CATEGORIES
20.11.2017

MAANANTAI MAASTOUTUMINEN

My Style

Maanantai on aina vähän sellaista maastoutumisen aikaa. Tekee mieli leikkiä näkymätöntä yökkärissä lakanoiden välissä, käpertyä isoimman neuleen ja toppiksen uumeniin sekä hautautua illalla oloasussa vilttien alle sohvalle. Ja se on kuulkaas ihan enemmän kuin ok! Maanantai maastoutumisen kruunaa vielä joku lämmin keitto ja hyvä elokuva. Hyggeily noin muutenkin tekee kaikista maanantaista aina vähän paremman.

MONKI Jacket

UNIGLO Cashmere beanie

KAPPAHL Cashmere sweater

LIDL Esmara by Heidi Klum Leather pants

PUMA Sneakers

SAINT LAURENT Bag

 

Koska viikonloppu kului Nelly X-MAS hotellissa glittermekkojen, tähtipölyn sekä skumppapullojen räiskeessä, niin on tänään vielä vähän enemmän fiilistä maastoutua sinne vilttien alle. Kellään samanlainen fiilis? 

Photos by Netta Suikkanen

17.11.2017

VÄHÄN ERILAISET ASUKUVAT

My Style

DIESEL Blue cashmere sweater

TWINSET Sweater

LIDL Esmara by Heidi Klum Leather pants

CHLOÈ Shoes

SAINT LAURENT Bag

PEAK PERFROMANCE Jacket

Tälläiset asukuvat tulee, kun näet bestiksesi ekaa kertaa viikkoon ja olette molemmat... hieman... levottomalla tuulella! :D Levottomuutta voi aiheuttaa myös ehkä tulevan viikonlopun suunnitelmat, sillä lauantaina juhlitaan Jekun 30-vuotis synttäreitä Nelly X-MAS hotellin yhteydessä. Nelly.com on muuttanut Radisson Sea Side hotellin isoksi bilehotelliksi ja illan aikana on luvassa vaikka mitä hauskaa ohjelmaa ja mm. ALMA esiintyy!!! JES!!! Meillä on ennen Nelly juhlia myös etkot hotellilla sekä kaveriporukan dinneri Jekun kunniaksi. Jäämme suurin osa myös yöksi hotelliin joten pitkät ja hauskat juhlat varmasti luvassa. Tästä kaikesta tulossa varmasti fiiliksiä ensi viikon puolella. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

Photos by Netta Suikkanen