CATEGORIES
27.9.2017

LEMPI MEIKKIPALETIT

Makeup

*Osa postauksen tuotteista saatu testiin
Ennen blogiaikoja en oikein koskaan ollut innostunut meikeistä sen erityisemmin ja meikkirutiinini oli täysin sama vuosia. En koskaan irroitellut erilaisilla luomiväreillä tai tuotteilla, vaan pysyin tiukasti niissä asioissa joihin olin tottunut. Bloggaamisen myötä meikkien testaaminen tuli kuitenkin todella oleelliseksi ja kaikkien AHAA -elämysten kautta suhtautumiseni meikkaamiseen muuttui kyllä täysin. Liputan edelleen (ja varmaan aina) luonnollisen lopputuloksen puolesta, mutta luonnollisuuden ei tarvitse tarkoittaa tylsää. Sen olen viime vuosien aikana oppinut!
Ehkä yksi isoimmista tekijöistä "kokeilullisuudessani" meikkien suhteen on ollut erilaiset meikkipaletit, joita olen saanut vuosien aikana testiin. Varsinkin luomiväripalettien kauniit sävymaailmat houkuttelevat aina ihan eri tavalla kokeilemaan uusia juttuja ja yhdistelmiä juuri silmämeikkiin. Suosin luomiväripaleteissa erityisesi maanläheisiä sävyjä ja lempparipaletit ovatkin ehdottomasti tällä hetkellä Urban Decayn NAKED2 sekä uusi tulokas NAKED HEAT. NAKED2 paletti on yleisin valintani klassiseen iltameikkiin ja siitä suosin erityisesti sävyjä tease, snakebite sekä busted. NAKED HEAT paletti sisältää puolestaan taas todella lämpimiä sävyjä (joita en ennen osannut käyttää) ja olen testaillutkin palettia todella paljon sekä arki- että iltameikissäni nyt kesästä lähtien. Varsinkin sävyt lumbre sekä dirty talk ovat keränneet paljon kehuja! Arkimeikissäni suosin tästä paletista erityisesti chaser sekä sauced sävyjä.
Luomiväripalettien lisäksi olen koukuttanut itseni ihan täysin NYX highlight & contour pro palettiin. Sillä saa tehtyä todella luonnollisen contour viimeistelyn meikkipohjaan ja onkin myös ainoa paletti joka matkustaa mukanani myös reissuissa. Se on kyllä kaikkien palettien huonopuoli... koko. Eihän niitä ikinä jaksa raahata mukana yhtään minnekään! Tämän contour paletin sävyt ovat kuitenkin vaan niin täydellisiä, että se kulkee mukanani vaikka väkisin. Käytän myös paletin ruskeita sävyä silmämeikissäni aina arkisin. Ihan täydelliset sävyt luonnolliseen jokapäiväiseen silmämeikkiin ilman turhaa kimalletta. Suosittelen testaamaan! Tietääkö joku muuten saako saman paletin sävyjä ostettuna erillisenä?? Helpottaisi arkea ja reissuja todella paljon.

En myöskään koskaan jaksa raahata Revolution Ultra Blush palettia mukanani, mutta aaah miten ihanat poskipunan sävyt se sisältääkään. Juuri täydellinen sekoitus rosaa, vaaleanpunaista, oranssia, mattaa ja kimalletta. Ihan lempparini aina kodin meikkileikeissä, mutta reissuissa mukana kulkee tällä hetkellä aina MAC Cosmetics Gingerly poskipuna.

Olen kyllä niin iloinen siitä, että olen oppinut käyttämään kaikkia erilaisia sävyjä silmämeikissä, vahvistamaan piirteitäni contour -taktiikan avulla ja muutenkin oppinut ihan älyttömästi erilaisia kikkoja kaikilta upeilta meikkitaitelijoilta kaikkien eri kuvauksien ohella. Seuraavassa meikkipostauksessa ajattelinkin jakaa teille kaikki meikkiopit, jotka ovat tarttuneet matkaan meikkituolissa istuessa!

