CATEGORIES
22.11.2017

#NELLYXMASHOTEL #JEKKUTIME

Lifestyle

Viime lauantaina Radisson Blue Seaside muuttui yhden illan ajaksi valtavaksi Nelly.comin #NELLYXMASHOTEL bilehotelliksi ja mitään vastaavaa ei ole kyllä koskaan nähty täällä Helsingissä! Ihan älyttömän hauska konsepti ja oli ilo päästä mukaan todistamaan tätä iltaa. Leuka tippui kyllä maahan moneen otteeseen, koska esityksiä ja huikeita DJ:tä esiintyi milloin missäkin kerroksessa. Illan vielä kruunasi huikean Alman keikka bileiden pääsalissa hotellin alakerrassa. Kaikki vaan pomppivat ja tanssivat koko keikan ajan! On se vaan niin kova.

Bileiden yhteydessä juhlittiin myös Jekun kolmekymppisiä ja Nelly.com oli järjestänyt sitäkin varten ihan mielettömät puitteet. Pääsimme mm. aluksi tyttöjen kanssa kaikki L'Oréal meikkiartistien meikattavaksi (omasta meikistä kiitos ihana Suvi Tiilikainen!) ja sitten meillä oli oman kaveriporukan #JEKKUTIME etkot Radissonin kattohuoneistossa. Siitä siirryimme kaikki vielä Nelly.comin järjestämälle yhteisillalliselle, johon liittyi myös paljon muitakin tuttuja sekä pohjoismaalaisia vaikuttajia, ketkä olivat saapuneet Suomeen Nelly.comin vieraina. Oli ihanaa saada ulkomaalaisia kolleegoita kerrankin myös tänne ja vitsit millasiin puitteisiin vielä.
#JEKKUTIME
Girl gang <3
Berliinistä saapunut DJ Kasper G
Ruotsalainen laulaja Amanda Windbergs, joka esiintyi yläkerran sviitissä sekä ihana Nicole Falciani.
Aina niin upea Nelli Matula esiintyi illallisella
ALMA!!!
D.R.E.A.M mimmit tietää aina hyviä bileitä <3

Seuraavana aamuna meille oli järjestetty vielä todella hauska brunssi klo 12.00 hotellin ravintolassa, joka oli kyllä kaiken kaikkiaan todella hyvä veto. En nimittäin usko, että kukaan olisi ehtinyt oikealle aamupalalle! Oli kyllä hauska katsoa, kun kaikki valuivat vuorotellen huoneistaan alas brunssille. Oli hieman hiljaisempaa sakkia, kuin edellisenä iltana, vaikka täälläkin DJ:t olivat mukana nostamassa aamutunnelmaa. Meidän mummopöytä meni kyllä mahdollisimman kauaksi istumaan kajareista, haha.

Kiitos vielä tuhannesti Jekku, Nelly.com ja Mellakka Helsinki näiden juhlien järjestämisestä! Heittämällä koko vuoden parhaimmat juhlat. Näitä on vaikea pistää paremmaksi. 

//Some snapshots from last weekends crazy cool #NELLYXMAS #JEKKUTIME party! Was simply amazing! Thank you so much Nelly.com and Mellakka Helsinki for making this happen. Best party of the year for sure.//

Photos by Janita Autio & Jarno Jussila 

21.11.2017

VINKKI PIMEÄSSÄ KUVAAMISEEN

Lifestyle

Odottelen vielä muutamia valokuvia Jekun synttäreiltä ja Nelly XMAS-juhlista, mutta tähän väliin pikainen vinkki kaikille pimeässä kuvaamiseen, nimittäin puhelimen oman taskulampun valo! Yksinkertaisesti nerokas.

En muista kuka valokuvaaja minulle tästä joskus vinkkasi, mutta se on kyllä pelastanut mm. monet annos- ja tilannekuvat ravintoloissa ja tapahtumissa. En nimittäin yleensä ikinä kanna mukanani erillistä salamaa koska se vie niin paljon tilaa, joten tämä kikka on tullut kyllä hyödyksi. Puhelimen taskulampun valo on myös juuri hyvällä tavalla kirkas sekä kylmä, joten se ei tuo sellaista ärsyttävää keltaisuutta kuviin, kuten useimmat keinovalot. 

Esimerkin valon käytöstä näette tässä kaakoakuvassa, joka otettiin todella pimeässä kodassa Levillä. Ilman lisävaloa olisin saanut kupit ehkä jälkikäsittelyssä jotenkin esille, mutta kuva ei olisi tarkka, vaan aikamoista pikselimössöä. Tarkkuuden vuoksi lisävaloa tuleekin enimmäkseen hyödynnettyä. Olikin hauska bongata tämä tilannekuva minusta LuinSpan lähettämissä valokuvissa Leviltä ja ajattelin heti jakaa tämän kikan myös teidän kanssanne, jos siitä olisi jollekin vaikka hyötyä. 

Puhelimen taskulamppu ei toimi kuitenkaan samanaikaisesti puhelimen oman kameran kanssa, joten jos haluat ottaa omalla kännykällä hyvän kuvan pimeässä, niin pyydä kaveria antamaan vähän lisävaloa omasta puhelimestaan. Me teemme tätä ainakin jatkuvasti. :D 

//Tuesday tip for taking photos in the dark. Use your phone's flashlight mode for additional light for your photos! I use it all the time when taking photos in darker spots like restaurants for example. This way I always get those nice food pics even if the light in the restaurant is super bad. I hardly ever have a separate camera flash with me because they take up so much space, so this little trick has come in handy. However the flashlight doesn't work simultaneously with your phones own camera so if your just taking phone pics than ask your friends to give you some extra light from their phone. We do that all the time...//