CATEGORIES
16.5.2018

PANIC KESÄASUT ESILLE

My Style

Vaikka sitä on tullut oltua aika paljonkin lämpimissä säissä tämän kevään aikana, niin silti jotenkin täällä Helsingissä on aina yhtä vaikea pukeutua helteiden aikaan! En oikein tiedä mistä se johtuu. Ulkomailla on aina jotenkin niin selvät sävelet pukeutumisen suhteen koko paikan fiiliksen ja hengen mukaan, mutta kotona vaatteiden päättäminen on aina yhtä sekamelskaa. Varsinkin nyt kun kesäsäät ovat kunnolla ekaa kertaa täällä!

En ole vielä edes ehtinyt kunnolla ottamaan kaikkia kesävaatteita ja kenkiä kotona esille ja sen vuoksi koko kämppä on nyt käännetty ihan ylös alas, kun yritin etsiä aamulla jotain päälle pantavaa. Menin myös eilen kesävaatepäissäni Zaraan ostoksille... VIRHE! En tarvitsisi yhtään mitään lisää, mutta jonkinlainen kesävaatekriisi vaan pääsi iskemään. Onko kellekään käynyt tällä viikolla samoin? Ajattelin tänään kyllä marssia takaisin Zaraan ja palauttaa yli puolet hankinnoista. Niin turha veto haha. Joskus näin.

H&M Jumpsuit

STAUD Bag

NLY Shoes

Itse huomaan, että viihdyn kesäsin todella hyvin erilaisissa olkaimettomissa hameissa ja haalareissa. Näiden kanssa säästyy myös niiltä ikäviltä olkapää rajoilta. Tykkään myös todella paljon neutraaleista sävyistä, hengittävistä materiaaleista ja samaa kuosia olevista koko seteistä. Nämä kaikki kriteerit täyttyivät tässä ihanan kesäisessä haalarissa, joten ainakin yksi uusi luottovaate on löytynyt kesää ajatellen.

Tämä kuvissa näkyvä kesälaukku oli minulla lainassa Sandralta Nizzasta, mutta nyt harkitsen sen hankkimista myös itse! Niin hauska ja erilainen kesäkassi. Punotun köyden sisällä on ihan kunnollinen "ruukku", joten kovin pieneen tilaan ei tämä kassi kyllä mene. Se on ainoa miinus esimerkiksi ulkomaanmatkoja ajatellen, mutta ehkä tänne Helsinkiin... hmm. Jotain vastaavaa olisi ainakin ihana löytää.

Photos Sandra Hagelstam

5 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • VV

  Samaa mieltä, parempi palauttaa turhat ostokset jos ne ei ihan kolahda. Vanhoja omia vaatteitaankin onneksi katselee talven jälkeen uusin silmin :)

 • Henna

  Heip!sulla on aina kyllä ihania ja juuri sinulle sopivia vaatteita ja asusteita.:)mutta tämä ruukku laukku,nooooooou!

  • Kira Kosonen

   Ai vitsi musta se on NIIIN ihana :D <3

 • Karo

  Aivan ihana asu! Mikä koko sulla on tosta haalarista?

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Ja koko 36! :)