CATEGORIES
23.3.2018

3 x KESÄN PLEHAT

My Style

Kaupallinen yhteistyö: Instru
Kesä tekee jo loppuaan täällä Australiassa ja sen on huomannut selvästi lisääntyvien sateiden johdosta. Pari viime päivää onkin satanut ja tuullut niin paljon, että ollaan Julian kanssa vaan löhöilty huoneessa ja katsottu mm. Frankie & Grace sarjaa tykityksellä. Niin hauska sarja! Onneksi kesä tekee kuitenkin vasta tuloaan Suomeen (wuhuu!) ja nyt tämän postauksen myötä pääsenkin esittelemään teille muutamia lemppareitani Instrun super laajasta sekä trendikkäästä aurinkolasivalikoimasta erilaisten asujen yhteydessä.

Olen aina ollut vähän kokeellinen tyylini kanssa ja siksi minua usein kiehtoo vähän erilaiset mallit aurinkolasien kanssa. Nämä Max Maran lasit ovat malliltaan todella kissamaiset, jota on näkynyt viime aikoina ihan hurjan paljon muotiviikoilla ja muotivaikuttajien päällä. Näissä laseissa on kuitenkin sen verran paksut sangat, ettei efekti ole liian viirumainen. Ne toimivat minusta todella hyvin tämän yksivärisen verkkapuvun kanssa. Löydät nämä lasit sekä lisää malleja Max Maralta tästä.
Näyttävään ranta/allastyyliin tarvitsee aina päheet aurinkolasit! Se on koko jutun juttu. Nämä Diorin graafisen malliset aurinkolasit tuovat kyllä lisämaustetta vaikka ihan perinteisiinkin bikineihin. Niissä on jotenkin todella paljon särmää, jota rakastan. Olen kuitenkin tämän loman aikana käyttänyt aika paljon uimapukuja siitä syystä, että niiden päälle on ollut helppo heittää vaan farkkushortsit ja asu on valmis. Täällä Ausseissa kaikki kävelevät myös todella usein ilman kenkiä kaupoissa ja ravintoloissa, joten niitäkään ei tarvitse erityisesti miettiä. Kuinka helppoa! Tällä tyylillä täällä onkin enimmäkseen vedetty. Tai silloin kun säät sen sallivat.

Muuten nämä lasit tuovat kyllä oman erikoisefektinsä ihan mihin muuhunkin asuun. Näkisin nämä myös todella hyvin jossain siistissä festarityylissä tai rennon hupparin parina. Juuri sellainen asuste, joka tekee asun. Parasta. Löydät nämä aurinkolasit sekä paljon muita Diorin upeita uutuuksia täältä.

Keltainen asu Nelly.com

Uimapuku Gina Tricot

Iron Maiden paita TopShop

Levi's shortsit

Dolce & Gabbana Bootsit

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä nämä IHANAT Guccin lasit, jotka ovat olleet koko Aussi reissun eniten käytetyin parini. Ne menevät ihan kaiken kanssa! Biksutyylien, rentojen tyylien sekä kaupunkityylien kanssa. Niissä on myös todella trendikäs neliönmallinen muoto, joka on mielestäni jotenkin todella raikas. Näissä laseissa kapeat sangat tekevät niistä sirot suuresta koosta huolimatta ja ovat sen ansioista jotenkin todella imartelevat kasvoilla. 

Tulen käyttämään näitä laseja varmaan eniten tulevan kesän aikana juuri siitä syystä, että ne menevät täydellisesti asuun kuin asuun. Tämän tyylin lisäksi voit nähdä miten stailasin lasit esimerkiksi vähän siistimpään tyyliin tästä. Nämä lasit sekä lisää Guccin kesäuutuksia voit ihastella täältä.

Jos kaipaat vielä lisäinspiraatiota erilaisiin aurinkolasityyleihin, niin suuntaa trendwalk.fi  sivuille! Siellä on mm. hyvä trendiopas kesän 2018 uutuusmalleista, joka kannattaa ehdottomasti katsoa läpi!

Ihanaa kesä ihanaa ♥

Photos Julia Toivola

18.3.2018

POWER PINK

My Style

DIESEL Shirt

GINA TRICOT Skirt

ADIDAS Shoes

Ihanaa sunnuntaita jengi! Täällä Ausseissa aurinko paistaa ja kaikki on enemmän kuin kohdillaan. Ollaan tehty Julian kanssa super paljon hommia tällä viikolla, kuvattu kamppiksia ja kaikkea muuta matskua niin paljon, että koneella oleminen on ollut vähän vähemmällä.

Ehdittiin tässä välissä myös siirtymään Byron Baysta ylös Noosaan! Todella kaunis ja ihana paikka. Ehkä vähän siistimpi ja aikuisempi paikka, kuin Byron Bay. Byron Bay oli kyllä niin style ja sielukas, että mietimme sinne vielä paluuta takaisin ajomatkalla Sydneyhin. Kaikki suunnitelmat ihan auki nyt Noosan jälkeen. Onko kellään Aussi konkarilla ideoita minne meidän kannattaisi täältä lähteä? Ollaan vähän mietitty Whitsundays saaria, mutta sinne pitäisi kyllä lentää. Voimme toki jättää vuokra-auton kentälle muutamaksi päiväksi, mutta en tiedä tuleeko siitä turhan kallis lenkki. Pitää vielä vähän selvitellä!

Photos by Julia Toivola