CATEGORIES
3.10.2017

VALO

Skincare

Kaupallinen yhteistyö: Lumene
Yöttömät yöt, kotiin käveleminen paljasjaloin, aamukahvit parvekkeella, puistopelit, piknikit meren äärellä ja veneestä veteen hyppääminen. Näitä kaikkia kesän lempihetkiä yhdistää aina yksi yhteinen tekijä, valo.

Aikaisin aamulla ja vielä myöhään illalla kasvoja hellivä upea pohjoismainen valo on siirtymässä hetkeksi taas talviunille, mutta kesän hehkun ja kauneuden voi säilyttää kasvoilla myös syksyn ja tulevan talven yli.
Lumenen heleyttävä VALO -hoitosarja on nimittäin saanut uuden lisän, Valo Glow Lumenessence hoitoveden, ja tämän kirkastavan sekä heleyttävän hoitoveden tarkoituksena on juuri vangita valo kasvoillesi, jotta ihon hehku ja valovoima pääsevät oikeuksiinsa myös pimenevissä aamuissa sekä illoissa.

Hoitovesi on hoitava lisätuote, jota käytetään ihonpudistusrutiinin sekä kosteuttavien tuotteiden välissä. Se ei siis korvaa puhistavaa kasvovettä, vaan toimii perinteisen kasvoveden ja seerumin/kasvovoiteen välissä lisähoitona iholle. Hoitoveden tarkoituksena on täydentää ihon kosteusvarastoja ennen kasvovoiteen levittämistä ja näin edesauttaa ihon kokonaisvaltaista kosteutusta. Se voidaan leivttää iholle joko pumpulilla tai sormenpäin.

Hoitovesi koostuu 96% luonnollisista raaka-aineista ja saakin voimansa Suomen C-vitamiinipitoisista sekä antioksodanttisista lakka -marjoista, koivun mahlasta sekä raikkaasta pohjoisesta lähdevedestä. Sen marja- sekä hedelmähapot myös kuorivat ihoa luonnollisen hellästi jokaisella käyttökerralla maksimoiden ihon heleyden. Hoitonesteen levityksen jälkeen iho on ihanan kosteutetun, sileän sekä raikkaan oloinen. Erityispisteet hoitovesi saa myös sen ihanan virkistävästä tuoksusta.
Hoitonesteen voi ottaa osaksi mitä tahansa kasvojenhoitorituaalia eikä sitä ole suunniteltu korvaamaan mitään tiettyä tuotetta. Sen tarkoituksena on vaan tuoda lisäkosteutta sekä hehkua kasvoille. Syksyn tullen pieni lisähehku on varmasti kaikilla tarpeen ja siksi Lumene onkin kehittänyt hoitoveden lisäksi valovoimaisen ihon rituaalin, jossa hyödynnetään muitakin VALO -tuotesarjan tuotteita.

Puhdistuksen jälkeen ensimmäisenä iho kirkastetaan hoitovedellä, toiseksi siloitetaan Glow Boost -seerumilla, kolmanneksi kosteutetaan Glow Reveal -kasvovoiteella ja viimeistellään vielä silmiä hellivällä Bright Eyes -silmänympärysvoiteella. Näistä tuotteista minulla on ollut aikaisemmin aktiivisessa käytössä tuo mahtava Glow Boost -seerumi, joka on myös äitini suursuosikki.

Jos siis tarvitset pientä lisätehoa sekä päivitystä syksyn kauneusrutiineihin, niin lisätietoja kaikista näistä Lumenen VALO -sarjan tuotteista löydät tästä.

ARVONTA

Arvon myös kaksi tuotepakettia testiin, jotka sisältävät Lumene Valorituaali -tuotteet (hoitovesi, seerumi, kosteusvoide sekä silmänympärysvoide)! Voit osallistua arvontaan kertomalla minulle, mikä on lempi Lumene tuotteesi tai jos et ole koskaan aikaisemmin vielä testannut Lumene tuotteita. 

Postauksen VALO -kuvien takana, kukas muukaan kuin ihana Valoon photographyn Karoliina Jääskeläinen. 

