CATEGORIES
16.2.2018

MINTY FRESH

My Style

Ihanaa perjantaita jengi! En ole ihan normi tahtia ehtinyt päivittämään blogia tällä viikolla, sillä olen säntäillyt niin paljon pitkin kaupunkia ja viettänyt enimmäkseen aikaa tapaamisissa ja tarjousten parissa. Lähden ensi viikolla aika pitkäksikin aikaa reissuun ja sen vuoksi kaikkia blogin takana liikkuvia osia pitää liikutella nyt oikein toden teolla. Paljon hyviä juttuja kyllä tekeillä, joten olen super innoissani! Ensi viikko tulee olemaan aika varmasti vielä aika samanlaista hääräämäistä, mutta lopussa kiitos sitten seisoo.

Tässä tämän päivän asukuvia, jotka napattiin Julian kanssa meidän uuden toimiston huudeilla Krunassa. Alue on kyllä niin loistava kaikkia kuvausjuttuja ajatellen, mutta lounaspaikat taitavat olla vähän kiven alla? Antakaa siis lounasvinkkejä Kruna-akselilta jos löytyy! On kyllä niin siistiä päästä aloittamaan tämä uusi toimistokausi mitä himmeimmällä blogiporukalla.

BALENCIAGA Beanie

H&M Knitwear

DIESEL Jeans

MONKI Jacket

ZARA shoes

SAINT LAURENT Bag

Uudesta toimistosta ja meidän toimistojengistä tulossa huomenna mini-postaus, mutta sitten luvassa juttua tulevasta reissusta sekä jatko-osa 5 lempikohdettani Eurooppa -postaukselle. Tällä kertaa luvassa suosituksia sekä reissuhaaveita kaukomaita ajatellen! Muutama iso haave tässä nyt pian toteutuukin, kun pääsen ensimmäistä kertaa koskaan mm. Austraaliaan... ♥ KÄÄK en malta odottaa!!

P.S Tykkäsin todella paljon tän päivän asusta, mutta hitto ei näitä sukkabootseja voi käyttää näillä pakkasilla! Varpaat oli aivan jäässä :D Miten kaikki muut blogimirkut pystyy rokkaa näitä lähes päivittän? Pakko pysytellä maihareissa haha. 

Photos Julia Toivola

10.2.2018

ÅRE STYLE

My Style

Åresta ollaan palattu jo kotiin, mutta kamerarullalla on vielä muutaman postauksen edestä lumisia Ruotsi-maisemia! Enimmäkseen Åressa tuli vietettyä aikaa merinovillaisessa aluskerroksessa sekä skimba-asuissa, mutta muutaman kerran ennätin käymään myös keskustassa ja silloin tyylini näytti tältä. Saadessani kuulla Åren reissusta kehitin heti päähäni pienen pakkomielteen Moonboots asusta ja onneksi sainkin sellaiset reissuun lainaan ystävältäni Annalta. Kiitos siis vielä Anna paljon kenkälainasta!

Seurasin myös eilen huvittuneena New Yorkin muotiviikkoja ja Moschinon näytöstä, jossa juuri Moonbootsit olivat pääosassa. Elle USAn päätoimittaja mm. kommentoi, että "Moonboots are definitely coming back big time". Haha JES ehkä en ole täysin siis kadottanut muotivainuani.

Peak Performance Beanie (borrowed)

Zara Knitwear

Bik Bok Jacket

Spanx Leggings

Moonboots (borrowed)

Viime viikonloppu ja viikko ovat olleet niin täynnä menoa ja meininkiä, että tämän viikonlopun ajattelin viettää ihan rauhassa vaan kotosalla. Olen siivonnut, nukkunut myöhään, tehnyt töitä ja nyt ajattelin lähteä salille ja saunaan! Ihan parasta akkujen lataamista täällä siis vaan luvassa. Toivottavasti teilläkin on viikonloppu alkanut mukavasti!

Photos by Sara Vanninen