CATEGORIES
17.12.2017

DW - Day with me

Lifestyle

*Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington
Synttäripäiväni oli tiistaina ja koska en pienen aikataulun vuoksi ehtinyt sitä hirveästi kuvailemaan Instagramissa, niin ajattelinkin nyt näyttää teille millainen päivä se oikeasti olikaan pienen "day with me" -postauksen myötä!

07.00 Herätys - Aamupalaksi puuroa sekä vihreää teetä

08.30 Manikyyri & Pedikyyri - Halusin reissua varten laittaa taas geelilaukkaukset kuntoon, joten kävin heti aamusta kynsihuollossa, koska muita aikoja ei oikein ollut. Värivalintana raikas valkoinen rantaloman kunniaksi!
10.00 Tapaaminen H&M Showroomilla - Ensi kevään mallistojen tutkiskelua sekä pari hametta kuvauslainaan reissua varten.
11.00 Nopeasti muutama joululahjahankinta Stockalta, koska tulen takaisin reissusta vasta juuri ennen joulua.
11.30 Kuvaustreffit Julian kanssa - Kuvattiin tiistain räntämyrskyssä molemmille yhteensä 4 postauksen kuvat. Oli kyllä niin älytön meininki, että meillä olisi pitänyt olla GoPro kamerat otsassa taltioimassa kaikkea sitä säädön määrää.
13.00 Lounas Teatterissa - Mentiin ihan pikaiselle salaattilounaalle, mutta saatiin lisäksi ihana synttäritervedys pöytään. Niin ihana ele!
14.00 Toimistolle - Sähköpostien purku, parin postauksen viimeistely, kuvien käsittelyä sekä muutaman laskun teko.
17.30 BeAlive Health Club - Synttäripäivän hemmotteluhetki! Kuumakivihieronta ja kasvohoito. <3 Päivän "unohda paljon kello on" hetki.
20.00 Pakkauspuuhia - Kotiin pakkaamaan kamoja kasaan Vietnamin reissua varten. En kyllä muista koska olisin pakannut näin rennosti reissulle. Pelkkiä sandaaleja, rantarääsyjä ja hippireppuja mukana! Ihan parasta.

21.30 Synttäri-illan movie night

Postauksen kuvissa näkyvä kello sekä kaunis rannekoru on molemmat Daniel Wellingtonilta ja setti on osa heidän ihania "christmas bundle" paketteja, joista on tällä hetkellä -10% joulualennus DW:n nettisivuilla. Sivuilla voit suunnitella oman joululahjapakettisi yhdistämällä pakettiin jonkun tietyn kellon, rannekorun tai esimerkiksi vaihtohihnan. Joululahjapaketin suunnitteluun pääset tästä.

Omat valintani lahjapakettiin ovat tämä ihana valkoinen DW Classic Petite Bondi 31mm + Classic Cuff S sekä Classic Petite Ashfield 32mm. Molemmat niin kauniita, klassisia sekä kauniita kelloja. Varsinkin tuo valkoinen on ollut nyt täällä Vietnamissa lähes jokapäiväisessä käytössä, vaikka se sopii yllättävän hyvin myös Suomen talvimaisemiin!

ALEKOODI

Alekoodilla KIRAKOSONEN saat vielä lisäksi 15% lisäalennuksen jo olemassaolevaan 10% alennukseen! Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää napata tämä etu jos jollain oli Daniel Wellingtonin kello toivelistalla.

www.danielwellington.com

13.12.2017

JOULUARVONTA - HAPPY PLUGS

Lifestyle

*Tuotteet saatu Happy Plugsilta

Jälleen olisi pienen jouluarvonnan vuoro! Tällä kertaa arvonnassa olisi vuorossa Happy Plugsin mintun vihreät kuulokkeet sekä settiin kuuluva iPhonen, iPadin tai iPodin latauspiuha. Aivan ihana lahjasetti vaikka siskolle, veljelle, ystävälle tai esimerkiksi kummilapselle! Toki myös omaan käyttöön halutessa :) Itseltäni löytyy Happy Plugs kuulokkeet jo kolmessa eri värissä, joista kultaiset taitavat olla tällä hetkellä kyllä eniten käytössä. 

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla kenelle haluaisit lahjan antaa.

Osallistumisaika päättyy 17.12.2017 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!