon ottamiseen, chillailuun ja vaikka picnicille on tämä kyllä ihan täydellinen spotti Byron Bayn lähellä! Niin iloinen, että löydettiin tämä rauhallinen ja kaunis "salaranta".

Photos Julia Toivola

19.3.2018

SNAPS FROM BYRON BAY

Byron Bay

Byron Bay oli kyllä kaikkien hehkutuksien arvoinen paikka. Ihana hippi/surffikylä, mutta samaan aikaan jotenkin todella moderni ja ajankohtainen. Byron Bayn kahvilat ja liikkeet olivat kaikki niin ihania, että pystyimme Julian kanssa eksymään niihin tuntikausiksi vaan ihastelemaan. Harmiteltiin yhdessä sitä, että mukana on jo nyt liian paljon kamaa. Täältä olisi nimittäin tarttunut myös todella paljon kaikkia ihania sisustusjuttuja kotiin! Pakko oli kuitenkin vaan malttaa ja keskittyä pieniin koru/bikiniostoksiin.

Tässä vähän räpsyjä meidän viidestä päivästä Byronissa.
Byronin must do juttu, Lighthouse walk! Upeat maisemat ja hauska kävelyreitti.
Saatiin Byronissa uusia ystäviä ja heiltä vinkin mennä päärantojen sijaan syrjäiselle Whites Beach -rannalle. Ihan paras vinkki, sillä oltiin Julian kanssa tyyliin kahdestaan koko rannalla. Rannan sivussa oli myös hauskoja luolia, joita käytiin vähän tutkimassa. Tästä rannasta tulossa vielä lisää kuvia!
Upeiden brunssipaikkojen jatkumoa! Tässä meidän lemppari Combi.
Kotikatu, jonka päällä maattiin yksi ilta keskiyön aikaan ja ihasteltiin upeaa tähtitaivasta selkä vasten asflattia. Yksi koko reissun lempihetkistä.
Meidän Airbnb asunnon ihana mini allas.
Ensi kerralla tyhjän laukun kanssa tänne! Ihanien sisustusliikkeiden lisäksi täältä löytyi myös super kivoja koruja ja vaatteita. Löydettiin myös mahtava vintage Levi's liike nimeltä Miss Brown, josta lähti kyllä.. parit shortsit mukaan. Niin paljon sävyjä ja malleja, joita ei saa oikein mistään enää.

Asuttiin Byron Bayssa aivan super ihanassa Bask & Stow Airbnb asunnossa, josta Julia kirjoitti juuri oman postauksen. Iso suositus meiltä tänne, jos matka kulkee joskus Byron Bayihin. Ihanan pieni, rauhallinen ja siisti kompleksi, joka oli n. 10 minuutin kävelymatkan päässä kaikista ravintoloista ja rannasta. Lue Julian postaus paikasta tästä.

Tykästyimme itseasiassa Byron Bayihin niin paljon, että suunnittelemme nyt palaavamme sinne vielä takaisin ajomatkalla takaisin Sydneyyn! Pieni paikka, jonka kolusi kyllä perusteellisesti läpi viidessä päivässä, mutta silti vaan niin ihanan tunnelmallinen, että veri vetää takaisin. ♥