CATEGORIES
27.5.2017

ONE DAY IN SICILY

Sicily

GINA TRICOT Shirt

LEVI'S Shorts

GLAMOROUS Backpack /HERE*

STEVE MADDEN Sandals

CÉLINE Shades

Käytyämme Gole dell'Alcantaran upealla vesiputouksella, ehdimme onneksi myös näkemään vilaukselta Messinan kaupungin Sisiliassa, jossa laivamme pysähtyi ensimmäiseksi Roomasta lähdön jälkeen. Kaupunki oli äärimmäisen ihastuttava ja olisin kyllä mieluusti tutkinut Messinan sympaattisia kujia vielä tarkemminkin, mutta ainakin näimme "kerralla" koko kaupungin upealta näköalapaikalta, jossa myös laivamme näkyi koko komeudessaan satamassa. Tuosta kuvasta saa kyllä aika hyvin perspektiiviä siitä, kuinka isolla aluksella olemmekaan. Sehän on melkein koko kylän kokoinen! 

Olisin myös niin mieluusti halunnut testata paikallaisia ravintoloita Sisiliassa, mutta päivän luontoseikkailujen vuoksi jouduimme nauttimaan lounaaksi vaan mukana olleet banaanit, jotta ehdimme takaisin laivaan ennen sen lähtöä. Jos emme olisi lähteneet etsimään Gole dell'Alcantaran vesiputousta, niin olisimme suositusten ja kuvien pohjalta tehneet Messinan lisäksi pienen päiväretken Taorminan kylään! Ajoimme kylän ohi matkalla luonnonpuistoon ja se näytti kyllä nopealtakin vilaukselta aivan ihanalta. Sinne suunnistan kyllä ensi kerralla, jos pääsen vielä joskus takaisin Sisiliaan.

Nyt nautimme välipäivästä merellä täällä laivalla ja ohjelmassa on paljon kuvailua sekä tutustumista laivan toimintaan ja kulisseihin miehistön kanssa. Yritämme myös jossain vaiheessa mennä kannelle ottamaan vähän aurinkoa, mutta tuuli on tänään niin kova, että en tiedä tuleeko siitä yhtään mitään. Ainakin aamupalalla näin, että ihmiset juoksivat pyyhkeidensä perässä tuolla kannella ja luovuttivat heti alkuun. Ehkä me menemme kuitenkin vielä perinteisellä suomalaisessa sisulla yrittämään :D Pakkohan täältä on tulla päivettyneenä takaisin!

//After seeing the beautiful waterfall in Gole dell'Alcantara we had a moment to also explore the gorgeous town of Messina in Sicily. If we'd had more time, we would have loved to visit Taormina too, thats located about 50km from Messina. From what I saw in pictures Taorimina looked absolutely stunning too! Maybe next time when we have a little bit more time.//

25.5.2017

BROWS BY SUVI TIILIKAINEN

Beauty

Microblading by Suvi Tiilikainen

Olen todella.. todella tarkka kulmakarvoistani, enkä olisi koskaan kuvitellut, että voisin edes harkita niiden kestopigmentointia, mutta sitten luin Microblading-tekniikasta. Tekniikalla tehdyt kulmakarvat olivat niin luonnollisen näköisiä, että kiinnostuin toimenpiteestä välittömästi. Vetäydyin kuitenkin hetkeksi koko ideasta, sillä mitä jos ne menevät pieleen? Mitä jos väri on väärä? Mitä jos olen jumissa rumien kulmien kanssa yli vuoden!? Nämä kysymykset estivät minua edes harkitsemasta koko asiaa, kunnes istuin Suvi Tiilikaisen meikkituoliin. 

Suvi on meikannut minut muutaman kerran ja olen aina rakastanut hänen kädenjälkeään meikkaamisessa. Hän tekee aina niin tarkkaa ja luonnollista jälkeä. Nyt istuin taas Suvin tuoliin ja hän täytteli tarkasti meikkikynällään kulmissani olevia aukkoja. Vaikka minulla on tosiaan tuuheat kulmat, niin silti niissä on selkeitä aukkoja, joihin ei vaan kasva enää karva. Suvi kysyi minulta, olenko harkinnut Microbladingia kulmiini ja vastasin, että toki, mutta olen kuitenkin aina pelkopäissäni haudannut koko ajatuksen. Siinä Suvi sitten kertoi enemmän koko hommasta ja sanoi, että hän pystyisi tekemään minulle juuri niin luonnolliset kulmat, kun haluaisin. Siinä sitten pienen rohkaisun jälkeen päätin varata ajan Suville, sillä luotin hänen kädenjälkeensä niin täysin. 

