CATEGORIES
7.7.2017

REGATTA + RUISROCK

My Style

ZARA Jacket

ZARA Top

GINA TRICOT Jeans

CHANEL Bag

CHANEL Shoes

CÈLINE Shades

Noniin laukut on pakattu ja olen tässä viimeisiä säätöjä vailla valmis lähtemään hakemaan tyttöjä keskustasta jotta pääsemme matkaan! Poikaystäväni ajoi jo eilen veneen Regattaan ystäviensä kanssa, mutta me menemme vasta tänään perästä paikalle. Tällä viikolla on ollut niin paljon kaikkea, että yksi yö Regatassa ja yksi yö RuisRockissa riittää minulle enemmän kuin hyvin. 

Tällä hetkellä näyttää siltä, että molemmissa paikoissa saamme nauttia auringon paisteesta! Hankoon on kyllä luvattu auringosta huolimatta aika viileitä kelejä, joten pakkasin ihan kunnon takin ja neuleita mukaan. Varsinkin Itämerenportilla voi illalla olla nimittäin todella kylmä. Toivotaan, että edes Turussa pärjäisi sitten vähän kevyemmällä varustuksella!

Nyt aamupala vielä naamaan ja sit matkaan. Päivittelen varmasti paljon viikonlopun fiiliksiä Instagramiin, joten sieltä voi seurailla mitä kaikkea viikonloppu tuo tulessaan. Palataan hulinoiden jälkeen!

//One of the most expected weekends of summer is here... Regatta and RuisRock here we come!//

4.7.2017

ASUIDEOITA RUISROCKIIN

Inspo

Olen koukuttanut itseni ekaa kertaa Orange is the new black -sarjaan ja viime illat onkin kuluneet tiiviisti sen parissa. Tänään olo on ollut jostain syystä kuitenkin vähän levoton ja tietokone on ollut sylissä koko ajan, vaikka sarjaa pyöriikin tuossa taustalla. Olen enimmäkseen roikkunut nettikaupoissa sekä Pinterestissä etsien asuideoita RuisRockia varten! Ajattelin, että muutamalla muullakin saattaa olla myös vähän puutetta inspiraatiosta viikonlopun festivaaleja sekä asuja ajatellen, joten tein nopeasti pienen kollaasin muutamista tallentamistani Pinterest kuvista. Koko festival outfit moodboard -tauluni näet tästä. Lauantaille haluaisin keksiä vielä jotain hauskaa, mutta sunnuntain rennoksi asuksi keksin laittaa ylisuuren rokki t-paidan, nilkkurit sekä paljon koruja, kuten kollaasin ekassa asukuvassa. Ajamme vielä sunnuntaina Turusta takaisin Helsinkiin, joten tarkoituksena on mennä vaan päiväksi alueelle kuuntelemaan vielä muutamia keikkoja ja nauttimaan toivottavasti kauniista kesäpäivästä ennen paluuta kotiin. Sellaiseen rentoon päivähengailuun tämä asu on varmasti loistava. Lauantain asua pitää kuitenkin vielä vähän miettiä, mutta jostain syystä tälläinen kokomusta rock-henkinen tyyli puhuttelee minua nyt eniten. 

//Searching for festival inspiration for the upcoming RuisRock! For some reason really liking the rock vibes more this year than the boho looks. Loving all of these looks.//

All pictures from my Pinterest moodboard