27.9.2017

LEMPI MEIKKIPALETIT

Makeup

*Osa postauksen tuotteista saatu testiin
Ennen blogiaikoja en oikein koskaan ollut innostunut meikeistä sen erityisemmin ja meikkirutiinini oli täysin sama vuosia. En koskaan irroitellut erilaisilla luomiväreillä tai tuotteilla, vaan pysyin tiukasti niissä asioissa joihin olin tottunut. Bloggaamisen myötä meikkien testaaminen tuli kuitenkin todella oleelliseksi ja kaikkien AHAA -elämysten kautta suhtautumiseni meikkaamiseen muuttui kyllä täysin. Liputan edelleen (ja varmaan aina) luonnollisen lopputuloksen puolesta, mutta luonnollisuuden ei tarvitse tarkoittaa tylsää. Sen olen viime vuosien aikana oppinut!
Ehkä yksi isoimmista tekijöistä "kokeilullisuudessani" meikkien suhteen on ollut erilaiset meikkipaletit, joita olen saanut vuosien aikana testiin. Varsinkin luomiväripalettien kauniit sävymaailmat houkuttelevat aina ihan eri tavalla kokeilemaan uusia juttuja ja yhdistelmiä juuri silmämeikkiin. Suosin luomiväripaleteissa erityisesi maanläheisiä sävyjä ja lempparipaletit ovatkin ehdottomasti tällä hetkellä Urban Decayn NAKED2 sekä uusi tulokas NAKED HEAT. NAKED2 paletti on yleisin valintani klassiseen iltameikkiin ja siitä suosin erityisesti sävyjä tease, snakebite sekä busted. NAKED HEAT paletti sisältää puolestaan taas todella lämpimiä sävyjä (joita en ennen osannut käyttää) ja olen testaillutkin palettia todella paljon sekä arki- että iltameikissäni nyt kesästä lähtien. Varsinkin sävyt lumbre sekä dirty talk ovat keränneet paljon kehuja! Arkimeikissäni suosin tästä paletista erityisesti chaser sekä sauced sävyjä.
Luomiväripalettien lisäksi olen koukuttanut itseni ihan täysin NYX highlight & contour pro palettiin. Sillä saa tehtyä todella luonnollisen contour viimeistelyn meikkipohjaan ja onkin myös ainoa paletti joka matkustaa mukanani myös reissuissa. Se on kyllä kaikkien palettien huonopuoli... koko. Eihän niitä ikinä jaksa raahata mukana yhtään minnekään! Tämän contour paletin sävyt ovat kuitenkin vaan niin täydellisiä, että se kulkee mukanani vaikka väkisin. Käytän myös paletin ruskeita sävyä silmämeikissäni aina arkisin. Ihan täydelliset sävyt luonnolliseen jokapäiväiseen silmämeikkiin ilman turhaa kimalletta. Suosittelen testaamaan! Tietääkö joku muuten saako saman paletin sävyjä ostettuna erillisenä?? Helpottaisi arkea ja reissuja todella paljon.

En myöskään koskaan jaksa raahata Revolution Ultra Blush palettia mukanani, mutta aaah miten ihanat poskipunan sävyt se sisältääkään. Juuri täydellinen sekoitus rosaa, vaaleanpunaista, oranssia, mattaa ja kimalletta. Ihan lempparini aina kodin meikkileikeissä, mutta reissuissa mukana kulkee tällä hetkellä aina MAC Cosmetics Gingerly poskipuna.

Olen kyllä niin iloinen siitä, että olen oppinut käyttämään kaikkia erilaisia sävyjä silmämeikissä, vahvistamaan piirteitäni contour -taktiikan avulla ja muutenkin oppinut ihan älyttömästi erilaisia kikkoja kaikilta upeilta meikkitaitelijoilta kaikkien eri kuvauksien ohella. Seuraavassa meikkipostauksessa ajattelinkin jakaa teille kaikki meikkiopit, jotka ovat tarttuneet matkaan meikkituolissa istuessa!

//My favorite makeup palettes at the moment! Love the Urban Decay eyeshadow palettes NAKED2 & NAKED HEAT and use them a lot for my evening looks and some shades for daily basis makeup. Specially the shade chaser from the HEAT palette is perfect for everyday looks. I also can't live without my NYX highlight & contour pro palette at the moment and it's the only palette I take with my also on my travels. Thats the thing about palettes... so damn hard to travel with. Also the Revolution Ultra Blush Palette is my go to blush kit. Just the perfect mix of dirty rose tones, orange, pink, matt and glitter.//

Photos Hanna Väyrynen