CATEGORIES
19.6.2018

KESÄN PARAS (3 IN 1) AURINKORASVA

Lifestyle

*Kaupallinen yhteistyö:Be3
Tänä keväänä ja kesänä on tullut oltua kyllä ennätysmäärä auringon alla kaikista ulkomaan reissuista ihan tänne Suomen helteisiin. Ihon suojaaminen on ollut siis super tärkeässä roolissa ihan jatkuvalla sykkeellä ja sama tarve on varmaan aika monella muullakin nyt kun lomakausi lähestyy. Tässä postauksessa pääsenkin esittelemään teille tuotteet, jotka ovat kulkeneet tiiviisti matkassani mukana koko tämän kevään ajan, nimittäin Be3 Sun Evolution (3 in 1 ) -aurinkotuotteet.

Australian reissulle lähdettäessä Julian kanssa meitä varoiteltiin todella paljon Australian auringosta ja siitä, että siellä palaa erittäin herkästi otsonikerroksessa olevan reiän vuoksi. Näimme molemmat kuvia tuttujemme vesikelloille palaneista reisistä sekä korvista ja mietin silloin, että pitää kyllä panostaa erityisen hyvin reissun aurinkotuotteisiin. Saimmekin sitten testiin Be3 tuotteita, jotka osoittautuivat monella tapaa todella hyviksi aurinkosuojatuotteiksi, joita kyllä mielellään mainostaa nyt eteenpäin.

Listaan tähän postaukseen vähän faktaa ja omia huomioita näistä tuotteista, mutta tärkeimpänä tietona on varmaankin se, että yhdessä purkissa saat siis samalla 3 eri suojakerrointa! PROGRESSIVE SPF – 3 IN 1 patentin ansiosta yksi tuote sisältää esim. SPF20/30/50+ suojakertoimet. Kerroin nousee aina levityskertojen mukaan, eli ensimmäinen levityskerros iholle tuo SPF20 suojan, toinen kerros SPF30 suojan jne. Ihan paras innovaatio! Kerrosten levittämisen välille suositellaan kolmen minuutin väliä. Tuote on saatavilla myös SPF50/50+/50++ versiona, joka sopii mm. loistavasti lapsille sekä herkkäihoisille.
Tässä muita hyviä syitä kokeilla Be3 aurinkotuotteita:

Ei tarvitse kantaa mukana useita eri aurinkotuotteita aina mukana

Lisäkerroksia voi levittää myös helposti pelkästään kriittisille alueille (olkapäät, rinta, selkä, polvet)

Tuote suojaa sekä UVA-, että UVB-säteiltä

Tuote on todella helppo ja nopea levittää iholle

Tuote sisältää avakadoöljyä, jojobaöljyä sekä E-vitamiinia

Tuote on kuivaöljy, eli se ei tahmaa ja tuntuu hyvältä iholla

Se tuoksuu ihanalta kookokselta ja vanijalta

Tuote on turvallinen ja dermatologisesti testattu eikä sisällä nikkeliä tai parabeeneja

Tuotteet ovat vedenkestäviä (kerroksia suositellaan silti lisäämään aina vedessä olon jälkeen)

Tuotetta voi käyttää myös kasvojen iholla (kannattaa välttää silmien aluetta)

Näiden tuotteiden ansiosta kumpikaan meistä Julian kanssa ei palanut tai edes punoittanut koko Australian reissun (tai muidenkaan reissujen) aikana.  Voin siis isosti suositella testaamaan. Ihon suojaaminen on niin älyttömän tärkeää ja siihen kannattaa ehdottomasti panostaa. Omassakin lähipiirissä oli ihan vasta muutama vuosi sitten hälyttävä melanooma havainto, joka saatiin onneksi kuitenkin kuriin hyvissä ajoin. Tämä ainakin herätti minut vielä realistisemmin ihon suojaamisen tärkeyteen. Siksi auringon alle mennään aina hyvin suojattuna. 

Auringossa olon jälkeen ihoa on myös hyvä hoivata ja siksi Be3 Aftersun spray on ollut myös lempparituote reissuilla. Tuotteen aktiivisten ainesosien yhdistelmä rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta auringossa olon jälkeen sekä suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Tuote myös levittyy iholle super helposti muiden Be3 aurinkotuotteiden tavoin ja se virkistää sekä viilentää kivasti ihoa jättämällä sen ihanan pehmeäksi. Iso plussa myös tälle. 

Be3 tuotteita myydään apteekeissa sekä Sokos -tavarataloissa. Lisätietoa kaikista Be3 tuotteista löydät täältä.

Turvallista auringossa oloa kaikille!

Photos by Julia Toivola

10.6.2018

METSÄTERAPIAA

Lifestyle

Viime viikonlopun mökkireissu teki niin hyvää, että päätin pyhittää tämänkin viikonlopun pelkästään levolle ja hyvinvoinnille! On tullut treenattua, syötyä hyvin, nukuttua ja oltua todella rauhassa vaan kotosalla. Ei ollut nyt yhtään energiaa Sideways festareille tai millekään muulle meiningille, vaan koti vei nyt voiton. Tänään päätettiin hyvien unien jälkeen lähteä vielä Nuuksioon pienelle metsäretkelle Rinan, Jekun ja Eican kanssa ja voi vitsit miten ihanan rauhallinen fiilis siitä tulikin! Metsäterapia on kyllä ihan parasta. Suosittelen ihan kaikille. Hyvät eväät vaan reppuun mukaan ja menoksi.
Mmmm... grillimakkaraa ja salaattia.
Eiccaboy nautiskelee myös metsästä.
Grillibanaani suklaalla!!! Siis niin hyvää huh huh. Kiitos Jekku, että toit tämän elämääni. Fazun sinistä vaan banaanin väliin, folioon ja muhimaan notskille tai grilliin.

Nuuksio National Park

Metsäterapian lisäksi Nuuksiossa oli myös sieluntäydeltä koiraterapiaa. Paras sunnuntai vähään aikaan!

Kiitos tytöt ja Eiccaboy. ♥