CATEGORIES
6.6.2017

READY FOR VACAY

Beauty

*Kaupallinen yhteistyö: Veet

Muistatteko, kun viime talvena kirjoitin Veetin uudesta ihokarvatrimmeristä, joka muotoilee todella kätevästi ja tehokkaasti mm. kulmakarvoja? Muistin virkistämiseksi voit kurkata postauksen tästä. No siitä saakka on tämä Veet Sensitive Precision Beauty Styler ollut osana kauneusrutiinejani ja saan sen avulla pidettyä kulmakarvani paljon paremmin kurissa, koska trimmeri pystyy lyhentämään kulmien karvoja tasaisesti, jolloin ne pysyvät myös paremmin muodossa. Trimmeri saa myös hyvin kaiken sellaisen pienen "nukkakarvan" pois kulmien ympäriltä, jolloin kulmien ilme on paljon siistimpi. Kulmakarvojen lyhentämiseen käytän pakkauksen mukana tullutta pinkkiä muotoilupäätä, joka varmistaa ettei karva mene liian lyhyeksi, mutta tuohon nukan poistamiseen kulmien ympäriltä otan aina muotoilupään pois.

Kulmien siistimisen lisäksi on trimmeristä tullut nyt myös luottokaveri reissuilla! Vaihdettavan vaihtopään avulla (tulee pakkauksen mukana) trimmeri soveltuu nimittäin myös kainaloiden sekä bikinialueen siistimiseen. Tämä on helpottanut huomattavasti elämää, silloin kuin asuu koko ajan uimapuvuissa ja kesämekoissa. Jatkuva höylääminen rasittaa nimittäin ainakin omaa herkkää ihoani, mutta trimmeri on helppo ja hellävarainen ihan jokapäiväisessä käytössä. Myös tämän vaihtopään mukana tulee pinkki muotoilukampa, joka pystyy säätelemään karvan pituutta halutessa, mutta itse koen tämän vaihtopään tehokkaimmaksi juuri ilman muotoilukampaa. 

Kahden vaihtopään sekä muotoilukampojen lisäksi pakkauksen mukana tulee myös suojakorkki trimmerin terälle, puhdistusharja, kätevä säilytyspussi sekä AA-paristo, jolla trimmeri toimii. Trimmeri ei tarvitse siis sähköjohtoa tai ladattavaa akkua, joka tekee siitä todella kätevän kaverin myös esimerkiksi mökille. Itse kannan sitä kotona aina salilaukussa mukana. Todella kätevä kaveri jokapäiväiseen kauneudenhoitoon! Lisää laitteesta ja sen toiminnoista voit lukea täältä.

25.5.2017

BROWS BY SUVI TIILIKAINEN

Beauty

Microblading by Suvi Tiilikainen

Olen todella.. todella tarkka kulmakarvoistani, enkä olisi koskaan kuvitellut, että voisin edes harkita niiden kestopigmentointia, mutta sitten luin Microblading-tekniikasta. Tekniikalla tehdyt kulmakarvat olivat niin luonnollisen näköisiä, että kiinnostuin toimenpiteestä välittömästi. Vetäydyin kuitenkin hetkeksi koko ideasta, sillä mitä jos ne menevät pieleen? Mitä jos väri on väärä? Mitä jos olen jumissa rumien kulmien kanssa yli vuoden!? Nämä kysymykset estivät minua edes harkitsemasta koko asiaa, kunnes istuin Suvi Tiilikaisen meikkituoliin. 

Suvi on meikannut minut muutaman kerran ja olen aina rakastanut hänen kädenjälkeään meikkaamisessa. Hän tekee aina niin tarkkaa ja luonnollista jälkeä. Nyt istuin taas Suvin tuoliin ja hän täytteli tarkasti meikkikynällään kulmissani olevia aukkoja. Vaikka minulla on tosiaan tuuheat kulmat, niin silti niissä on selkeitä aukkoja, joihin ei vaan kasva enää karva. Suvi kysyi minulta, olenko harkinnut Microbladingia kulmiini ja vastasin, että toki, mutta olen kuitenkin aina pelkopäissäni haudannut koko ajatuksen. Siinä Suvi sitten kertoi enemmän koko hommasta ja sanoi, että hän pystyisi tekemään minulle juuri niin luonnolliset kulmat, kun haluaisin. Siinä sitten pienen rohkaisun jälkeen päätin varata ajan Suville, sillä luotin hänen kädenjälkeensä niin täysin. 

Olin oikeassa Suvin tarkkuudesta, sillä hän mittaili kulmakarvojani millintarkasti ennen kuin aloitettiin. Minulle oli nimittäin ehdottoman tärkeää, että täytämme ainoastaan kulmieni koloja ja, että lopputulos olisi luonnollinen. Sen jälkeen, kuin ääriviivat oli mitattu ja väri valittu, niin päästiin hommiin. En valehtele, kyllä toimenpide oli aika epämiellyttävä, sillä tekniikka on kuitenkin tatuointimainen ja siinä tehdään ihoon pieniä "väriviiltoja", jotka näyttävät sitten omalta karvalta. Toimenpiteen aikana puudutetta levitetään kuitenkin koko ajan, joka tekee hommasta paljon helpompaa! Kokonaisuudessa kulmien mittaaminen sekä itse toimenpide kestivät n. 1,5 tuntia. Käsittelyn jälkeen pitää käydä vielä aina uudelleen kulmien vahvistuksessa n. 5 viikon jälkeen, joten koko homman joutuu tekemään läpi siis 2 kertaa. Mielestäni tämä oli kaikki TÄYSIN sen arvoista, sillä nyt herään joka aamu siihen, että kulmani ovat täydellisesti paikallaan ilman kamalia kolojani. On helpottanut elämää myös lomalla suuresti! Suvi jätti kuitenkin tarkoituksella kulmien rajat viimeistelemättä, jotta ne ovat mahdollisimman luonnolliset ja pystyn vielä meikkikynällä itse sitten vahvistamaan kulmia tarpeen mukaan. Käytänkin siis vielä meikkikynää esimerkiksi iltameikissäni paljon runsaammin. Näissä kuvissa kulmissani ei ole kuitenkaan yhtään meikkiä!

Myös siskoni Hanna kävi tekemässä kulmansa Suvilla minun jälkeeni ja voit lukea hänen kokemuksiaan toimenpiteestä tästä. 

Suvi on äärimmäisen suosittu microblading-tekijä ja on ollut jo pidemmän aikaa varattuna koko loppuvuodeksi. Nyt hänelle kuitenkin vapautui syksyltä muutamia aikoja, jotka tulevat pian julki hänen facebook-sivuilleen tänne!! Jos haluat siis varmasti luotettavan tekijän omille kulmillesi, niin suosittelen suuresti yrittämään saamaan Suville ajan. Pitää vaan kärkkyä noita sivuja nyt lähipäivien ajan, sillä vapautuneet ajat loppuvat varmasti silmänräpäyksessä.

Oletko itse testannut Microblading-tekniikkaa ja oletko ollut tyytyväinen? Olen nimittäin kuullut myös muutamia huonoja kokemuksia, joten kulmien tekijällä on varmasti iso osuus asiaan. Itse en ainakaan voisi olla tyytyväisempi!