Olin oikeassa Suvin tarkkuudesta, sillä hän mittaili kulmakarvojani millintarkasti ennen kuin aloitettiin. Minulle oli nimittäin ehdottoman tärkeää, että täytämme ainoastaan kulmieni koloja ja, että lopputulos olisi luonnollinen. Sen jälkeen, kuin ääriviivat oli mitattu ja väri valittu, niin päästiin hommiin. En valehtele, kyllä toimenpide oli aika epämiellyttävä, sillä tekniikka on kuitenkin tatuointimainen ja siinä tehdään ihoon pieniä "väriviiltoja", jotka näyttävät sitten omalta karvalta. Toimenpiteen aikana puudutetta levitetään kuitenkin koko ajan, joka tekee hommasta paljon helpompaa! Kokonaisuudessa kulmien mittaaminen sekä itse toimenpide kestivät n. 1,5 tuntia. Käsittelyn jälkeen pitää käydä vielä aina uudelleen kulmien vahvistuksessa n. 5 viikon jälkeen, joten koko homman joutuu tekemään läpi siis 2 kertaa. Mielestäni tämä oli kaikki TÄYSIN sen arvoista, sillä nyt herään joka aamu siihen, että kulmani ovat täydellisesti paikallaan ilman kamalia kolojani. On helpottanut elämää myös lomalla suuresti! Suvi jätti kuitenkin tarkoituksella kulmien rajat viimeistelemättä, jotta ne ovat mahdollisimman luonnolliset ja pystyn vielä meikkikynällä itse sitten vahvistamaan kulmia tarpeen mukaan. Käytänkin siis vielä meikkikynää esimerkiksi iltameikissäni paljon runsaammin. Näissä kuvissa kulmissani ei ole kuitenkaan yhtään meikkiä!

Myös siskoni Hanna kävi tekemässä kulmansa Suvilla minun jälkeeni ja voit lukea hänen kokemuksiaan toimenpiteestä tästä. 

Suvi on äärimmäisen suosittu microblading-tekijä ja on ollut jo pidemmän aikaa varattuna koko loppuvuodeksi. Nyt hänelle kuitenkin vapautui syksyltä muutamia aikoja, jotka tulevat pian julki hänen facebook-sivuilleen tänne!! Jos haluat siis varmasti luotettavan tekijän omille kulmillesi, niin suosittelen suuresti yrittämään saamaan Suville ajan. Pitää vaan kärkkyä noita sivuja nyt lähipäivien ajan, sillä vapautuneet ajat loppuvat varmasti silmänräpäyksessä.

Oletko itse testannut Microblading-tekniikkaa ja oletko ollut tyytyväinen? Olen nimittäin kuullut myös muutamia huonoja kokemuksia, joten kulmien tekijällä on varmasti iso osuus asiaan. Itse en ainakaan voisi olla tyytyväisempi!

25.5.2017

GOLE DELL'ALCANTARA

Sicily

Gole dell'Alcantara, Messina, Sicily.

ZALANDO Swimsuit

LEVI'S Shorts

Ennen reissua selailin paljon erilaisia matkasivustoja sekä Pinterestiä ja etsin ideoita kivoille nähtävyyksille sekä kuvauspaikoille eri kohteissa. Onneksi tein näin, sillä sen avulla kaikki on sujunut täällä todella mutkattomasti ja olemme säästäneet myös paljon aikaa. Yksi paikka oli muistilistallani vähän villikortti, mutta onneksi Netta innostui siitä yhtä paljon, kuin minäkin, ellei jopa enemmän. Tämä paikka oli Gole dell'Alcantara.

Tämä taianomainen luonnonpuisto sijaitsee Sisilian sydämessä ja sinne oli tunnin ajomatka Messinan satamasta! Alueelle olisi päässyt bussilla Taorminan kylästä, jonne oli myös yli 50km matkaa, joten yritimme keksiä rannassa muita keinoja päästä alueelle, koska olisimme hukanneet todella paljon aikaa kiertämällä Taorminan kautta. Onneksi pääsimmekin sitten erään mahtavan taksikuskin kanssa sopimukseen siitä, että sovittua hintaa vastaan (150€!) hän veisi meidät alueelle, odottaisi meitä siellä ja toisi sitten takaisin satamaan. Tähän menisi 3-4h ja ehtisimme vielä varmasti hyvissä ajoin takaisin laivaan. Tartuimme diiliin, mutta vielä taksissa pudistelin päätäni, että onko nyt ihan naurattavaa maksaa näin paljon siitä, että näemme jonkun vesiputouksen. Epäilyni kaikkosi kyllä samantien, kun laskeuduimme jyrkkiä rappusia pitkin alas kanjoniin. Paikka veti minut ihan sanottomaksi. Ehdottomasti yksi kauneimmista paikoista, jossa olen koskaan ollut, eikä mikään rahamäärä pysty korvaamaan näitä muistoja ja elämyksiä tästä paikasta. 

Vesi oli aivan jäätävän kylmää, mutta se ei meitä kyllä estänyt. Adrenaliini oli niin katossa koko paikan komeudesta, että heitimme vaan tavarat sivuun ja hyppäsimme veteen. Ihanaa vaihtelua kaikille kaupunkikohteille, joita meillä on nyt ollut! Olimme molemmat todella tyytyväisiä päätökseen tehdä vähän jotain uutta. Tämä paikka siis ehdottomasti myös omalle muistilistallesi, jos olet joskus menossa Sisiliaan!