CATEGORIES
8.12.2017

VIIKKO PULKASSA

My Style

TOMMY HILFIGER Knitwear

SAMSOE & SAMSOE Pants

SARENZA Shoes

BECKSÖNDERGAARD Scarf

SAINT LAURENT Bag

Cashmere coat made in Shanghai

Viikon viimeiset työtunnit käynnissä täällä Kaapelitehtaalla ja sitten olisi tarkoitus suunnistaa todella mukavan ja rennon viikonlopun pariin! Tänään menen heti ekaksi töiden jälkeen käymään isosiskoni luona, sillä he saapuivat VIHDOIN takaisin Suomeen koko perheen voimin. Ollut aivan kamala ikävä siskonpoikiani, joten aion heti juosta sinne halimaan heidät tainnoksiin. Losin metsäpalot ovat huolestuttaneet meitä kaikkia ja olen kyllä todella onnellinen, että he pääsivät sieltä alta nyt pois. Meidän koko perheellä on siellä kuitenkin valtavasti tuttuja ja rakkaita ihmisiä, joten toivotaan että koko tilanne saadaan pian kontrolliin. 

Huomenna on luvassa vuosittainen "The crew" tyttöjen joulubrunssi, jonka saan tällä kertaa vuorostani houstata. Illalla pitää siis ainakin vielä siivota ja käydä kaupassa valmiiksi, ettei aamulla tarvitse sitten sykkiä minnekään. Sunnuntaina luvassa on myös serkkujen pikkujoulut/puurohetki äidilläni ja myöhemmin illalla vielä toisen kaveriporukan pikkujouluillallinen Gaijinissa. Ihanaa rentoa yhdessäoloa ja kaikkien rakkaiden ihmisten näkemistä siis luvassa ilman mitään isompia juhlia. Varmasti siis todella ihana viikonloppu edessäpäin! 

Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua myös teille kaikille ♥

Photos by Julia Toivola

6.12.2017

ONNEA SUOMI 100

My Style

Photos Karoliina Jääskeläinen

Dresses by Riikka Ikäheimo

Hyvää itsenäisyyspäivää ja onneksi olkoon Suomi 100 vuotta! Miten hieno tunne nostaa tänään malja kauniin ja upean maamme kunniaksi sekä kaikille heille, ketkä tekivät tästä kaikesta edes mahdollista. ♥  Seuraan tänään illalla tiiviisti linnan juhlien vastaanottoa sillä toimin myös yhtenä IltaSanomien pukukommentaattorina. Kommentoin pääasiassa varmasti vieraiden tyylien kokonaisilmettä, mutta ajattelin myös kiinnittää hieman enemmän huomiota mm. kampausvalintoihin ja muihin yksityiskohtiin. Tiedän, että on esimerkiksi etiketin vastaista pitää hiuksia millään tavalla auki, mutta jotenkin on sellainen fiilis, että tänä vuonna nähdään myös hieman erikoisempia kokonaisuuksia. Odotan myös jännityksellä millaista väriskaalaa juhlavuoden kunniaksi on luvassa!

Näistä kuvien puvuista kiitos ja kunnia menee upealle Riikka Ikäheimolle, kenen työstä voit lukea enemmän siskoni Suomi 100 -sarjan Suomalaisella sydämellä postauksesta. Ihan mieletöntä käsityötä ja oli ilo saada kantaa näitä luomuksia yhdessä siskoni kanssa. Ehkä illalla näemme Riikan luomuksia myös linnan juhlissa. 

Ihanaa iltaa kaikille!