CATEGORIES
21.7.2018

HATTARAHAALARI FAIL

My Style

Vaikka ensisilmäyksellä ihastuin täysin tähän kauniiseen hattaransävyiseen haalariin, niin käytössä oli tämä setti kyllä jotenkin todella vaikea. Ainakin minun päälläni. Ehkä olin pukuun liian lyhyt tai jotain, mutta leikkaus ei vaan käytössä toiminut, pylly oli päivänvalossa epäimarteleva ja olo muutenkin koko ajan jotenkin vähän vaikea. Vaatteissa on kyllä pakko olla hyvä fiilis, koska epämukava olo välittyy kyllä sitten ihan kaikkeen ja kehonkieli muuttuu kauttaaltaan epävarmaksi. Julia sanoikin minulle pariin otteeseen, että onko kaikki hyvin, kun kiemurtelin hattarahaalari päälläni Hangon kaduilla. Valitettavasti siis EI JATKOON haalari, vaikka näytätkin halinallen päiväunelta. Sinua ei tehty minua varten.

MONKI Jumpsuit

CHANEL Shoes

Bag borrowed from Julia

Tämä haalari ei siis ainakaan oman kehonmalliini toiminut ja joutuikin siitä syystä todella nopeasti kierrätyskassiini. Katselin aikaisemmin kaappejani ja siellä roikkuu paljon muitakin vaatteita, jotka ansaitsisivat jo paremman kodin, josta johtuen ajattelin tässä elokuun aikana pitää pienen minikirppiksen joko esim. Instagramin tai Zadaan puolella tai sitten heittää kassit suoraan esim. ReLoveen tai BrandSecondHand liikeisiin. Olisikin nyt todella kiinnostava tietää mikä on teille mieluisin/helpoin tapa ostaa kirppisvaatteita? 

Photos Julia Toivola

11.7.2018

RANSKAAN

My Style

Noniin Ruisrockista selvitty hengissä (juuri ja juuri) ja tänään koittaakin taas se aika vuodesta, kun lähdemme koko perheen voimin serkkujemme kesätalolle Ranskaan! Ruisrockista on tulossa vielä fiilisvideota tällä viikolla blogiin, mutta sitten pääsettekin jo monille ehkä tuttuihin Arcanchonin maisemiin. Niin ihana päästä taas sinne. Ehdottomasti aina yksi kesän kohokohdista!

ZARA Top

H&M Pants

CHANEL Espradillos

CHANEL Bag

CELINE Shades

Tunnelma tänä vuonna Ranskassa on varmaan erityisen jännittävä MM-kisojen vuoksi. Meitä onkin tulevana sunnuntaina todella iso poppoo jännittämässä finaalia talolla! Ranskalaiset serkkuni sekä setäni ja isäni käyvät kaikki varmaan niin kuumana, että saa nähdä mitä siitäkin tulee. Toivottavasti tulee voitto kotiin, joten Vive la France!

Photos by Julia Toivola