CATEGORIES
15.8.2017

OUTFIT FAIL AT FLOW

My Style

GINA TRICOT Top

NEVER DENIM Jeans

THE KOOPLES Boots / from Zalando HERE*

DIESEL Jacket 

SAINT LAURENT Bag

CHANEL Shades

Lauantain FLOW asu oli yhtä tummanpuhuva, kuin illan sääkin. Mustassa oli jotenkin turvallisin olo lähteä heilumaan festivaalialueella sääennustuksien vuoksi, mutta voin kertoa, että tämä oli virhe! Alueella oli meinaan päivällä ennen myrskyn tuloa ihan älyttömän lämmin ja hiostava ilma. En jotenkin yhtään tajunnut tätä vielä siinä vaiheessa, kun lähdin kotoa. Olin jotenkin varma, että kovien tuulien vuoksi kannattaa laittaa vähän kerrosta päälle, mutta ilma vaan seisoi ja hikipisarat virtasivat selkää pitkin. Vasta sitten rankkasateiden jälkeen ilmanpaine normalisoitui ja ilmakin raikastui. Näin kyllä alueella pari muutakin asuvalintansa kanssa tuskailevaa ihmistä. Eniten kävi sääliksi heitä, ketkä olivat valinneet mm. nahkahousut jalkaansa! Siinä oli varmasti monella Frendit -sarjasta tuttu Ross tilanne päällä, kun tämä yritti epätoivoisesti saada nahkahousuja takaisin jalkaansa vessassa kauhealla helteellä. Itsellänikin teki tiukkaa pelkästään farkkujen kanssa.

Nyt jos saisin valita uudestaan niin olisin laittanut päälle todella kevyen ja ilmavan mekon, vettä kestävät matalat kengät ja sadetakin. Nämä The Kooplesin bootsit ovat AIVAN super ihanat, mutta ne olivat ekaa kertaa jalassa tänä iltana ja ylläri ylläri hiersi kantapäihini pingispallon kokoiset rakkulat. Kuka idiootti laittaa uudet kengät festivaaleille? No minä näköjään. Onneksi hädässä ystävä tunnetaan ja ihana Carita vaihtoi kanssani kenkiä, ettei minun tarvinnut lähteä aikaisemmin kotiin. Hänellä oli hieman pienempi jalka ja paremmat sukat, joten vaihto ei ollut ongelma. Kiitos vielä tästä Carita! True life saver ♥ Nyt nämä kengät on varmasti ainakin ajettu kunnolla sisään. Onneksi, sillä ne ovat ehdottomasti uudet lempparit. 

//My all black outfit for Saturday night at FLOW, but it was way too hot and humid for this look because of the coming storm. The air didn't move at all and I was simply dying, haha. Some people had it worse than me though... I saw some leather pants at the area. I mediately thought of that one scene in Friends where Ross can't get his leather pants back on because of the heat! :D Baby powder anyone?//

Photos by Sandra Hagelstam

*Mainoslinkki / Add link

11.8.2017

WEDDING BELLS

My Style

GINA TRICOT Exclusive Collection Dress

ZARA Heels

CHANEL Bag

H&M Rings

Tänään juhlitaan rakkaan lapsuuden ystäväni häitä ja koko vanha kouluporukkamme kerääntyy vuosien jälkeen yhteen! En malta odottaa, että näen kaikki taas yhdessä. Elämä on vienyt kaikki ympäri maailmaa ja todella todella harvoin saamme koko jengin kasaan. Tänään on kuitenkin se päivä.

Eikä hätää en missään nimessä laittaisi näin vaaleaa asua kenenkään häihin, mutta nämä Cannesissa napatut asukuvat olivat ehkä fiilikseltään parhaat tähän juhlaisaan päivään. Illan mekoksi valikoitui itseasiassa metallin hohtoinen pinkki slip on dress &Other Storiesista. Lisää tästä kuvia illalla ainakin Instagramissa! Saattaa olla, että otan myös järkkärin mukaan häihin, niin saan tyylistä ehkä kunnon asukuvatkin napattua. Pinkin mekon kaverina minulla on nimittäin turkoosin väriset asusteet, jonka ansioista tyylistä tuli minusta todella hauska.

Huomenna sitten isketään FLOWhun!!! Mahtava viikonloppu edessä <3

//Going to celebrate my beloved friends wedding today, but don't worry. I'm not going to wear anything this light to the wedding! I'm going to wear a metallic pink dress from &Other Stories. I'll show photos of the look in my Instagram for sure. Maybe if I take my camera with me today, I'll ask get some proper outfit pictures, but most of all I'm gonna celebrate! Can't wait for tonight.//