CATEGORIES
18.5.2018

MUSTAVALKOISIA KUOSEJA

My Style

Vaikka kaikki ihanat kesäkuosit ja pastellivärit ovat yleensä aina pinnalla tähän aikaan vuodesta, niin silti olen huomannut nyt tänä keväänä olevan esillä myös paljon erilaisia mustavalkoisia kuoseja! Minulla, Sandralla ja Julialla oli kaikilla esimerkiksi Ranskassa mukana jos jonkilaista mustavalkoista pallo- raita- sekä tähtikuosia. Oltiin kyllä hauskan näköinen trio, kun lähdettiin kaikki yhdessä kaupungille kunnon kuosisiskoina. Yhdellä vähän palloa, toisella raitaa ja kolmannella vaikka ruutua, mutta kaikki samassa söpössä mustavalkoisessa harmoniassa. Tästä sain inspiraation miksata mustavalkoisia kuoseja myös yhteen samaan asuun ja minusta tämä tähtitoppi toimiikin tosi ihanasti näiden raidallisten rentojen housujen kanssa. Todella rento ja helppo kaupunkityyli.

GINA TRICOT Top

H&M Pants

CHANEL Bag

CHANEL Espradillos

Tällä hetkellä istun kotosalla ja naputan vimmatusti konetta, että saan muutaman deadlinen maaliin. Olen salaa aika iloinen, että taivas on nyt hetken aikaa ihan pilvessä, että voi istua jotenkin rauhassa koneella ja saada kaikki asiat hoidettua ennen viikonloppua. Mistä se oikein johtuukin, että Suomessa tosta upeasta ilmasta tulee melkein ihan suorituspaineet? Jokaisesta päivästä pitäisi saada jotenkin kaikki irti ja olla mahdollisimman paljon ulkona. En koskaan oikein ulkomailla koe vastaavaa tunnetta. Ehkä sitä ei vaan oikein luota siihen, että Suomen kesästä pääsisi nauttimaan vielä vähän myöhemminkin, vaikka ollaankin vasta toukokuussa!

Tänään suunnitelmissa on kuitenkin saada kaikki rästijutut tehtyä, siivottua koti kunnolla ja mennä salille, vaikka taivas repeäisikin kohta täyteen kukoistukseen. Sellainen perinteinen elämän järjestys päivä täällä siis luvassa. Siitä on sitten ihana lipua viikonloppuun ja olla taas vähän ulkosalla jos säät hellivät. Mitäs teillä on suunnitelmissa viikonlopulle?

Photos Sandra Hagelstam

16.5.2018

PANIC KESÄASUT ESILLE

My Style

Vaikka sitä on tullut oltua aika paljonkin lämpimissä säissä tämän kevään aikana, niin silti jotenkin täällä Helsingissä on aina yhtä vaikea pukeutua helteiden aikaan! En oikein tiedä mistä se johtuu. Ulkomailla on aina jotenkin niin selvät sävelet pukeutumisen suhteen koko paikan fiiliksen ja hengen mukaan, mutta kotona vaatteiden päättäminen on aina yhtä sekamelskaa. Varsinkin nyt kun kesäsäät ovat kunnolla ekaa kertaa täällä!

En ole vielä edes ehtinyt kunnolla ottamaan kaikkia kesävaatteita ja kenkiä kotona esille ja sen vuoksi koko kämppä on nyt käännetty ihan ylös alas, kun yritin etsiä aamulla jotain päälle pantavaa. Menin myös eilen kesävaatepäissäni Zaraan ostoksille... VIRHE! En tarvitsisi yhtään mitään lisää, mutta jonkinlainen kesävaatekriisi vaan pääsi iskemään. Onko kellekään käynyt tällä viikolla samoin? Ajattelin tänään kyllä marssia takaisin Zaraan ja palauttaa yli puolet hankinnoista. Niin turha veto haha. Joskus näin.

H&M Jumpsuit

STAUD Bag

NLY Shoes

Itse huomaan, että viihdyn kesäsin todella hyvin erilaisissa olkaimettomissa hameissa ja haalareissa. Näiden kanssa säästyy myös niiltä ikäviltä olkapää rajoilta. Tykkään myös todella paljon neutraaleista sävyistä, hengittävistä materiaaleista ja samaa kuosia olevista koko seteistä. Nämä kaikki kriteerit täyttyivät tässä ihanan kesäisessä haalarissa, joten ainakin yksi uusi luottovaate on löytynyt kesää ajatellen.

Tämä kuvissa näkyvä kesälaukku oli minulla lainassa Sandralta Nizzasta, mutta nyt harkitsen sen hankkimista myös itse! Niin hauska ja erilainen kesäkassi. Punotun köyden sisällä on ihan kunnollinen "ruukku", joten kovin pieneen tilaan ei tämä kassi kyllä mene. Se on ainoa miinus esimerkiksi ulkomaanmatkoja ajatellen, mutta ehkä tänne Helsinkiin... hmm. Jotain vastaavaa olisi ainakin ihana löytää.

Photos Sandra Hagelstam