//My favorite makeup palettes at the moment! Love the Urban Decay eyeshadow palettes NAKED2 & NAKED HEAT and use them a lot for my evening looks and some shades for daily basis makeup. Specially the shade chaser from the HEAT palette is perfect for everyday looks. I also can't live without my NYX highlight & contour pro palette at the moment and it's the only palette I take with my also on my travels. Thats the thing about palettes... so damn hard to travel with. Also the Revolution Ultra Blush Palette is my go to blush kit. Just the perfect mix of dirty rose tones, orange, pink, matt and glitter.//

Photos Hanna Väyrynen

10.5.2017

EVERY DAY MAKEUP VIDEO

Makeup

*Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

Käytetyt tuotteet:

BareMinerals Prime Time BB Primer-Cream Daily Defense SPF 30 30 ml – Medium

BareMinerals ORIGINAL SPF 15 Foundation 8 g Medium

BareMinerals Face Color 1,5 g Warmth

Makeup Revolution Ultra Blush Palette 13 g Hot Spice

Lumene True Mystic Volume Mascara Mystic Black

NYX Micro Brow Pencil Chocolate

Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel

theBalm Nude’Tude Nude Eyeshadow Palette

theBalm Mary-Lou Manizer Aka "The Luminizer" Highlighter, Shadow & Shimmer

NYX Soft Matte Lip Cream – Abu Dhabi

Kaikilla on yleensä omat vakiintuneet rutiinit arkimeikkiin, mutta ehkä tästä omasta versiostani syntyy jotain uusia kivoja ideoita niiden piristämiseksi! Yritin ainakin lisätä videoon mahdollisimman paljon erilaisia vinkkejä, joita olen saanut meikkitaitelija kavereiltani. Tähän helppoon meikkiin minulla menee aamulla reilu 10 minuuttia ja se pysyy ihanan raikkaana pitkään läpi päivän. Kannan yleensä laukussa mukana ainoastaan läpikuultavaa puuteria sekä huulikiiltoa, jos tekee mieli vähän ehostaa ilmettä jossain vaiheessa.

Tämä video on toteutettu yhdessä Cocopanda verkkokaupan kanssa, joka jälleenmyy meikkien lisäksi myös mm. ihon- sekä hiustenhoitotuotteita, tuoksuja sekä kaikkea muuta mitä kauneudenhoitoon tarvitsee! Verkkokauppa on todella suosittu muualla pohjoismaissa ja olenkin nähnyt monien muiden ulkomaalaisten bloggaajien tekevän heidän kanssaan myös paljon yhteistyötä. 

Sain tosiaan tätä videota varten tilata verkkokaupasta omat perustuotteeni meikkiäni varten, mutta mm. nuo theBalmin tuotteet olivat uutuuksia, joita halusin testata ja tykästyin niihin todella paljon! Normaalisti meikkipussistani löytyy kuitenkin eniten BareMineralsin, Lumenen, Maybellinen, L'Orealin, NYXin sekä esim. Lancômen meikkejä. Kiva kuitenkin löytää vähän uusiakin tuttavuuksia meikkimarkkinoilta! Cocopandasta tekee hyvän juuri se, että siellä on niin kattava valikoima kaikkea ja että tuotteiden hinnat ovat todella kilpailukykyisiä. Mm. BareMineralsin tuotteita ei saa varmaan mistään muualta (kuin jenkeistä) halvemmalla. Yli 40€:n tilauksista saa myös aina ilmaisen toimituksen kotiin. 

Alekoodi

Koodilla KIRA10 saat Cocopanda.fi verkkokaupasta 10€:n alennuksen yli 50€:n ostoksista ja tämä ale käy myös jo erikseen alennettuihin tuotteisiin! Esimerkiksi Deals of the Week -sivulle pääset tästä. Koodi on voimassa viikon ajan eli 10.5.-17.5.

Jos tulee tosiaan lisää toiveita erilaisiin meikki- tai kauneusvideoihin, niin laittakaa kommenttiboksiin ideoita! Toteutan niitä todella mielelläni.