CATEGORIES
10.9.2017

WELL HELLO STOCKMANN MAGAZINE

Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann
On aina yhtä rentouttavaa istua rauhassa alas uuden lehden kanssa. Jotenkin siinä hetkessä aika aina vähän hidastuu ja silmät voivat ihan eri tavalla nauttia kaikesta visuaalisuudesta. Kännykällä muoti & lifestyle juttuja selatessa keskittyminen herpaantuu niin nopeasti ilmoitusten, viestien ja muiden asioiden myötä, jonka vuoksi lehdet tuovat ainakin itselleni aina ihanan tauon kaikesta siitä hälinästä, jota puhelimessani tapahtuu.

On ihanaa, että niin monet lehdet pitävät vielä pintansa tässä digimaailmassa. Ei se varmasti helppoa ole, mutta minä en niistä ainakaan haluaisi luopua. Moni muukin on varmasti kanssani samaa mieltä.
Lehtien puolesta puhujana olin todella innoissani, kun kuulin uudesta Stockmann Magazine julkaisusta, joka ilmestyy Stockmann tavarataloihin 13.9. keskiviikkona. Lehti tukee Stockmannin uutta Anna muodin seurata sinua -syyskampanjaa eikä se ole katalogi vaan ihan täysverinen aikakauslehti, jonka päätoimittajana on Trendin entinen päätoimittaja Jenni Lieto! Rakastan Jennin tapaa tuottaa lehtiä ja Trendi onkin aina ollut yksi lempi naistenlehdistäni Ellen ja edesmenneen Costumen rinnalla. Stockmann Magazinen tarinoiden takana on myös juuri vanhasta Costumesta tuttu Johanna Piispa, kenellä on aina ollut pettämätön tyylitaju ja silmää ihan kaikelle muodista kauneuteen. Pelkästään näiden upeiden ammattilaisten takia tiesin, että Stockmann Magazine tulee varmasti olemaan omia silmiäni hivelevä julkaisu, enkä ollut väärässä. Lehdessä nähdään myös paljon kansainvälisten huippuammattilaisten kädenjälkeä.

Stockmann Magazine on myös täysin ilmainen julkaisu, jonka voi hakea mistä tahansa Stockmann tavaratalosta tai lukea suoraan verkossa (www.stockmann.com) 13.9. alkaen. Itse rakastan juuri lehtien hypistelyä, jonka vuoksi ainakin minulle oli tärkeää saada lehti ihan fyysisesti käsiini. Stockmann Magazine julkaistaan jatkossa 3 kertaa vuodessa ja seuraava numero tulee ulos ennen joulua!

Pakko muuten myös vinkkaa, että tässä syysnumerossa on kaikkia niitä elementtejä, joita myös toivottiin omalta sisällöltäni nyt tulevana syksynä. On paljon ideoita syyspukeutumiseen, erilaisia meikki- ja hiusvinkkejä, ruokareseptejä sekä paljon sisustukseen ja kotiin liittyviä palstoja. Sain todella paljon hyviä tärppejä ainakin itse esimeriksi syksyn trendeihin liittyen, joita aion soveltaa omissa jutuissani! 

Lempipalstojani lehdestä

Inspiroidu tyylistä / Lisää ideoita syksyyn

Parsakaalileipä haastaa avokadon

Vihdoinkin väriä / Syksyn muodissa ei synkistellä

Oo siellä jossain mun / Takki on syksyn tärkein ostos

Katseenvangitsija / Meikkaa sumusilmät tai hehkuvat huulet

Piristystä kampauksiin catwalk-tyyleistä

Hygge roikkuu katosta / valaisin voi muuttaa koko huoneen

Töissä kotona / Työpisteen uusi tyyli

Jos siis kaipaat uutta inspiraatiota muotiin, kauneuteen, sisustamiseen tai ruokaan liittyen, niin nappaa mukaan uusi upea Stockmann Magazine! Muoti-inspiraatiota on tarjolla myös 13.9. Stockmann Helsingissä Autumn/Winter 2017 Fashion Show -muotinäytöksen merkeissä klo. 17, 18 ja 19. Muotinäytöksiä pääsee seuraamaan tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa. Muotinäytöstä voi seurata myös livenä Stockmannin Facebookissa klo: 19.00 alkaen.

Olkaa myös kuulolla 14.9. Instagramini puolella, sillä järjestän silloin siellä pienen arvonnan, jossa joku lehden itselleen napannut tyyppi voi voittaa 100€:n arvoisen lahjakortin Stockmannille. Pieni helpotus vaikka juuri syyshankintoihin. <3

9.9.2017

FREE TIME

Lifestyle

Eilen kellään ei ollut mitään erikoista ohjelmaa, joten nautimme ihanan aurinkoisesta Nycistä pyörien vaan ympäriinsä! Aamulla suunnistimme eka brekulle (iknoniseen) Butcher's Daughter brunssipaikkaan, mutta nopeasti koko meidän porukka totesi, että koko paikka on aivan liian yli hypetetty. Vaikka paikka onkin söpö, niin ruoka ei kyllä todellakaan ole hintansa arvoista. 4 hengen brunssi maksoi  yli 200 dollaria, joka oli minusta ihan älytöntä. Ei siis ainakaan omalle suosituslistalleni. 

Brunssin jälkeen vaihdoimme majoitusta hotellilta AirBnb kimppakämppään tyttöjen kanssa! Sisko lähtee jo tänään takaisin Suomeen Metin kanssa, mutta tänne kämpille meitä jää vielä Julia, Jekku, Sara, Elisa, Marianna, Jenni ja Johanna. Kunnon kommuuni pystyssä! 

Tänään olen koko päivän kuvauksissa kiinni, mutta illalla tarkoituksena olisi mennä syömään porukalla ja lähteä ehkä vähän haistelemaan Nycin yöelämää. Lauantai-ilta kuitenkin. Onneksi pahin jetlag on jo takanapäin, niin emme ehkä nukahda illallispöytään, kuten viimeiset illat!

//Free day in New York! Spend the day brunching and walking around. The weather is perfect now and it almost feels like summer!//