CATEGORIES
19.2.2018

SUNDAY THROUGH MY PHONE

Lifestyle

Hyvää maanantaita kaikille! Takana on ihanan rela viikonloppu, jonka kruunasi tuo upea ilma ja auringonpaiste. Miten paljon tuo valo tekeekään mielelle! Ihan mieletöntä. Tässä muutamia puhelinräpsyjä eilisestä päivästä, joka tuli vietettyä enimmäkseen ulkona ja rakkaiden parissa.

Nukuin aamulla ilman kelloa niin pitkään, kun jaksoin ja nousin sitten joskus 10.30 maissa keittelemään rauhassa puuroa ja nautiskelin vaan valosta sekä aamupalasta olohuoneen lattialla, The XX biisien soidessa taustalla. Ihan parasta.
Aamupalan jälkeen lähdin pikkusiskoni kanssa Seurasaareen kävelemään ja nauttimaan ilmasta. Aurinko tuntui ekaa kertaa iholla jopa lämpimältä, vaikka pakkasta oli ihan reippaasti. Ihana pilkahdus keväästä. <3
Reippailujen jälkeen menin ystävieni kanssa Henry's Pubiin katsomaan Suomen lätkäpeliä ja vedin lounaaksi wingsit. Kunnon äijämode (matsi + olut + wingsit) haha.

Wingsit toimivat kuitenkin vaan hyvänä alkupalana ja sitten jatkoin matkaa isäni luokse perhedinnerille, jonne tuli myös isosiskoni perheineen. Tuli kyllä taas muutaman kerran hieraistua silmiä, kun ihastelin siskonpoikieni puuhia. Miten isoja poikia heistä onkaan jo tullut! Jopa nuorimmainen taapero vetää jo ihan täysillä mukana.
Dinnerin jälkeen päätimme pitää pikkusiskoni kanssa vielä muhevan elokuvaillan kotonani. Minulla oli pakkasessa vielä isosiskomme tuomaa cookie dough -keksitaikinaa jenkeistä, joten teimme ison kasan keksejä ja käperyimme viltin alle katsomaan Selviytyjiä (uusi sunnuntai must) ja sitten Nälkäpeli - Vihan Liekit elokuvaa. Pikkusisko on vasta nyt katsonut enimmäistä kertaa Nälkäpeli-elokuvia ja on ihan koukussa. Itse katson ne myös mieluusti nyt toiseen kertaan!

Sellainen sunnuntai siis täällä! ♥

Viikko on alkanut hyvällä työtahdilla täällä Krunan blogitoimistolla ja sormet sauhuten valmistelen kaikkia tulevia proggiksia. Kohta ollaan vähän pidempi pätkä pois Suomesta, joten nyt saakin vähän painaa. Työhommat jatkuu kyllä normaaliin tapaan myös reissussa, mutta yllättävän paljon tässä on kaikkea mitä pitää silti saada tehtyä vielä ennen lähtöä. Ainakin tärkein asia eli VIISUMIT tuli nyt vihdoin varmistettua kuntoon :D Kunhan mukana on passi, viisumit, lompakko, kamera ja tietokone, niin kaikki varmasti järjestyy, eikö vain?

17.2.2018

BLOGITOIMISTO

Lifestyle

Ne keiltä tämä on mennyt ehkä ohi Instagramin puolella (tai muiden blogeissa), niin me tosiaan pistettiin nyt hynttyyt yhteen Julian, Saran, Elisan, Annikan, Mariannan, Johannan, Artun sekä Janitan kanssa! Niin siistiä!! Kaikki toimitaan edelleen omina itsenäisinä yrittäjinä, mutta jaamme nyt yhdessä upean uuden blogitoimiston Krunassa. Tämä muutos tuo varmasti ihan hurjan paljon lisäbuustia kaikkeen tekemiseen ja oon kyllä ihan mega hyvillä fiiliksillä, vaikka tuntuikin vähän kurjalta hyvästellä meidän ihanat Sky Productionin toimistokundit. Varmasti tullaan silti tekemään kaikkia proggiksiä myös tulevaisuudessa yhdessä.

Ollaan puhuttu yhteisten toimistotilojen löytämisestä tällä porukalla jo pidemmän aikaa ja nyt sellaiset tosiaan löytyi onneksemme kauniista ja kuvauksellisesta Kruunuhaasta. Ihan ideaalinen paikka juuri kuvaushommia ajatellen, mutta lounaspaikkoja tuntuu olevan aika vähän! Pitää siis alkaa sopimaan enemmän lounaspainotteisia tapaamisia keskustaan, ellei teillä ole antaa vähän vinkkejä lähellä olevista ruokapaikoista. Tähän mennessä menty enimmäkseen take away lounailla sekä Woltilla ja Foodoralla.

HAKOLA Sohva*

ELLOS matot*

En malta odottaa mitä kaikkea keksitään vielä tällä porukalla! Niin virkistävää heitellä ideoita kaikkien kanssa ja saada kuvausapua joka suunnasta. Ollaan oltu Julian kanssa aina ihan pulassa jos toinen meistä on reissussa, joten senkin vuoksi oli tämä päätös aika helppo. Uusia tuulia kohti! Mahtava fiilis.

Toimiston sisustus on vielä ihan kesken ja suurin osa pöydistä sekä tuoleista puuttuu/on kasaamatta, mutta ollaan silti saatu hommaa jo tosi kivasti eteenpäin. Ollaan kaikki saatu myös tosi paljon kyselyitä mm. näistä Elloksen matoista ja Hakolan upeasta samettisohvasta Instagramin puolella. En kyllä yhtään ihmettele. Niiiiin ihania minustakin! Arttu tosin tokaisi tänään toimistolla, että "oho onpas tyttömäistä.." :D Pitää varmaan saada vähän maskuliinisia elementtejä tasapainottamaan kaikkea tätä tyttöenergiaa. Voi Arttu parka. 

*Saatu yhteistyössä