CATEGORIES
12.6.2018

MATKALLA SVEITSIIN

My Style

Nyt on luvassa jotain aivan muuta Cannesin ja Marbellan säihkeeseen verrattuna, sillä olen matkalla Sveitsin luontoon! Kyseessä on Sveitsin turismiorganisaation sekä Peak Performancen järjestämä elämysmatka ja varsinainen elämys tästä taitaa tullakin.

Luvassa on mm. haikkaamista, joogaa vuorenrinteellä, köysiratoja, seikkailuja, hyvää ruokaa, spa-vierailuja, nähtävyyksiä ja vaikka mitä. Ohjelma on todella tiivis seuraavan viiden päivän ajan ja vaihdamme melkein joka päivä paikkaa/kaupunkia, joten saa nähdä miten pystyy päivittämään reaaliajassa postauksia, mutta ainakin Instagram storyn puolella voi seurailla meidän meininkiä ja toivottavasti hulppeita maisemia.

ZARA Knitwear

LEVI'S Skirt

CHLOÈ Shoes

SAINT LAURENT Bag

Meitä on reissussa aika iso porukka ja koko meidän blogitoimisto jengin lisäsi matkassa on mukana myös paljon muita upeita tyyppejä ja tuttuja. Tulee varmasti upea seikkailu. Pakkaaminen oli kyllä super vaikeaa, koska kelit tulevat vaihtelemaan pakkasasteista helteisiin, kun liikutaan vuorten ja laaksojen välillä! Harvemmin sitä tulee pakattua pipoja ja hanskoja samaan kassiin biksujen kanssa, mutta näillä mennään. 

Photos Julia Toivola

 

6.6.2018

RAUHALLINEN VIILEYS

My Style

Kello on jo yli neljä, mutta olen edelleen verkkareissa tietokoneella kotona. Suunnitelmissa oli lähteä heti aamusta toimistolle ja hoitaa deadline jutut sieltä käsin, mutta jotenkin nyt on ollut kiva olla muutama päivä ihan vaan kotosalla yksin omassa kuplassa. En tiedä johtuuko se mökki viikonlopusta vai äkillisesti viilentyneestä säästä, mutta nyt on ollut jotenkin todella rauhallinen olo ja olen oikein nauttinut siitä! Ei ole ollut kiirettä yhtään minnekään, kun puhelin ei piippaa terassikutsujen ja ulkoaktiviteettien vuoksi, vaan ihan kuin kaikki olisi hetkeksi rauhoittuneet paikoilleen. Kyllä se kesä vaan villitsee ja ihana niin, mutta jotenkin nautin myös näistä kesän "välipäivistä", kun ei ole mitään suunnitelmia ja voi vaan kaikessa rauhassa möllötellä kotona tai salilla ilman ikkunan ja lämpömittarin vilkuilua.

TOMMY HILFIGER Cap

TOMMY HILFIGER Jacket

NLY T-shirt

SPANX Leggins

ADIDAS Shoes

CHANEL Bag

Pukeutuminen tuntuu kyllä tällä hetkellä taas todella oudolta, kun yhtäkkkiä hupparin lisäksi pitää vetää myös nahkatakki päälle! Sitähän kerkesi tottua toukokuun aikana jo ihan liian hyvään. Vaikkka rauhallinen viileys on siis todella jees tähän väliin hetkeksi, niin kyllä täälläkin pidetään sormet ristissä sen puolesta, että saadaan kesäkelit takasin. Huomenna lähdetään mm. käymään pienellä porukalla Hangossa ja kesämekkojen sijaan näyttää siltä, että laukut pakataan vähän siihen tutumpaan Suomi-kesä tyyliin villaneuleilla kesämekkojen sijaan. He he. 

Photos Julia Toivola